Onbezorgd je huis of appartement verkopen in regio Breda. -  38591

Onbezorgd je huis of appartement verkopen in regio Breda.

Het verkopen van je eigen huis of appartement kan nogal een uitdaging zijn. Een oude fiets zet je op Marktplaats, je spreekt af met de koper en zorgt dat er afgerekend wordt. Het verkopen van een huis, dat is andere koek.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. De verkoopmakelaars van Van der Sande Makelaars kennen de woningmarkt in Breda en omgeving als geen ander. Als NVM-makelaar voldoen we aan de hoogste professionele standaarden. Onze specialisten zijn inhoudelijk sterk, maar belangrijker is dat ieder van hen passie heeft voor hun vak. Dat merk je al vanaf het eerste moment.

Maak eens vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren makelaars. Bel 076-5147453 | 06-39475859 of stuur een WhatsApp bericht.

Ja, verkoop mijn huis met het beste resultaat.

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Sinds 2007 hebben wij al 10 keer de meeste woningen per jaar verkocht in Breda.

Jij bepaalt wat je betaalt

Omdat je achteraf pas kan bepalen wat je onze dienst waard vindt, bepaal je bij ons achteraf wat je betaalt.

No Cure, No Pay

Wij werken altijd op basis van No Cure, No Pay. Verkopen wij jouw woning niet? Dan heb je ook geen kosten!

Het Van der Sande verkoopplan.

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Adviesgesprek

Tijdens ons adviesgesprek maken wij met elkaar kennis en bekijken wij de woning. Tijdens dit gesprek vertellen we ons unieke verkoopplan en de voordelen van ons als makelaar. Uiteraard bepalen wij ook de waarde van jouw woning. Bovendien kunnen we alle andere vragen met betrekking tot de verkoop van jouw woning bespreken.

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Promotie

Een goede presentatie van jouw woning is essentieel. Wij maken gebruik van een uitgebreid marketingpakket wat volledig past bij de huidige tijd. Onze marketingtools zorgen voor de meest optimale positionering op Funda (deze is stuurbaar). Een digitale rondleiding van de woning hoort vanzelfsprekend in dit digitale tijdperk!

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Bezichtigingen

Altijd op tijd en in goed overleg! Een goede bezichtiging is essentieel voor een optimaal verkoopresultaat. Wij nemen uitgebreid de tijd om kandidaten rond te leiden. Of telefonisch of via het digitale dossier dezelfde dag zul je een terugkoppeling krijgen van de bezichtiging. De kwaliteit van onze bezichtiging wordt gemeten. Zie hiervoor de reviews op onze site!

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Onderhandeling

Dagelijks onderhandelen wij met kandidaten over prijs en voorwaarden. Ons specialisme! Bij acceptatie van het bod en akkoord over voorwaarden en oplevering zullen wij de afspraken vastleggen in een koopovereenkomst. Wij zorgen voor een snelle ondertekening van deze koopakte. Bij voorkeur tekenen we de akte met jou en de koper(s) bij ons op kantoor in Breda.

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Deskundige afwikkeling

Wanneer de eventuele ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de overdracht aanstaande is plannen wij de laatste ronde van de woning. Bij deze laatste ronde bent u samen met de koper aanwezig om het huis te inspecteren en op te leveren. Wij verzorgen de inspectie, opname van de meterstanden en daarna gaat u met de koper naar de notaris voor de feitelijke overdracht.

Jij bepaalt wat je betaalt in regio Breda!

In de huidige markt in Breda en omgeving is het best lastig een makelaar te kiezen, want er zijn er veel. Daarnaast zeggen ze allemaal de beste te zijn. Hoe kies je dan… Je wil graag het netwerk van de grootste met de prijs van de kleinste. Het lastige is natuurlijk ook dat het geen product maar een dienst is, waarvan je achteraf eigenlijk pas het beste weet of je echt tevreden bent en dus goed gekozen hebt.

Nu hebben wij een oplossing gevonden voor dit dilemma! Wij gaan namelijk aan de slag met een baanbrekend concept binnen de makelaardij in Breda en omstreken met de slogan:
“Jij bepaalt wat je betaalt.”

Wil jij meer informatie? Bekijk onze video hieronder of neem vrijblijvend contact met ons op!

076-5232555 | wonen@vandersande.nl

Cijfers waar we trots op zijn.

Klanttevredenheid
Oude Bredaseweg 5

goed . duidelijk en goed korte contacten. ook de presentatie was duidelijk en overzichtelijk . dank voor alle service .

9,0 10 1
Geschreven op
Ceresstraat 18

Dit was niet eerste keer dat we voor Van der Sande Makelaars kozen. Acht jaar terug - gedurende kredietcrisis - verkochten zij de ouderlijke woning al naar tevredenheid. Dus keuze was snel gemaakt. De heer Pieter Ahsman heeft onze woning alleszins redelijk getaxeerd en aansluitend goed verkocht. Binnen vier dagen na publicatie op funda ontstond een formele transactie. Met een gekwalificeerde koper: wel zo fijn. En twee maanden na ons introductiegesprek gaan we

9,0 10 1
Geschreven op
Bloemstraat 15

vd Sande makelaars nam de tijd om onze verwachtingen helder te krijgen en daarbij passende woning te zoeken. Ze hebben een grote database en daarmee toegang tot veel woningen nog voordat ze op funda komen. Ik heb veel gehad aan hun deskundigheid wat betreft de staat van de woning. Onderhandelstrategie hebben we zelf bepaald.

6,0 10 1
Geschreven op
Wikketuin 61

Hele goede service en beglijding in de aankoop nieuwe woning en de verkoop oude woning.Staan ter alle tijden met deskundigheid je te woord en helpen je de juiste beslissingen te nemen.kortom prima makelaars kantoor wij zin hier zeer te vreten over zeker een aanbeveling waardWat ook makkelijk was dat ze zowel de financiële als de makelaar onder een dak hebben zitten

10 10 1
Geschreven op
Willem van Oranjelaan 77

Samen met makelaar strategie besproken. Deze na 1 maand aangepast en doorgezet. Goed contact gehouden en afspraken zijn nagekomen. Goed bereikbaar en prima kennis van de markt in dit segment.

8,0 10 1
Geschreven op
Turnstraat 40

Prettig contact, vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken en voldoende informatie verstrekt, persoonlijke benadering en goede suggesties. Zelfs in het weekend actief als dat nodig was. We kunnen dit makelaars kantoor van harte aanbevelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Bosmuizenlaar 16

D.m.v. een Whatsapp groep verliep de communicatie vlekkeloos. Verder zijn we goed begeleid in het gehele traject, waarbij onze vragen altijd snel deskundig beantwoord werden.

10 10 1
Geschreven op
Rithsestraat 51

Het contact met zowel de makelaar als zijn secretaresse verliep de gehele procedure in een zeer vriendschappelijke sfeer. In het overleg over de verkoopprijs was de inbreng van de makelaar van groot belang en getuigde van het kennen van de markt. Ook de inbreng van de secretaresse was van grote waarde. Niets was haar te veel , met enthousiasme stond zij ons terzijde. Ook veel lof verdiend het fotoboek dat een plek in het familie-archief krijgt. Kortom “ geen beter mens

10 10 1
Geschreven op
Vlielandstraat 26

Van der Sande makelaar is een gerenomeerd makelaars kantoor die veel informatie heeft over de lokale markt. Daarom konden wij een huis kopen voor de plaatsing op Funda. Als ik mijn huis ga verkopen dan zal ik zeker van der Sande als makelaar inschakelen

9,0 10 1
Geschreven op
Abdijstraat 164

De Makelaar als ook het team op kantoor hebben gezorgd voor een geslaagd verkooptraject. Alle zorgen werden uit handen genomen zoals vooraf afgesproken. Een juiste opvolging van bezichtigingen en begeleiding van biedingen bracht ons een gewenst resultaat. Ook bijkomende onderhandeling werden na behoren uitgevoerd.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 244 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,3 Op basis van 685 reviews
Van der Sande Makelaars Breda
8.6 10 1 824
Uw huis verkopen in de regio Breda.

Wij zijn er voor jou. Ook nu!

  • Wij plannen waardebepalingen in door middel van videobellen of FaceTime, zelfs in de avonduren. Maar komen ook nog steeds graag bij je langs!
  • Wij hebben virtuele tours van onze woningen, welke je kan bekijken op/via onze website.
  • Nemen koopaktes telefonisch door met de kopers en/-of verkopers of gezellig bij ons op kantoor.
  • Hebben bezichtigingen met onze eigen makelaars door middel van Whatsapp videobellen & normale bezichtigingen aan huis.
  • Bel voor de mogelijkheden!
Uw huis verkopen in de regio Breda.

Wil jij weten welke woningen wij reeds succesvol verkocht hebben?

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie