Jouw huis of appartement verkopen in regio Breda. -  38591

Jouw huis of appartement verkopen in regio Breda.

Het verkopen van je eigen huis of appartement kan nogal een uitdaging zijn. Een oude fiets zet je op Marktplaats, je spreekt af met de koper en zorgt dat er afgerekend wordt. Het verkopen van een huis, dat is andere koek.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. De verkoopmakelaars van Van der Sande Makelaars kennen de woningmarkt in Breda en omgeving als geen ander. Als NVM-makelaar voldoen we aan de hoogste professionele standaarden. Onze specialisten zijn inhoudelijk sterk, maar belangrijker is dat ieder van hen passie heeft voor hun vak. Dat merk je al vanaf het eerste moment.

Maak eens vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren makelaars. Bel 076-5147453 | 06-39475859 of stuur een WhatsApp bericht.

Ja, verkoop mijn huis met het beste resultaat.

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Sinds 2007 hebben wij al 10 keer de meeste woningen per jaar verkocht in Breda.

Jij bepaalt wat je betaalt

Omdat je achteraf pas kan bepalen wat je onze dienst waard vindt, bepaal je bij ons achteraf wat je betaalt.

No Cure, No Pay

Wij werken altijd op basis van No Cure, No Pay. Verkopen wij jouw woning niet? Dan heb je ook geen kosten!

Het Van der Sande verkoopplan.

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Adviesgesprek

Tijdens ons adviesgesprek maken wij met elkaar kennis en bekijken wij de woning. Tijdens dit gesprek vertellen we ons unieke verkoopplan en de voordelen van ons als makelaar. Uiteraard bepalen wij ook de waarde van jouw woning. Bovendien kunnen we alle andere vragen met betrekking tot de verkoop van jouw woning bespreken.

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Promotie

Een goede presentatie van jouw woning is essentieel. Wij maken gebruik van een uitgebreid marketingpakket wat volledig past bij de huidige tijd. Onze marketingtools zorgen voor de meest optimale positionering op Funda (deze is stuurbaar). Een digitale rondleiding van de woning hoort vanzelfsprekend in dit digitale tijdperk!

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Bezichtigingen

Altijd op tijd en in goed overleg! Een goede bezichtiging is essentieel voor een optimaal verkoopresultaat. Wij nemen uitgebreid de tijd om kandidaten rond te leiden. Of telefonisch of via het digitale dossier dezelfde dag zul je een terugkoppeling krijgen van de bezichtiging. De kwaliteit van onze bezichtiging wordt gemeten. Zie hiervoor de reviews op onze site!

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Onderhandeling

Dagelijks onderhandelen wij met kandidaten over prijs en voorwaarden. Ons specialisme! Bij acceptatie van het bod en akkoord over voorwaarden en oplevering zullen wij de afspraken vastleggen in een koopovereenkomst. Wij zorgen voor een snelle ondertekening van deze koopakte. Bij voorkeur tekenen we de akte met jou en de koper(s) bij ons op kantoor in Breda.

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Deskundige afwikkeling

Wanneer de eventuele ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de overdracht aanstaande is plannen wij de laatste ronde van de woning. Bij deze laatste ronde bent u samen met de koper aanwezig om het huis te inspecteren en op te leveren. Wij verzorgen de inspectie, opname van de meterstanden en daarna gaat u met de koper naar de notaris voor de feitelijke overdracht.

Jij bepaalt wat je betaalt in regio Breda!

In de huidige markt in Breda en omgeving is het best lastig een makelaar te kiezen, want er zijn er veel. Daarnaast zeggen ze allemaal de beste te zijn. Hoe kies je dan… Je wil graag het netwerk van de grootste met de prijs van de kleinste. Het lastige is natuurlijk ook dat het geen product maar een dienst is, waarvan je achteraf eigenlijk pas het beste weet of je echt tevreden bent en dus goed gekozen hebt.

Nu hebben wij een oplossing gevonden voor dit dilemma! Wij gaan namelijk aan de slag met een baanbrekend concept binnen de makelaardij in Breda en omstreken met de slogan:
“Jij bepaalt wat je betaalt.”

Wil jij meer informatie? Bekijk onze video hieronder of neem vrijblijvend contact met ons op!

076-5232555 | wonen@vandersande.nl

Cijfers waar we trots op zijn.

Klanttevredenheid
Willem Kloosstraat 24

Van der Sande Makelaardij is een grote ‘partij’ in Breda. Ons is ook duidelijk geworden dat dat komt door hun manier van werken. Makelaar Jan Joost is duidelijk, eerlijk en open. Hij geeft advies, maar benoemd ook duidelijk dat de keuze bij ons als verkopers ligt. Hij kent de huizenmarkt enorm goed.We zijn verder ook enorm goed geholpen door het team van makelaar Jan-Joost. Iedereen is zeer goed op elkaar ingespeeld en de lijntjes zijn kort. Ze werken snel en

10 10 1
Geschreven op
Hobokenstraat 183

Het contact was goed en stonden altijd voor je klaar. Zonder Van Der Sande was het mij niet alleen gelukt om in het gewilde Breda nog een huis te vinden, maar ook nog voor een juiste prijs. Al met al zou ik Van Der Sande Makelaars zeker aanbevelen!

10 10 1
Geschreven op
Urkstraat 3

Heel goed contact met de makelaar. Hij brgreep heel goed onze wensen en heeft daar ook rekening mee gehouden bij het adviseren van de kopers

10 10 1
Geschreven op
van Goorstraat 29

Heel fijn en snel contact via whatsapp groep, mail bellen en persoonlijk. Naast deskundig ook gewoon leuk. Ze dachten goed mee, konden snel schakelen en snapten mijn wensen. Van a-z topservice!

10 10 1
Geschreven op
Princentuin 81

We zijn erg goed geholpen door van der Sande makelaars. Zij hebben ons op een deskundige en efficiënte wijze door het verkoopproces geleid. De communicatie is erg goed verlopen en ging zeer snel. Vragen die we hadden werden onmiddellijk beantwoord. Ook werden we continu op de hoogte gehouden van de bezichtigingen en de resultaten daarvan. Erg prettig. Het advies voor het maken van de verkoopbrochure is een aanrader. Dit maakt het verkoopplaatje compleet. Tenslotte is

10 10 1
Geschreven op
Aurelia 10

Contact verliep zoals verwacht. Vriendelijke mensen met verstand van zaken. Afspraken worden nagekomen. Zoals het hoort.

8,0 10 1
Geschreven op
Montenslaan 16

Contact met Jan Joost an Dijk was uitstekend, altijd bereikbaar en zeer goed advies bij de aankoop van het huis. Hij heeft ons in staat gesteld om de emotie uite te scahkelen en geduld te hebben. We zijn super geholpen, zowel met de aankoop als met de afhandeling van zaken daarna. Top!

10 10 1
Geschreven op
Groentje 25

Onze makelaar Jan Joost luisterde goed naar ons wat we wilde. De brochure vonden wij echt van deze tijd qua opzet. Hij begeleide en adviseerde ons goed tijdens de ontvangen biedingen. Wat ook erg fijn was, was dat we na elke bezichtiging (hadden op één ochtend vele achter elkaar) een korte geschreven reactie van hem kregen hoe hij de bezoekers telkens inschatte.

9,0 10 1
Geschreven op
Warmoezenierstraat 2

Zeer goede en positieve houding. Straalt door, is waarneembaar en voelbaar. Communicatie liep zoals ik had gehoopt; goede bereikbaarheid, persoonlijk, snelle terugkoppeling.Opvallend is de eerlijkheid en de betrouwbaarheid. Voor mij zijn het toppers!

9,0 10 1
Geschreven op
Meulenspie 27

Makelaar met prima marktkennis en maakt verwachting waar. Ook de backoffice professioneel en vriendelijk. Mijn eventueel volgende verkoop zal ik zeker met hun doen.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 364 reviews Bekijk alle Funda referenties
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,4 Op basis van 1009 reviews
Van der Sande Makelaars
8.6 10 1 1268

Alles kan online!

  • Wij plannen waardebepalingen in door middel van videobellen of FaceTime, zelfs in de avonduren. Maar komen ook nog steeds graag bij je langs!
  • Wij hebben virtuele tours van onze woningen, welke je kan bekijken op/via onze website.
  • Nemen koopaktes telefonisch door met de kopers en/-of verkopers of gezellig bij ons op kantoor.
  • Hebben bezichtigingen met onze eigen makelaars door middel van Whatsapp videobellen & normale bezichtigingen aan huis.
Uw huis verkopen in de regio Breda.

Wil jij weten welke woningen wij reeds succesvol verkocht hebben?

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie