Jouw huis of appartement verkopen in regio Breda. -  38591

Jouw huis of appartement verkopen in regio Breda.

Het verkopen van je eigen huis of appartement kan nogal een uitdaging zijn. Een oude fiets zet je op Marktplaats, je spreekt af met de koper en zorgt dat er afgerekend wordt. Het verkopen van een huis, dat is andere koek.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. De verkoopmakelaars van Van der Sande Makelaars kennen de woningmarkt in Breda en omgeving als geen ander. Als NVM-makelaar voldoen we aan de hoogste professionele standaarden. Onze specialisten zijn inhoudelijk sterk, maar belangrijker is dat ieder van hen passie heeft voor hun vak. Dat merk je al vanaf het eerste moment.

Maak eens vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren makelaars. Bel 076-5147453 | 06-39475859 of stuur een WhatsApp bericht.

Ja, verkoop mijn huis met het beste resultaat.

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Sinds 2007 hebben wij al 10 keer de meeste woningen per jaar verkocht in Breda.

Jij bepaalt wat je betaalt

Omdat je achteraf pas kan bepalen wat je onze dienst waard vindt, bepaal je bij ons achteraf wat je betaalt.

No Cure, No Pay

Wij werken altijd op basis van No Cure, No Pay. Verkopen wij jouw woning niet? Dan heb je ook geen kosten!

Het Van der Sande verkoopplan.

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Adviesgesprek

Tijdens ons adviesgesprek maken wij met elkaar kennis en bekijken wij de woning. Tijdens dit gesprek vertellen we ons unieke verkoopplan en de voordelen van ons als makelaar. Uiteraard bepalen wij ook de waarde van jouw woning. Bovendien kunnen we alle andere vragen met betrekking tot de verkoop van jouw woning bespreken.

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Promotie

Een goede presentatie van jouw woning is essentieel. Wij maken gebruik van een uitgebreid marketingpakket wat volledig past bij de huidige tijd. Onze marketingtools zorgen voor de meest optimale positionering op Funda (deze is stuurbaar). Een digitale rondleiding van de woning hoort vanzelfsprekend in dit digitale tijdperk!

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Bezichtigingen

Altijd op tijd en in goed overleg! Een goede bezichtiging is essentieel voor een optimaal verkoopresultaat. Wij nemen uitgebreid de tijd om kandidaten rond te leiden. Of telefonisch of via het digitale dossier dezelfde dag zul je een terugkoppeling krijgen van de bezichtiging. De kwaliteit van onze bezichtiging wordt gemeten. Zie hiervoor de reviews op onze site!

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Onderhandeling

Dagelijks onderhandelen wij met kandidaten over prijs en voorwaarden. Ons specialisme! Bij acceptatie van het bod en akkoord over voorwaarden en oplevering zullen wij de afspraken vastleggen in een koopovereenkomst. Wij zorgen voor een snelle ondertekening van deze koopakte. Bij voorkeur tekenen we de akte met jou en de koper(s) bij ons op kantoor in Breda.

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Deskundige afwikkeling

Wanneer de eventuele ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de overdracht aanstaande is plannen wij de laatste ronde van de woning. Bij deze laatste ronde bent u samen met de koper aanwezig om het huis te inspecteren en op te leveren. Wij verzorgen de inspectie, opname van de meterstanden en daarna gaat u met de koper naar de notaris voor de feitelijke overdracht.

Jij bepaalt wat je betaalt in regio Breda!

In de huidige markt in Breda en omgeving is het best lastig een makelaar te kiezen, want er zijn er veel. Daarnaast zeggen ze allemaal de beste te zijn. Hoe kies je dan… Je wil graag het netwerk van de grootste met de prijs van de kleinste. Het lastige is natuurlijk ook dat het geen product maar een dienst is, waarvan je achteraf eigenlijk pas het beste weet of je echt tevreden bent en dus goed gekozen hebt.

Nu hebben wij een oplossing gevonden voor dit dilemma! Wij gaan namelijk aan de slag met een baanbrekend concept binnen de makelaardij in Breda en omstreken met de slogan:
“Jij bepaalt wat je betaalt.”

Wil jij meer informatie? Bekijk onze video hieronder of neem vrijblijvend contact met ons op!

076-5232555 | wonen@vandersande.nl

Cijfers waar we trots op zijn.

Klanttevredenheid
Wethouder Romboutsstraat 51

Altijd vlot in communicatie, ondanks het tijdstip en ongeacht de dag. Heel prettig om mee samen te werken, nemen echt de tijd voor je en proberen je op allerlei fronten te helpen. Zeker aan te bevelen om de stap tot een aankoopmakelaar bij Van der Sande te zetten!

9,0 10 1
Geschreven op
Ginnekenweg 201

Het vooraf besproken stappenplan hoe de woning in de markt te zetten was goed doordacht en afgestemd op de doelgroep die zich niet zo snel emotioneel laat leiden. De inzet van niet een standaard mediapakket fotograaf maar een ware professional heeft een pracht aan foto's opgeleverd naast een nieuwe 360 VR experience. Een 3D ervaring die op voorhand van bezichtiging meer detail en rust geeft, blijkt uit feedback van potentiele kopers. Van stille verkoop naar

9,0 10 1
Geschreven op
Burgtsebaantje 19

Het was een hele fijne, succesvolle samenwerking. De begeleiding hebben wij als zeer prettig ervaren. Jan Joost is 24/7 voor ons bezig en bereikbaar geweest. Achter de schermen was Claudia op kantoor zeer effectief bezig.

10 10 1
Geschreven op
Wijdenesstraat 15

Heel fijn dat er met het verkoopproces meegedacht is door de grote belangstelling in de eerste week al. Communicatie met makelaar was goed, hele korte lijntjes via Whatsapp is heel fijn.Ondersteuning tijdens papieren afhandeling van koopovereenkomst was goed geregeld

10 10 1
Geschreven op
Nonnenveld 615

Heel prettige samenwerking, niets is te veel. Zelfs op zaterdag en zondag zijn ze voor je bezig als dat nodig mocht zijn.Zijn heel professioneel , attent en zetten zich echt in om een goed product neer te zetten. Bovendien gaat alles op een correcte en prettige manier. De presentatie van de woning middels foto en video op Funda en in de vorm van een prospectus ziet er erg goed uit.

10 10 1
Geschreven op
Oude Bredaseweg 5

goed . duidelijk en goed korte contacten. ook de presentatie was duidelijk en overzichtelijk . dank voor alle service .

9,0 10 1
Geschreven op
Ceresstraat 18

Dit was niet eerste keer dat we voor Van der Sande Makelaars kozen. Acht jaar terug - gedurende kredietcrisis - verkochten zij de ouderlijke woning al naar tevredenheid. Dus keuze was snel gemaakt. De heer Pieter Ahsman heeft onze woning alleszins redelijk getaxeerd en aansluitend goed verkocht. Binnen vier dagen na publicatie op funda ontstond een formele transactie. Met een gekwalificeerde koper: wel zo fijn. En twee maanden na ons introductiegesprek gaan we

9,0 10 1
Geschreven op
Bloemstraat 15

vd Sande makelaars nam de tijd om onze verwachtingen helder te krijgen en daarbij passende woning te zoeken. Ze hebben een grote database en daarmee toegang tot veel woningen nog voordat ze op funda komen. Ik heb veel gehad aan hun deskundigheid wat betreft de staat van de woning. Onderhandelstrategie hebben we zelf bepaald.

6,0 10 1
Geschreven op
Wikketuin 61

Hele goede service en beglijding in de aankoop nieuwe woning en de verkoop oude woning.Staan ter alle tijden met deskundigheid je te woord en helpen je de juiste beslissingen te nemen.kortom prima makelaars kantoor wij zin hier zeer te vreten over zeker een aanbeveling waardWat ook makkelijk was dat ze zowel de financiële als de makelaar onder een dak hebben zitten

10 10 1
Geschreven op
Willem van Oranjelaan 77

Samen met makelaar strategie besproken. Deze na 1 maand aangepast en doorgezet. Goed contact gehouden en afspraken zijn nagekomen. Goed bereikbaar en prima kennis van de markt in dit segment.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 247 reviews Bekijk alle Funda referenties
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,4 Op basis van 724 reviews
Van der Sande Makelaars Breda
8.6 10 1 866

Alles kan online!

  • Wij plannen waardebepalingen in door middel van videobellen of FaceTime, zelfs in de avonduren. Maar komen ook nog steeds graag bij je langs!
  • Wij hebben virtuele tours van onze woningen, welke je kan bekijken op/via onze website.
  • Nemen koopaktes telefonisch door met de kopers en/-of verkopers of gezellig bij ons op kantoor.
  • Hebben bezichtigingen met onze eigen makelaars door middel van Whatsapp videobellen & normale bezichtigingen aan huis.
Uw huis verkopen in de regio Breda.

Wil jij weten welke woningen wij reeds succesvol verkocht hebben?

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie