Onbezorgd je huis of appartement verkopen in regio Breda. -  38591

Onbezorgd je huis of appartement verkopen in regio Breda.

Het verkopen van je eigen huis of appartement kan nogal een uitdaging zijn. Een oude fiets zet je op Marktplaats, je spreekt af met de koper en zorgt dat er afgerekend wordt. Het verkopen van een huis, dat is andere koek.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. De verkoopmakelaars van Van der Sande Makelaars kennen de woningmarkt in Breda en omgeving als geen ander. Als NVM-makelaar voldoen we aan de hoogste professionele standaarden. Onze specialisten zijn inhoudelijk sterk, maar belangrijker is dat ieder van hen passie heeft voor hun vak. Dat merk je al vanaf het eerste moment.

Maak eens vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren makelaars. Bel 076-5147453 | 06-39475859 of stuur een WhatsApp bericht.

Ja, verkoop mijn huis met het beste resultaat.

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Sinds 2007 hebben wij al 10 keer de meeste woningen per jaar verkocht in Breda.

Jij bepaalt wat je betaalt

Omdat je achteraf pas kan bepalen wat je onze dienst waard vindt, bepaal je bij ons achteraf wat je betaalt.

No Cure, No Pay

Wij werken altijd op basis van No Cure, No Pay. Verkopen wij jouw woning niet? Dan heb je ook geen kosten!

Het Van der Sande verkoopplan.

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Adviesgesprek

Tijdens ons adviesgesprek maken wij met elkaar kennis en bekijken wij de woning. Tijdens dit gesprek vertellen we ons unieke verkoopplan en de voordelen van ons als makelaar. Uiteraard bepalen wij ook de waarde van jouw woning. Bovendien kunnen we alle andere vragen met betrekking tot de verkoop van jouw woning bespreken.

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Promotie

Een goede presentatie van jouw woning is essentieel. Wij maken gebruik van een uitgebreid marketingpakket wat volledig past bij de huidige tijd. Onze marketingtools zorgen voor de meest optimale positionering op Funda (deze is stuurbaar). Een digitale rondleiding van de woning hoort vanzelfsprekend in dit digitale tijdperk!

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Bezichtigingen

Altijd op tijd en in goed overleg! Een goede bezichtiging is essentieel voor een optimaal verkoopresultaat. Wij nemen uitgebreid de tijd om kandidaten rond te leiden. Of telefonisch of via het digitale dossier dezelfde dag zul je een terugkoppeling krijgen van de bezichtiging. De kwaliteit van onze bezichtiging wordt gemeten. Zie hiervoor de reviews op onze site!

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Onderhandeling

Dagelijks onderhandelen wij met kandidaten over prijs en voorwaarden. Ons specialisme! Bij acceptatie van het bod en akkoord over voorwaarden en oplevering zullen wij de afspraken vastleggen in een koopovereenkomst. Wij zorgen voor een snelle ondertekening van deze koopakte. Bij voorkeur tekenen we de akte met jou en de koper(s) bij ons op kantoor in Breda.

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Deskundige afwikkeling

Wanneer de eventuele ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de overdracht aanstaande is plannen wij de laatste ronde van de woning. Bij deze laatste ronde bent u samen met de koper aanwezig om het huis te inspecteren en op te leveren. Wij verzorgen de inspectie, opname van de meterstanden en daarna gaat u met de koper naar de notaris voor de feitelijke overdracht.

Uw huis verkopen in de regio Breda.

Jouw woning verkopen en-/of zoeken zonder zorgen?! Dat kan ook in de periode van het coronavirus.

  • Wij plannen waardebepalingen in door middel van videobellen of FaceTime, zelfs in de avonduren. Maar komen ook nog steeds graag bij je langs!
  • Wij hebben virtuele tours van onze woningen, welke je kan bekijken op/via onze website.
  • Nemen koopaktes telefonisch door met de kopers en/-of verkopers of gezellig bij ons op kantoor.
  • Hebben bezichtigingen met onze eigen makelaars door middel van Whatsapp videobellen & normale bezichtigingen aan huis.
  • En nog veel meer, bel voor de mogelijkheden!
Uw huis verkopen in de regio Breda.

Wil jij weten welke woningen wij reeds succesvol verkocht hebben?

Jij bepaalt wat je betaalt.

Omdat je pas achteraf kan bepalen wat je onze dienstverlening waard vindt, bepaal jij wat je betaalt.

Lees hier meer over hoe dit precies werkt.

Cijfers waar we trots op zijn.

Klanttevredenheid
Vlielandstraat 26

Van der Sande makelaar is een gerenomeerd makelaars kantoor die veel informatie heeft over de lokale markt. Daarom konden wij een huis kopen voor de plaatsing op Funda. Als ik mijn huis ga verkopen dan zal ik zeker van der Sande als makelaar inschakelen

9,0 10 1
Geschreven op
Abdijstraat 164

De Makelaar als ook het team op kantoor hebben gezorgd voor een geslaagd verkooptraject. Alle zorgen werden uit handen genomen zoals vooraf afgesproken. Een juiste opvolging van bezichtigingen en begeleiding van biedingen bracht ons een gewenst resultaat. Ook bijkomende onderhandeling werden na behoren uitgevoerd.

8,0 10 1
Geschreven op
Bavelselaan 320

Ik was heel tevreden over het verloop van het verkoopproces en kan Van der Sande Makelaars van harte aanbevelen.

8,0 10 1
Geschreven op
Grote Bogerd 9

Contact verliep goed.Fijne makelaar met een goede ondersteuning van de mensen op kantoor ????Goede kennis van de huidige huizenmarkt!

10 10 1
Geschreven op
Hoolstraat 36 A

Snel, vriendelijk, accuraat, deskundig en goede klantvriendelijke ondersteuning. Ik ben zeer tevreden! Van der Sande Makelaars bedankt!

9,0 10 1
Geschreven op
Fazantstraat 12

Erg goed geholpen door onze aankoopmakelaar Merijn en zijn collega Robbin. Contact verloopt soepel en snel en er wordt goed naar je wensen geluisterd. Erg tevreden! Mochten we ooit nog een huis gaan kopen dan komen we zeker terug!

10 10 1
Geschreven op
Vinkenbos 3

Een top bedrijf met fijne en deskundige medewerkers. Wij hadden vanaf de eerste persoonlijke kennismaking vertrouwen in de samenwerking en dit is meer dan uitgekomen. Het kopen van een huis met aankoopmakelaar heeft ons veel steun, goede informatie, een goede onderhandelingspositie, gedegen advies en een uitstekend resultaat opgeleverd. Hartelijk dank Merijn en Robbin!

10 10 1
Geschreven op
J.F. Kennedylaan 6 B

Van der Sande Makelaars is een fijn bedrijf. De medewerkers zijn deskundig en behulpzaam, de communicatie met hen verloopt prettig en soepel. Een aanrader.

9,0 10 1
Geschreven op
Hyacintplein 19

Zeer betrouwbare en professionele makelaar. Niets was teveel en zeer veel geduld met alle bezichtigingen dieuiteindelijk een verkoop tegen een nette prijs heeft opgeleverd.

9,0 10 1
Geschreven op
Spuistraat 19

Ze hebben ontzettend goed geholpen met het verkopen van mijn woning. Je krijgt snel antwoord op je vragen en geven goed advies. Je kan ze onder anderen via Whatsapp benaderen wat voor mij enorm handig was. Ze reageren zelfs op vrijdag avond en in het weekend! De nervositeit die ik had bij het verkopen van mijn woning hebben ze mij totaal ontnomen.Ik kan een heleboel redenen benoemen waarom je voor Van der Sande Makelaars moet kiezen, maar het is makkelijker om de

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 236 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,3 Op basis van 639 reviews
Van der Sande Makelaars Breda
8.6 10 1 769

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie