Verkopen of verhuren is meer dan alleen vierkante meters -  39437

Verkopen of verhuren is meer dan alleen vierkante meters

Voor Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars in Breda betekent zakelijk onroerend goed meer dan alleen vierkante meters. Advisering en begeleiding bij het verhuren of verkopen van zakelijk onroerend goed in Breda en West-Brabant vormt één van onze kernactiviteiten. Om inzicht te krijgen in de kansen en de beperkingen van bedrijfsobjecten, maken wij voorafgaand aan een opdracht altijd een complete marktanalyse. Bij de uiteindelijke strategie staat continuïteit centraal. Ook streven wij altijd naar het maximaliseren van de opbrengst en het beperken van de risico’s.

Heeft u vragen? Neem eens contact op met één van onze bedrijfsmakelaars of bel ons: 076-5147454

Ja, ik laat me graag ondersteunen door een expert..

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement
Bedrijfsobject verhuren/verkopen

Bemiddeling bij het verkopen of verhuren van een bedrijfsobject

Onze gespecialiseerde bedrijfsmakelaars kennen de verhuur- en verkoopmarkt in Breda & West-Brabant als geen ander. Doordat we goed op de hoogte zijn van voorgenomen verhuisbewegingen van regionale ondernemers zijn we in staat om vraag en aanbod optimaal op elkaar af te stemmen. Door onze persoonlijke aanpak hebben we al veel clienten kunnen helpen en succesvolle transactie tot stand kunnen brengen.

Kunnen wij je helpen met een huisvestingsvraagstuk?

Neem dan vrijblijvend contact op met de bedrijfsmakelaars van Van der Sande Van Opstal Bedrijfsmakelaars

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie