Een betrouwbare partner voor de taxatie voor je zakelijk onroerend goed. -  39468

Een betrouwbare partner voor de taxatie voor je zakelijk onroerend goed.

Professionalisering van de markt en de tendens naar bench marking roepen de behoefte op aan een frequente heroriëntering op onroerend goed in Breda & West-Brabant. Een juiste interpretatie van de input en van marktgegevens zijn daarbij van het hoogste belang en vragen om een intensief contact, en daarmee om een heldere en betrouwbare relatie. Dat is precies waar Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars in Breda reeds vele jaren in investeert.

Ja, neem contact met mij op voor een zakelijke taxatie.

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Gekwalificeerde taxateurs

Wij hebben alleen gekwalificeerde taxateurs, met vele jaren ervaring.

Betrouwbaar

Een betrouwbare zakenpartner in Breda & West Brabant, dat zijn wij.

Kwaliteit

Wij leveren taxaties die voldoen aan de hoogste graad van eisen.

Bedrijfsobject taxeren.

Waar ligt onze focus in Breda & West-Brabant?

Onze focus op relaties maakt dat wij niet alleen veel grote fondsen en investeerders tot onze vaste opdrachtgevers mogen rekenen in Breda & West-Brabant. Ook nationale en internationale banken, woningbouwcorporaties en bedrijven uit het MKB weten ons steeds weer te vinden. Wij hebben ervaren en gekwalificeerde taxateurs in dienst die voldoen aan de hoogste graad van vakkennis en integriteit.

Wij werken landelijk aan de (balans)waarderingen van portefeuilles en commercieel onroerend goed en zijn onder meer betrokken bij taxaties ten behoeve van financieringen, de ROZ-IPD, onteigening en WOZ. Een voortdurende monitor van de markt legt de basis voor de door ons gebruikte complexe rekenmodellen, die wij voor je vertalen naar heldere presentaties. Zo geven wij je een betrouwbare basis voor gefundeerde beslissingen in Breda & West-Brabant.

Kunnen wij je helpen met een huisvestingsvraagstuk?

Neem dan vrijblijvend contact op met de bedrijfsmakelaars van Van der Sande Van Opstal Bedrijfsmakelaars

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie