Onze reviews & klantinterviews.

Mooie woorden, daar zijn wij trots op!

Mooie woorden, daar zijn wij trots op!

Onze reviews & klantinterviews.

Waar wij trots op zijn.

Klanttevredenheid
van Goorstraat 29

Heel fijn en snel contact via whatsapp groep, mail bellen en persoonlijk. Naast deskundig ook gewoon leuk. Ze dachten goed mee, konden snel schakelen en snapten mijn wensen. Van a-z topservice!

10 10 1
Geschreven op
Princentuin 81

We zijn erg goed geholpen door van der Sande makelaars. Zij hebben ons op een deskundige en efficiënte wijze door het verkoopproces geleid. De communicatie is erg goed verlopen en ging zeer snel. Vragen die we hadden werden onmiddellijk beantwoord. Ook werden we continu op de hoogte gehouden van de bezichtigingen en de resultaten daarvan. Erg prettig. Het advies voor het maken van de verkoopbrochure is een aanrader. Dit maakt het verkoopplaatje compleet. Tenslotte is

10 10 1
Geschreven op
Aurelia 10

Contact verliep zoals verwacht. Vriendelijke mensen met verstand van zaken. Afspraken worden nagekomen. Zoals het hoort.

8,0 10 1
Geschreven op
Montenslaan 16

Contact met Jan Joost an Dijk was uitstekend, altijd bereikbaar en zeer goed advies bij de aankoop van het huis. Hij heeft ons in staat gesteld om de emotie uite te scahkelen en geduld te hebben. We zijn super geholpen, zowel met de aankoop als met de afhandeling van zaken daarna. Top!

10 10 1
Geschreven op
Groentje 25

Onze makelaar Jan Joost luisterde goed naar ons wat we wilde. De brochure vonden wij echt van deze tijd qua opzet. Hij begeleide en adviseerde ons goed tijdens de ontvangen biedingen. Wat ook erg fijn was, was dat we na elke bezichtiging (hadden op één ochtend vele achter elkaar) een korte geschreven reactie van hem kregen hoe hij de bezoekers telkens inschatte.

9,0 10 1
Geschreven op
Warmoezenierstraat 2

Zeer goede en positieve houding. Straalt door, is waarneembaar en voelbaar. Communicatie liep zoals ik had gehoopt; goede bereikbaarheid, persoonlijk, snelle terugkoppeling.Opvallend is de eerlijkheid en de betrouwbaarheid. Voor mij zijn het toppers!

9,0 10 1
Geschreven op
Meulenspie 27

Makelaar met prima marktkennis en maakt verwachting waar. Ook de backoffice professioneel en vriendelijk. Mijn eventueel volgende verkoop zal ik zeker met hun doen.

8,0 10 1
Geschreven op
Pijnboomstraat 67

Bij Van der Sande Makelaars is het heel goed overleggen.Je kunt bespreken wat je bij de verkoop zelf kan doen. Ze staan open voor ideeen en geven goed advies. Ze nemen echt de tijd voor je en zijn duidelijk.

10 10 1
Geschreven op
Wethouder Romboutsstraat 18

Zoals gewoonlijk zeer tevreden over Van der Sande. Ik ken ze al lang en het het is prettig werken met ze. Ook over de backoffice ben ik zeer te spreken. Het eindresultaat is uiteindelijk het belangrijkste en dat was ook goed.

10 10 1
Geschreven op
Nijverheidssingel 111

Het traject liep voorspoedig; ik heb in totaal twee bezichtigingen gedaan en één bod uitgedaan. Met uitstekende hulp van mijn aankoopmakelaar Casper en natuurlijk het kantoor van der Sande Makelaars heb ik ontzettend snel deze prachtige nieuwe woning kunnen aankopen. Dit alles dankzij het snelle schakelen en de uitstekende deskundigheid van mijn aankoopmakelaar. Ik ben over zowel het kantoor als ook Casper erg te spreken en zou dit dan ook bij iedereen aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9 Op basis van 264 reviews Bekijk alle Funda referenties
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,4 Op basis van 831 reviews
Van der Sande Makelaars
8.6 10 1 990

Hier worden wij blij van!

Reviews
Reviews
Reviews
Reviews
Reviews
Reviews

Succesvol verkocht en verhuurd.

Wil jij weten welke woningen wij succesvol verkocht en verhuurd hebben in Breda en omgeving?

Kom in contact met 1 van onze makelaars.

Laat hier jouw gegevens achter!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie