Onze reviews & klantinterviews.

Mooie woorden, daar zijn wij trots op!

Mooie woorden, daar zijn wij trots op!

Onze reviews & klantinterviews.

Waar wij trots op zijn.

Klanttevredenheid
Willem van Oranjelaan 77

Van de Sande Makelaars is een professioneel kantoor met goede marktkennis en een groot netwerk kopers. Snelle terugkoppeling bezoeken. Goede afwikkeling en begeleiding van de verkoop.

9,0 10 1
Geschreven op
Turnstraat 40

Prettig contact, vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken en voldoende informatie verstrekt, persoonlijke benadering en goede suggesties. Zelfs in het weekend actief als dat nodig was. We kunnen dit makelaars kantoor van harte aanbevelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Bosmuizenlaar 16

D.m.v. een Whatsapp groep verliep de communicatie vlekkeloos. Verder zijn we goed begeleid in het gehele traject, waarbij onze vragen altijd snel deskundig beantwoord werden.

10 10 1
Geschreven op
Rithsestraat 51

Het contact met zowel de makelaar als zijn secretaresse verliep de gehele procedure in een zeer vriendschappelijke sfeer. In het overleg over de verkoopprijs was de inbreng van de makelaar van groot belang en getuigde van het kennen van de markt. Ook de inbreng van de secretaresse was van grote waarde. Niets was haar te veel , met enthousiasme stond zij ons terzijde. Ook veel lof verdiend het fotoboek dat een plek in het familie-archief krijgt. Kortom “ geen beter mens

10 10 1
Geschreven op
Vlielandstraat 26

Van der Sande makelaar is een gerenomeerd makelaars kantoor die veel informatie heeft over de lokale markt. Daarom konden wij een huis kopen voor de plaatsing op Funda. Als ik mijn huis ga verkopen dan zal ik zeker van der Sande als makelaar inschakelen

9,0 10 1
Geschreven op
Abdijstraat 164

De Makelaar als ook het team op kantoor hebben gezorgd voor een geslaagd verkooptraject. Alle zorgen werden uit handen genomen zoals vooraf afgesproken. Een juiste opvolging van bezichtigingen en begeleiding van biedingen bracht ons een gewenst resultaat. Ook bijkomende onderhandeling werden na behoren uitgevoerd.

8,0 10 1
Geschreven op
Bavelselaan 320

Ik was heel tevreden over het verloop van het verkoopproces en kan Van der Sande Makelaars van harte aanbevelen.

8,0 10 1
Geschreven op
Grote Bogerd 9

Contact verliep goed.Fijne makelaar met een goede ondersteuning van de mensen op kantoor ????Goede kennis van de huidige huizenmarkt!

10 10 1
Geschreven op
Hoolstraat 36 A

Snel, vriendelijk, accuraat, deskundig en goede klantvriendelijke ondersteuning. Ik ben zeer tevreden! Van der Sande Makelaars bedankt!

9,0 10 1
Geschreven op
Fazantstraat 12

Erg goed geholpen door onze aankoopmakelaar Merijn en zijn collega Robbin. Contact verloopt soepel en snel en er wordt goed naar je wensen geluisterd. Erg tevreden! Mochten we ooit nog een huis gaan kopen dan komen we zeker terug!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 239 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,3 Op basis van 661 reviews
Van der Sande Makelaars Breda
8.6 10 1 795
Reviews

Succesvol verkocht en verhuurd.

Wil jij weten welke woningen wij succesvol verkocht en verhuurd hebben in Breda en omgeving?

Kom in contact met 1 van onze makelaars.

Laat hier jouw gegevens achter!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie