Onze reviews & klantinterviews.

Mooie woorden, daar zijn wij trots op!

Mooie woorden, daar zijn wij trots op!

Onze reviews & klantinterviews.

Hoe klanten ons beoordelen

Klanttevredenheid
Willem Kloosstraat 24

Van der Sande Makelaardij is een grote ‘partij’ in Breda. Ons is ook duidelijk geworden dat dat komt door hun manier van werken. Makelaar Jan Joost is duidelijk, eerlijk en open. Hij geeft advies, maar benoemd ook duidelijk dat de keuze bij ons als verkopers ligt. Hij kent de huizenmarkt enorm goed.We zijn verder ook enorm goed geholpen door het team van makelaar Jan-Joost. Iedereen is zeer goed op elkaar ingespeeld en de lijntjes zijn kort. Ze werken snel en

10 10 1
Geschreven op
Hobokenstraat 183

Het contact was goed en stonden altijd voor je klaar. Zonder Van Der Sande was het mij niet alleen gelukt om in het gewilde Breda nog een huis te vinden, maar ook nog voor een juiste prijs. Al met al zou ik Van Der Sande Makelaars zeker aanbevelen!

10 10 1
Geschreven op
Urkstraat 3

Heel goed contact met de makelaar. Hij brgreep heel goed onze wensen en heeft daar ook rekening mee gehouden bij het adviseren van de kopers

10 10 1
Geschreven op
Schrauwenhof 14

De betrokken makelaars van Van der Sande hebben goede marktkennis en zijn strategisch sterk en sympathiek.

10 10 1
Geschreven op
van Goorstraat 29

Heel fijn en snel contact via whatsapp groep, mail bellen en persoonlijk. Naast deskundig ook gewoon leuk. Ze dachten goed mee, konden snel schakelen en snapten mijn wensen. Van a-z topservice!

10 10 1
Geschreven op
Princentuin 81

We zijn erg goed geholpen door van der Sande makelaars. Zij hebben ons op een deskundige en efficiënte wijze door het verkoopproces geleid. De communicatie is erg goed verlopen en ging zeer snel. Vragen die we hadden werden onmiddellijk beantwoord. Ook werden we continu op de hoogte gehouden van de bezichtigingen en de resultaten daarvan. Erg prettig. Het advies voor het maken van de verkoopbrochure is een aanrader. Dit maakt het verkoopplaatje compleet. Tenslotte is

10 10 1
Geschreven op
Aurelia 10

Contact verliep zoals verwacht. Vriendelijke mensen met verstand van zaken. Afspraken worden nagekomen. Zoals het hoort.

8,0 10 1
Geschreven op
Montenslaan 16

Contact met Jan Joost an Dijk was uitstekend, altijd bereikbaar en zeer goed advies bij de aankoop van het huis. Hij heeft ons in staat gesteld om de emotie uite te scahkelen en geduld te hebben. We zijn super geholpen, zowel met de aankoop als met de afhandeling van zaken daarna. Top!

10 10 1
Geschreven op
Groentje 25

Onze makelaar Jan Joost luisterde goed naar ons wat we wilde. De brochure vonden wij echt van deze tijd qua opzet. Hij begeleide en adviseerde ons goed tijdens de ontvangen biedingen. Wat ook erg fijn was, was dat we na elke bezichtiging (hadden op één ochtend vele achter elkaar) een korte geschreven reactie van hem kregen hoe hij de bezoekers telkens inschatte.

9,0 10 1
Geschreven op
Warmoezenierstraat 2

Zeer goede en positieve houding. Straalt door, is waarneembaar en voelbaar. Communicatie liep zoals ik had gehoopt; goede bereikbaarheid, persoonlijk, snelle terugkoppeling.Opvallend is de eerlijkheid en de betrouwbaarheid. Voor mij zijn het toppers!

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 341 reviews Bekijk alle Funda referenties
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,4 Op basis van 954 reviews
Van der Sande Makelaars
8.6 10 1 1189

Hier worden wij blij van!

Reviews
Reviews
Reviews
Reviews
Reviews
Reviews

Succesvol verkocht en verhuurd.

Wil jij weten welke woningen wij succesvol verkocht en verhuurd hebben in Breda en omgeving?

Kom in contact met 1 van onze makelaars.

Laat hier jouw gegevens achter!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie