Onze reviews & klantinterviews.

Mooie woorden, daar zijn wij trots op!

Mooie woorden, daar zijn wij trots op!

Onze reviews & klantinterviews.

Waar wij trots op zijn.

Klanttevredenheid
Wethouder Romboutsstraat 51

Altijd vlot in communicatie, ondanks het tijdstip en ongeacht de dag. Heel prettig om mee samen te werken, nemen echt de tijd voor je en proberen je op allerlei fronten te helpen. Zeker aan te bevelen om de stap tot een aankoopmakelaar bij Van der Sande te zetten!

9,0 10 1
Geschreven op
Ginnekenweg 201

Het vooraf besproken stappenplan hoe de woning in de markt te zetten was goed doordacht en afgestemd op de doelgroep die zich niet zo snel emotioneel laat leiden. De inzet van niet een standaard mediapakket fotograaf maar een ware professional heeft een pracht aan foto's opgeleverd naast een nieuwe 360 VR experience. Een 3D ervaring die op voorhand van bezichtiging meer detail en rust geeft, blijkt uit feedback van potentiele kopers. Van stille verkoop naar

9,0 10 1
Geschreven op
Burgtsebaantje 19

Het was een hele fijne, succesvolle samenwerking. De begeleiding hebben wij als zeer prettig ervaren. Jan Joost is 24/7 voor ons bezig en bereikbaar geweest. Achter de schermen was Claudia op kantoor zeer effectief bezig.

10 10 1
Geschreven op
Wijdenesstraat 15

Heel fijn dat er met het verkoopproces meegedacht is door de grote belangstelling in de eerste week al. Communicatie met makelaar was goed, hele korte lijntjes via Whatsapp is heel fijn.Ondersteuning tijdens papieren afhandeling van koopovereenkomst was goed geregeld

10 10 1
Geschreven op
Nonnenveld 615

Heel prettige samenwerking, niets is te veel. Zelfs op zaterdag en zondag zijn ze voor je bezig als dat nodig mocht zijn.Zijn heel professioneel , attent en zetten zich echt in om een goed product neer te zetten. Bovendien gaat alles op een correcte en prettige manier. De presentatie van de woning middels foto en video op Funda en in de vorm van een prospectus ziet er erg goed uit.

10 10 1
Geschreven op
Oude Bredaseweg 5

goed . duidelijk en goed korte contacten. ook de presentatie was duidelijk en overzichtelijk . dank voor alle service .

9,0 10 1
Geschreven op
Ceresstraat 18

Dit was niet eerste keer dat we voor Van der Sande Makelaars kozen. Acht jaar terug - gedurende kredietcrisis - verkochten zij de ouderlijke woning al naar tevredenheid. Dus keuze was snel gemaakt. De heer Pieter Ahsman heeft onze woning alleszins redelijk getaxeerd en aansluitend goed verkocht. Binnen vier dagen na publicatie op funda ontstond een formele transactie. Met een gekwalificeerde koper: wel zo fijn. En twee maanden na ons introductiegesprek gaan we

9,0 10 1
Geschreven op
Bloemstraat 15

vd Sande makelaars nam de tijd om onze verwachtingen helder te krijgen en daarbij passende woning te zoeken. Ze hebben een grote database en daarmee toegang tot veel woningen nog voordat ze op funda komen. Ik heb veel gehad aan hun deskundigheid wat betreft de staat van de woning. Onderhandelstrategie hebben we zelf bepaald.

6,0 10 1
Geschreven op
Willem van Oranjelaan 77

Van de Sande Makelaars is een professioneel kantoor met goede marktkennis en een groot netwerk kopers. Snelle terugkoppeling bezoeken. Goede afwikkeling en begeleiding van de verkoop.

9,0 10 1
Geschreven op
Turnstraat 40

Prettig contact, vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken en voldoende informatie verstrekt, persoonlijke benadering en goede suggesties. Zelfs in het weekend actief als dat nodig was. We kunnen dit makelaars kantoor van harte aanbevelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 247 reviews Bekijk alle Funda referenties
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,4 Op basis van 708 reviews
Van der Sande Makelaars Breda
8.6 10 1 847

Hier worden wij blij van!

Reviews
Reviews
Reviews
Reviews

Succesvol verkocht en verhuurd.

Wil jij weten welke woningen wij succesvol verkocht en verhuurd hebben in Breda en omgeving?

Kom in contact met 1 van onze makelaars.

Laat hier jouw gegevens achter!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie