De nieuwbouwspecialist van West-Brabant

Van der Sande nieuwbouwmakelaars Breda

Van der Sande nieuwbouwmakelaars Breda

De nieuwbouwspecialist van West-Brabant

Verkoop & verhuur van Nieuwbouwprojecten

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in de regio Breda? En wil je iemand spreken die je kan voorzien van de juiste informatie over nieuwbouw? Bel of mail naar Van der Sande Nieuwbouwmakelaars in Breda!

Omdat Nieuwbouw een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is, hebben wij hiervoor een aparte nieuwbouwafdeling binnen ons kantoor. Vol trots noemen wij ons dan ook dé Nieuwbouwspecialist van Breda en omgeving.

Onze makelaar Patricia van de Wijer is al jarenlang een succesvolle nieuwbouwmakelaar en zorgt voor de verkoop van nieuwbouwprojecten in de regio West-Brabant. Hierin wordt zij ondersteund door Kim van Arkel. Naast de verkoop van nieuwbouwpanden maken wij ook marktanalyses welke potentiële kopers helpen de juiste keuze te maken voor een nieuwbouwwoning.

Wij hebben ons al aan vele grote projecten in Breda en omstreken verbonden. Denk dan bijvoorbeeld aan Het Juvenaat en Kloostervelden in Etten-Leur en de projecten Blend Breda, Eureka! en Hemels Wonen in Breda.

Wij werken nauw samen met verschillende ontwikkelaars waaronder De Nederlandse Bouw Unie, Maas-Jacobs en Van Agtmaal Oudenbosch.

Wil je meer informatie? 076-5301730 | nieuwbouw@vandersande.nl

Persoonlijk, betrokken en resultaatgericht!

Van der Sande Nieuwbouwmakelaars is al jarenlang een toonaangevend kantoor als het gaat om de succesvolle verkoop van vele nieuwbouwprojecten in de regio West-Brabant. Onze collega's Patricia, Kim en Leonie helpen je graag verder met het vinden van je droomwoning!

Groot netwerk

Gevarieerd aanbod

Verkoop en advies

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie