De Werve, wervelend wonen!

Binnenkort in verkoop!

Op een prachtige locatie in het Ginneken te Breda is voormalig zorgcentrum De Werve gelegen. Vanaf maart 2016 is zorginstelling Surplus gestopt met de zorg en zijn de panden beschikbaar gekomen. In samenwerking met architectenbureaus Oomen en Van Beijsterveldt & Gommers werkt Maas-Jacobs aan de transformatie van dit markante gebouw tot een toonaangevend plan: De Werve.

Het plan
Het totale plan is onderverdeeld in meerdere deelplannen. Zo worden middels transformatie 13 appartementen en 4 woningen gerealiseerd in het markante gebouw ‘De Werve’. Bij de transformatie blijven karakteristieke elementen als bestaande trappen, hoge plafonds en gevel van het gebouw zoveel mogelijk behouden.

In de Werfstraat, naast het huidige gebouw, komt een nieuw pand bestaande uit 7 appartementen en 1 royale woning. Deze nieuwbouw sluit in zijn architectuur en uitstraling aan bij ‘De Werve’. Ook voor het bestaande pand ‘De Dissel’, op de kruising van de Teijchinélaan en Cartier van Disselstraat, wordt een nieuw plan ontwikkeld.

De ligging
Het project De Werve is uitstekend gelegen in de karakteristieke wijk Ginneken. Op steenworp afstand zijn diverse voorzieningen zoals openbaar vervoer, een huisarts en dagwinkels gelegen. Maakt u graag een wandeling in het nabijgelegen Mastbos, pakt u de fiets naar de binnenstad of drinkt u liever een drankje op de altijd gezellige Ginnekenmarkt? In plan De Werve zit u goed!

De planning
Momenteel zijn we volop bezig met de uitwerking van de plannen. De komende periode zal worden gebruikt om toe te werken naar een passend plan met kwalitatief hoogstaande woonruimten waarbij het wooncomfort centraal staat. Naar verwachting kunnen we u in het voorjaar van 2017 nader informeren en zal de verkoop medio zomer 2017 van start gaan.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht

Inschrijving Belcrumpoort geopend

Het is zo ver! Wij hebben leuk nieuws voor alle geïnteresseerden in Belcrumpoort: inschrijven is vanaf nu mogelijk! Zie onze website...
Bouw huurappartementen Belcrumpoort vordert gestaag

Bouw huurappartementen Belcrumpoort vordert gestaag

Volop beweging op de bouwplaats van het project Belcrumpoort. Via onze website en social media kanalen zullen we je regelmatig op de hoogte houden van de voortgang van het project. Inmiddels...
Bekijk overzicht