Heilig Hart Hof kan van start!

Heilig Hart Hof kan van start!

Geschreven door Kim van Arkel op 31 augustus 2018

De start van de bouw kan beginnen!

De bouw van het appartementencomplex Heilig Hart Hof in Breda kan eindelijk doorgaan volgens de huidige plannen! Dit is waar de rechter van de Raad van State zich woensdag 29 augustus over heeft uitgesproken.

Wij zijn erg blij met dit nieuws en hopen dat de bouw snel van start kan gaan! Het nieuwbouwproject zal komen achter de Heilig Hart kerk. De kerk is het middelpunt van het project en de appartementen kijken uit op het monumentale gebouw. We kunnen dus spreken van een bijzonder, mooie, unieke locatie!

Wat gaat er gebouwd worden?

Het appartementencomplex bestaat uit 39 strak vormgegeven appartementen verdeeld over vier woonlagen. Alle gelijkvloerse appartementen zijn voorzien van kamerhoge ramen in de woonkamer inclusief een groot balkon vanaf 15. Met oog op de rust van de bewoners liggen de vijf portiekachtige toegangen aan de achterzijde van het complex met elk een eigen lift. Door de ingetogen architectuur van warm lichtgrijze baksteen vormt het een harmonisch geheel met de kerk en de hoftuin.

Locatie

We kunnen spreken van een fijne locatie, want alles is op loopafstand. Om de hoek vindt u de Ginnekenweg en de mondaine Wilhelminastraat met vele winkelvoorzieningen. Gezellig een hapje eten of even naar de supermarkt, apotheek of het Mastbos. Dat maakt het een heerlijke plek waar u tot in de lengte van jaren van alle gemakken bent voorzien!

Beschikbare appartementen

Nog maar enkele appartementen beschikbaar. Bent u benieuwd welke appartementen? Klik dan hier.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie