Wonen in de Heilig Hart Kerk: Nog enkele fraaie woningen te koop!

Wil jij hemels en uniek wonen in de Heilig Hart Kerk van Breda? Dit kan nu!

Meer informatie over de woningen vind je op onze project website Hemels Wonen. Vanwege de enorme belangstelling is reeds 75% van de woningen verkocht!

Een uniek project op een unieke locatie

Het project bestaat uit de realisatie van 20 unieke woningen variërend in oppervlak. Eigentijds wonen maar net alsof er de tijd heeft stilgestaan. Ruim, comfortabel en speciaal. Zo variëren deze van een studio van circa 50 m2, woningen van 80 tot 130 m2 tot ruimere woningen van circa 120 tot 230 m2. Ieder appartement beschikt over minimaal één eigen parkeerplaats welke is gelegen in de nieuwbouwparkeergarage in het project Heilig Harthof naast de kerk.

Transformatie van bijzonder vastgoed naar woonbestemming

Bij transformatie naar woningen kun je denken aan leegstaande kantoorgebouwen en fabrieken, maar ook scholen, bibliotheken en zorgcomplexen. De Transformatie van de Heilig Hartkerk naar woningen is wel een hele bijzondere transformatie.

Meer informatie over het project Hemels Wonen

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Inschrijving Belcrumpoort geopend

Inschrijving Belcrumpoort geopend

Het is zo ver! Wij hebben leuk nieuws voor alle geïnteresseerden in Belcrumpoort: inschrijven is vanaf nu mogelijk! Zie onze website...
Bouw huurappartementen Belcrumpoort vordert gestaag

Bouw huurappartementen Belcrumpoort vordert gestaag

Volop beweging op de bouwplaats van het project Belcrumpoort. Via onze website en social media kanalen zullen we je regelmatig op de hoogte houden van de voortgang van het project. Inmiddels...
Bekijk overzicht