Unieke kans om in een voormalige kerk te wonen

Wonen in de voormalige Heilig Hartkerk. Voor veel mensen een droom, voor Jack en zijn vrouw Lisette eentje die werkelijkheid wordt. Na lang zoeken kwam deze kans onverwacht op hun pad.

“Onze huidige woning dateert van voor de oorlog”, vertelt Jack van Zuidland. “Een heerlijk huis. Maar nu onze kinderen de deur uit zijn, is het te groot voor ons.” En dus gingen Jack en zijn vrouw Lisette op zoek naar een wat kleiner onderkomen. Hun voorkeur ging uit naar een appartement met tuin. Dat vonden ze via Van der Sande Makelaars. “We hadden ons oog laten vallen op een appartementencomplex aan de Baronielaan, dicht bij de Heilig Hartkerk in Breda. Een appartement op de begane grond, met tuin, was helaas niet meer beschikbaar. Daarom hebben we dit idee laten varen.”

Snel geregeld
Terwijl Jack en Lisette hun zoektocht vervolgden, kreeg het project Hemels Wonen groen licht en werd gestart met de verkoop van twintig unieke woningen in de voormalige Heilig Hartkerk. “Tijdens een wandeling met de hond zag ik het bord met de tekst ‘verkoop gestart’. Ik bedacht me geen moment en belde direct Patricia van de Wijer van Van der Sande Makelaars. We kenden haar al dankzij dat andere appartement. Ik belde precies op het juiste moment, want een potentiële koper voor het appartement met twee verdiepingen en tuin op het zuiden had net daarvoor afgezien van de koop. Patricia regelde meteen een bezoeken aan de kerk.” Jack en Lisette hoefden niet lang na te denken en besloten te kopen. “Het is een schitterend project en een unieke kans die wij niet voorbij wilden en konden laten gaan.”

Vakkennis gaf doorslag
Het contact met Van der Sande was dusdanig goed dat Jack voor de hypotheek aanklopte bij de Van der Sande Hypotheekshop. “De vakkennis van hypothecair planner Mark van Dongen gaf de doorslag. Voor een project als Hemels Wonen gelden andere regels dan een voor een gewoon nieuwbouwproject. Mark legt goed en duidelijk uit en pakt de zaken professioneel aan. Ik had er vanaf het eerste contact een goed gevoel bij en heb veel geleerd.”

Je weet waar je aan toe bent
Jack en Lisette zijn erg tevreden over Van der Sande Makelaars. “Als je belt of mailt word je snel en heel vriendelijk geholpen. Ook als je langskomt op kantoor. De sfeer is ontspannen en het contact open en eerlijk. De mensen van Van der Sande zijn zeer vakkundig. Als klant weet je precies waar je aan toe bent.”

Unieke kans om in een voormalige kerk te wonen
Patricia van de Wijer
Neem contact op met Patricia

Interessant nieuws

Bekijk overzicht

Inschrijving Belcrumpoort geopend

Het is zo ver! Wij hebben leuk nieuws voor alle geïnteresseerden in Belcrumpoort: inschrijven is vanaf nu mogelijk! Zie onze website...
Bouw huurappartementen Belcrumpoort vordert gestaag

Bouw huurappartementen Belcrumpoort vordert gestaag

Volop beweging op de bouwplaats van het project Belcrumpoort. Via onze website en social media kanalen zullen we je regelmatig op de hoogte houden van de voortgang van het project. Inmiddels...
Bekijk overzicht