Update: appartementen Residentie Antonius in Etten-Leur

Voorbereidingen in volle gang

De voorbereidingen voor het nieuwe plan Van Bergenpark zijn in volle gang. Aan het stedenbouwkundig plan, inrichtingsplan, bestemmingsplan en natuurlijk de architectuur en plattegronden van de woningen wordt hard gewerkt.

Het ontwikkelen van een dergelijk omvangrijk plan kost veel voorbereidingstijd en middels deze nieuwsbrief willen wij u graag op de hoogte brengen van de stand van zaken.

Update website

De website www.vanbergenpark.nl is voorzien van nieuwe informatie. Neem snel een kijkje!

Bijvoorbeeld naar de verkaveling van de eerste fase, een eerste impressie van de gevels van de verschillende woningtypen en de globale planning.

Bouwbord

In de buurt van het plangebied zullen langs de Vijfhuizenweg en het Heerma van Vossplantsoen borden worden geplaatst. Zo wordt steeds meer zichtbaar dat de planvorming concreter wordt!

Verkoop

Zoals de planning er nu uitziet, starten wij nog voor de zomer de pre-sale van de 20 appartementen in Residentie Antonius. De puzzel is bijna gelegd van hoe wij het prachtige Sint Antoniusgebouw kunnen transformeren naar unieke appartementen aan en in het park met royale buitenruimtes, goede zichtlijnen, functionele plattegronden, voldoende slaapkamers. Binnenkort hopen wij u een indruk te kunnen geven van de schetsplattegronden.

De pre-sale houdt in dat nog niet alle verkoopinformatie geheel beschikbaar is, maar dat wij op dat moment wel reeds via de website de zo goed als definitieve plattegronden en gevelimpressies met u kunnen delen.

Zodoende kunt u zich al een mening vormen over de woning van uw voorkeur. Wij geven daarbij een bandbreedte aan van de verkoopprijzen, omdat wij op dat moment parallel nog de laatste details van de woningen uitwerken.

Als ‘early bird’ kunt u zich tijdens de pre-sale inschrijven op de woning(en) van uw voorkeur. Deze voor-inschrijving geeft u de mogelijkheid om als een van de eersten een optie te nemen zodra de verkoop officieel is gestart voor het grote publiek.

Altijd op de hoogte van nieuwe informatie

Wanneer u bent aangemeld voor de nieuwsbrief, ontvangt u van ons een e-mail waarin u op de hoogte wordt gehouden van nieuwe informatie zodra deze beschikbaar is. Ook de pre-sale en officiële start verkoop wordt via een nieuwsbrief aangekondigd. Wij berichten u alleen als er iets nieuws te melden is, dus het kan zijn dat het soms wat langer stil is.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht

Inschrijving Belcrumpoort geopend

Het is zo ver! Wij hebben leuk nieuws voor alle geïnteresseerden in Belcrumpoort: inschrijven is vanaf nu mogelijk! Zie onze website...
Bouw huurappartementen Belcrumpoort vordert gestaag

Bouw huurappartementen Belcrumpoort vordert gestaag

Volop beweging op de bouwplaats van het project Belcrumpoort. Via onze website en social media kanalen zullen we je regelmatig op de hoogte houden van de voortgang van het project. Inmiddels...
Bekijk overzicht