Arduinstraat 19 A , 4827 HK, Breda

  • A
€ 1.150.000 k.k.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Ontdek uw droom van wonen en werken aan de Arduinstraat 19/19a, een prachtige vrijstaande woning met bedrijfshal, gebouwd in 2011. Geniet van het vrije uitzicht aan de voorzijde en de perfecte balans tussen bedrijvigheid en woongenot. Gelegen op een...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 470 m²

Downloads

Ontdek uw droom van wonen en werken aan de Arduinstraat 19/19a, een prachtige vrijstaande woning met bedrijfshal, gebouwd in 2011. Geniet van het vrije uitzicht aan de voorzijde en de perfecte balans tussen bedrijvigheid en woongenot. Gelegen op een wonen/bedrijfsterrein, combineert deze locatie het beste van twee werelden: de dynamiek van uw onderneming aan huis en de rust van de kindvriendelijke wijk Waterdonken. Een unieke kans voor ondernemers die dicht bij huis willen werken in een moderne, ruime setting.

Kunt u niet wachten om deze bedrijfswoning en-hal te bezichtigen? Ga dan snel naar de website van Van der Sande Makelaars voor de digitale rondleiding van deze woning.

INDELING WOONHUIS
BEGANE GROND
Entree / hal, met (open) trapopgang, de meterkast ( 12 groepen, 3 aardlekschakelaars, digitale dag- & nachtstroom tariefmeter, digitale gasmeter en watermeter), (het zijn tussenmeters, hoofdaansluiting is aanwezig in de hal ), het toilet en toegang tot de woonkamer. De entree hal is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en stuc wandafwerking. Tevens toegang naar bijkeuken met aansluitpunten ten behoeve van de was apparatuur.
Toilet, betegeld, met zwevend closet, fonteintje en ventilatie.
Woonkamer, met tegelvloer met vloerverwarming, tevens radiatoren en airco. Vanuit de woonkamer is er een weids uitzicht over water.
Open keuken, in L-opstelling, met composiet werkblad met 6-pits gasfornuis met (elektrische) oven, afzuigkap, RVS spoelbak, vaatwasser (Bosch 2015) en aparte wand met inbouwapparatuur zoals o.a. koelkast, combi oven/magnetron (Whirlpool 2022) en combi magnetron (magnetron werkt niet meer) en diverse boven- en onderkasten.

EERSTE VERDIEPING
Overloop, met (open) trapopgang, toegang tot slaapkamers I, II, III en de badkamer.
Slaapkamer I, gelegen aan de zijzijde met laminaat vloer en gestucte wand- en plafondafwerking.
Slaapkamer II, gelegen aan de achterzijde met laminaat vloer en gestucte wand- en plafondafwerking.
Slaapkamer III, gelegen aan de voorzijde met inloopkast, airco, laminaat vloer en gestucte wand- en plafondafwerking.
Badkamer, gelegen aan de achterzijde, betegeld, met design (handdoeken) radiator, vloerverwarming, zwevend closet, ligbad, inloopdouche, wastafel en ventilatie.

ZOLDER VERDIEPING
Open zolder met diverse bergruimtes achter de knieschotten. De mogelijkheid bestaat tot het creëren van meerdere kamers.

TUIN
Het totale perceel bedraagt 1.200 m². De tuin is rondom gelegen met vanuit de woonkamer en keuken een prachtig uitzicht over het water. De jonge woonwijk Waterdonken is gelegen aan de overzijde van de woning. De tuin is voorzien van meerdere terrassen, borders met vaste beplanting en gazon.

BIJZONDERHEDEN
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;
- CV (Vaillant HR solide plus 30-34) , Boiler (daalderop 120 liter);
- Er zijn 21 zonnepanelen aangebracht in 2023; Capaciteit per zonnepaneel bedraagt 425 Wattpiek;
- Deze woning heeft energielabel A;
- Indicatie huidig energieverbruik woonhuis circa:
- Gas: 1.400 m³
- Elektra: 4.500 KwH
Gebaseerd op een 2-persoonshuishouding en rekening houdend met gezamenlijk verbruik wonen en bedrijfshal:
Aan bovengenoemde opgaven kunnen geen rechten worden ontleend, aangezien de vermelde kosten variabel zijn en/of periodiek gewijzigd kunnen worden.

BEDRIJFSHAL
De bedrijfshal is uitstekend geschikt ten behoeve van lichte productie en/of opslag. De bedrijfshal heeft een oppervlakte van ca. 330 m² en een kantoor- showroom van ca. 70 m². Op de eerste verdieping is een betonnen entresolvloer van ca. 70 m².
Het pand is bereikbaar middels een tweetal elektrische overheaddeuren (waarvan 1 met afstandsbediening) aan de voor- en achterzijde van het pand. De kantoren zijn bereikbaar middels een loopdeur. Het pand is aan de binnenzijde zeer licht. Onder meer komt dit doordat alle wanden en dakplaten uitgevoerd zijn in witte stalen platen. Tevens zijn er diverse kozijnen aanwezig in de buitengevel en heeft het dak een grote lichtstraat. De ruimte aan de voorzijde is ingedeeld in een drietal ruimtes geschikt als kantoor en/of showroom. De verdieping is geschikt ten behoeve van opslag, maar kan ook op eenvoudige wijze worden omgebouwd naar extra kantoren. De kantoren van de begane grond zijn onder meer voorzien van twee toiletten, systeemplafonds met lichtarmaturen en elektra-aansluitingen, etc. De bedrijfshal heeft alle benodigde voorzieningen zoals, gladde betonvloer, krachtstroomaansluitingen, LED verlichtingsarmaturen, gasheater, etc.

Bestemmingsplan
Het pand is bestemd als bedrijventerrein met een bedrijfswoning. Bedrijven zijn toegestaan in de bedrijfscategorieën 1 en 2. Nadere informatie verstrekken wij graag. Ook is het raadzaam de site ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Breda
Sectie: F
Nummer: 1283

KOOPGEGEVENS

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 1.150.000,-- kosten koper.

Aanvaarding
In overleg.

Overige bepalingen
De kosten voor de notaris en de overdrachtsbelasting komen voor rekening van de koper.
Voor de vastlegging van een koopovereenkomst maken wij gebruik van het model van de NVM. In dit model is standaard de verplichting voor een koper opgenomen om een zekerheid te stellen (bankgarantie/waarborgsom) ter grootte van 10% van de koopsom.

Mocht u interesse hebben in de aankoop van dit object zijn wij op basis van de WWFT verplicht om een onderzoek naar uw c.q. de identiteit van de koper in te stellen. Daarnaast dienen wij u te vragen naar de herkomst van de voor de aankoop benodigde gelden.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.150.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2011
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Arduinstraat 19 A
Plaats Breda
Provincie Noord brabant
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
  • In woonwijk

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 330 m²
Kantoor oppervlakte 140 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2033-11-23

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de bedrijfsruimte

Arduinstraat 19 A, 4827 HK, Breda
Arduinstraat 19 A, 4827 HK, Breda

Locatie

Arduinstraat 19 A, 4827 HK, Breda

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.