Object
Object
Object
Object
Object
Object

Boschstraat 30, Breda 4811 GH Breda

4811 GH Breda huurprijs € 25.600 p.j.

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
De veelzijdige Boschstraat is gelegen aan de oostzijde van het centrum van Breda. Deze veelzijdige straat is onder meer bekend van het Grafisch Museum MOTI en van een breed scala aan lokaal bekende winkeliers, zoals ‘’Schietecat Tweewielers’’, ‘’de Fopshop’’ en het onlangs geopende ‘Kamu”. Sinds kort is de Boschstraat de eerste “fietsstraat” van Breda waarbij de...

Brochure

Download de brochure van Boschstraat 30, Breda.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Breda

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
De veelzijdige Boschstraat is gelegen aan de oostzijde van het centrum van Breda. Deze veelzijdige straat is onder meer bekend van het Grafisch Museum MOTI en van een breed scala aan lokaal bekende winkeliers, zoals ‘’Schietecat Tweewielers’’, ‘’de Fopshop’’ en het onlangs geopende ‘Kamu”. Sinds kort is de Boschstraat de eerste “fietsstraat” van Breda waarbij de fietser meer ruimte krijgt. De rollen worden in de straat feitelijk omgedraaid: de auto is te gast in de fietsstraat.

Op de voormalige hotel “De Kroon” locatie is in de jaren ’80 een nieuwbouw appartementencomplex gerealiseerd met op de begane grond twee commerciële ruimten. Eén van die ruimten wordt u te huur aangeboden.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De Boschstraat is van oudsher een belangrijke toegangsweg naar de binnenstad, vooral voor fietsers. Dagelijks fietsen zo’n 4.200 mensen door de straat. Door de aanpassingen wordt de Boschstraat straks een belangrijke fietsverbinding tussen de binnenstad en de nog aan te leggen snelfietsroute aan de St. Ignatiusstraat. Daarnaast is de Boschstraat ook per openbaar vervoer prima te bereiken.

Parkeren
Op het achterterrein kan gebruik gemaakt worden van 2 parkeerplaatsen op een afsluitbare binnenplaats, bereikbaar via de Pasbaan of de Kloosterlaan. Openbare parkeerplaatsen (tegen betaling) zijn aanwezig aan de straatzijde en aan de Pasbaan.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het object bestaat uit een kantoor-/winkelpand met een bruto frontbreedte van circa 7.25m¹. Het pand heeft een aantrekkelijke verkoop-/showroomoppervlakte van in totaal circa 130m².

Tot de secundaire ruimten behoren onder andere toiletgroep en pantry.

Opleveringsniveau
Het pand is volledig afgewerkt en voorzien van onder meer wand-, vloer- en plafondafwerking (systeemplafonds met lichtarmaturen), pantry, invalidentoilet en een rolluik vóór de entree.

Bestemmingsplan
De bestemming luidt: Gemengde Doeleinden G1. Voor nadere toetsing verwijzen wij u naar de Gemeente Breda.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
€ 6.400,-- per kwartaal, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
Huurperiode 5 jaar + 5 optiejaren.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 25.600 p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Boschstraat 30
Plaats Breda
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 130 m²
Oppervlakte in units vanaf 130 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.