Delpratsingel 23 , 4811 AP, Breda

  € 3.000 p.m.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Het betreft hier een uniek monumentaal kantoorgebouw gelegen aan de singel in Breda. Het kantoorgebouw heeft een rijke historie en kenmerkt zich door een aantal zeer fraaie stijlkamers en een unieke entree met bijzondere trappartij. Op dit moment wordt het gebouw...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 160 m²

  Downloads

  Het betreft hier een uniek monumentaal kantoorgebouw gelegen aan de singel in Breda. Het kantoorgebouw heeft een rijke historie en kenmerkt zich door een aantal zeer fraaie stijlkamers en een unieke entree met bijzondere trappartij. Op dit moment wordt het gebouw door Maas-Jacobs gerestaureerd en gedeeltelijk getransformeerd naar kantoor en woningen. Bij de renovatie is oog voor de monumentale elementen en details en afwerking van de diverse stijlkamers.

  De kantoorruimte is gelegen aan de rechterzijde op de begane grond en bestaat uit een drietal grote kantoorruimtes, een eigen toiletgroep en pantry. Aansluitend bevindt zich een fraaie tuin met een kas die kan worden gebruikt als vergaderruimte. Enkele kamers hebben uitzicht over de singel.

  Een bezichtiging van het unieke kantoorgebouw geeft het beste beeld om de mogelijkheden van het gebouw te ontdekken.

  LOCATIE

  Bereikbaarheid per auto
  Door de ligging aan het singeltracé is het centrum van Breda goed bereikbaar. Middels de noordelijke rondweg van Breda heeft de locatie directe aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/ Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda).

  Bereikbaarheid per OV
  Het object ligt op twee minuten loopafstand van het Centraal station Breda, met een hoog openbaar vervoer frequentie. Twee keer per uur rijdt er een intercity-direct naar Rotterdam, Schiphol en Amsterdam. Meer informatie hierover is verkrijgbaar via ons kantoor en op www.9292.nl.

  Omgeving
  Het centrum van Breda en het Valkenbergpark zijn op loopafstand gesitueerd.

  Parkeren
  Van de parkeerplaatsen op het achterterrein worden drie plaatsen toebedeeld aan het gehuurde. Deze parkeerplaatsen zijn uitsluitend op werkdagen gedurende kantoortijden (van 8.30-17.00 uur) beschikbaar. De andere plaatsen op het terrein zijn bedoeld voor de bewoners van de appartementen.

  In de directe omgeving zijn diverse mogelijkheden voor parkeren middels vergunningen. Voor het pand zijn enkele betaalde parkeerplaatsen gelegen.

  OBJECTGEGEVENS

  Indeling
  Het pand heeft een centrale entree ten behoeve van de woningen en de kantoren. Vanuit deze entree is de kantoorunit bereikbaar via een fraaie hal met ingang naar de kantoorvleugel. De kantoorkamers zijn bereikbaar middels een gang. Twee kantoorruimtes zijn met elkaar verbonden. Vanuit de centrale entree is de toiletgroep en de pantry bereikbaar. Ook is de besloten tuin bereikbaar. In de tuin is een kas gelegen die voor diverse doeleinden kan worden gebruikt. Op de bijgevoegde tekening staat de indeling aangegeven. Vanwege het hoogwaardige monumentale karakter staat de indeling vast.

  Voorzieningen
  Het pand wordt opgeleverd met een groot aantal authentieke details, zoals hoge plafonds met fraaie ornamenten, lambrisering, deels fraaie vloeren met marmer, parket en tapijt, monumentale schouwen, behanggespannen wanden.

  Samenvattend:
  • statige entree;
  • gerenoveerde kantoorruimte met authentieke plafonds, wandbespanning, vloeren en ornamenten;
  • daar waar geen authentieke parketvloeren zijn, wordt de ruimte voorzien van tapijt;
  • gerenoveerde toiletten;
  • ramen zullen worden voorzien van isolerend glas;
  • basis elektra en ICT-aansluiting, plaatsing in overleg;
  • pantry voorzien van close-in boiler, koelkast en vaatwasmachine;
  • buitenzonwering;
  • aansluiting voor airco’s.

  Bestemming
  In bestemmingsplan ‘Spoorbuurt’ heeft dit gebouw de bestemming ‘kantoor’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

  Energielabel
  Het betreft hier een gemeentelijk monument en derhalve is er geen energielabel aanwezig.

  HUURGEGEVENS

  Vloeroppervlakte
  Ca. 160 m².

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt € 3.000,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

  Servicekosten
  De servicekosten bedragen € 230,-- per maand, te vermeerderen met BTW t.b.v. schoonmaakkosten algemene ruimtes, glasbewassing buitenzijde, vuilafvoer, onderhoud tuin, buitenterrein en zonwering, onderhoud installaties, onderhoud blusmiddelen, nood- en vluchtweg aanduidingen e.d.
  Het kantoor heeft eigen aansluitingen voor gas, water en elektra.

  Aanvaarding
  Indicatief per 1 april 2024.

  Huurtermijn
  5 jaar en 5 verlengingsjaren.

  Opzegtermijn
  12 maanden.

  Betaling
  Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

  Indexering
  Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Zekerheidsstelling
  Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + servicekosten inclusief BTW.

  BTW
  Er wordt voor BTW geopteerd.

  Overige bepalingen
  De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

  Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 3.000 p.m.
  Servicekosten € 230 per maand
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 1902
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Delpratsingel 23
  Plaats Breda
  Provincie Noord brabant
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum
  • In woonwijk

  Kantoor

  Oppervlakte 160 m²
  Oppervlakte in units vanaf 160 m²

  Parkeerplaatsen

  Niet-overdekt aantal 3

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Delpratsingel 23, 4811 AP, Breda

  Locatie

  Delpratsingel 23, 4811 AP, Breda

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.