Eindstraat 18 , 4811 KL, Breda

  • D
€ 165.000 p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Omgevingsfactoren De binnenstad van Breda heeft een grote regionale winkelfunctie. Het A1-gebied wordt gevormd door de as Ginnekenstraat-Eindstraat-Karrestraat. In de Eindstraat zijn veel landelijke filiaalbedrijven te vinden zoals Samsung, Douglas, Nelson en...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 182 m²

Downloads

Omgevingsfactoren
De binnenstad van Breda heeft een grote regionale winkelfunctie. Het A1-gebied wordt gevormd door de as Ginnekenstraat-Eindstraat-Karrestraat. In de Eindstraat zijn veel landelijke filiaalbedrijven te vinden zoals Samsung, Douglas, Nelson en Kruidvat.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het pand is gelegen in het voetgangersgebied. Bevoorrading kan dagelijks voor 11:00 en na 17:00 uur, met uitzondering van de koopavond op donderdag.

Het centrum van Breda is -vanzelfsprekend- goed bereikbaar met de auto. Daarnaast zijn in de directe omgeving voldoende bushaltes aanwezig, waardoor het pand eenvoudig te bereiken is via het openbaar vervoer.

Parkeren
Parkeren kan in een van de bronpunten rondom het centrum zoals parkeergarage “de Barones”.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Open winkelruimte van ca. 182 m² BVO met een aantrekkelijke hoogte van ruim 3.30 meter over de eerste 15 meter van het pand. De breedte van de pui is ruim 5,5 meter. Halverwege de ruimte bevindt zich een bescheiden en afgesloten trapopgang die toegang geeft tot de verdiepingen. Op deze verdiepingen zijn, naast ruime magazijnmogelijkheden, een toilet en een pantry aanwezig.

Opleveringsniveau
Het pand wordt u casco aangeboden. Zaken die door een voorgaande gebruiker achtergelaten zijn, waaronder een airco- en een alarminstallatie kunnen door een nieuwe huurder worden gebruikt.

Energielabel
Het pand beschikt over een energielabel D.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 165.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Een huurder zal door de gemeente worden aangeslagen voor “reclamebelasting”, een bijdrage aan het ondernemersfonds voor een bedrag van € 765,-- exclusief BTW/op jaarbasis.

Huurtermijn
5 jaren en 5 verlengingsjaren.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 165.000 p.j.
Servicekosten € 765 per jaar
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1866
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Eindstraat 18
Plaats Breda
Provincie Noord brabant
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Winkelruimte

Oppervlakte 182 m²
Oppervlakte in units vanaf 182 m²
Oppervlakte verkoop vloer 182 m²

Energie

Energielabel D
Energielabel index 1.34
Energielabel einddatum 2030-04-15

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Eindstraat 18, 4811 KL, Breda

Locatie

Eindstraat 18, 4811 KL, Breda

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.