Ettensebaan 2 , 4814 NN, Breda

  € 40 p/m² p.j.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Op zoek naar bedrijfsruimte gelegen tegen het centrum van Breda? Wij bieden per direct ca. 1.950 m² bedrijfsruimte met ca. 150 m² kantoor aan in Breda. Per juni komt hier ca. 2.640 m² aan bedrijfsruimte bij. Daarnaast is het mogelijk om tegen een meerprijs verhard...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 4740 m²

  Op zoek naar bedrijfsruimte gelegen tegen het centrum van Breda? Wij bieden per direct ca. 1.950 m² bedrijfsruimte met ca. 150 m² kantoor aan in Breda. Per juni komt hier ca. 2.640 m² aan bedrijfsruimte bij. Daarnaast is het mogelijk om tegen een meerprijs verhard buitenterrein bij de bedrijfsruimte te huren.

  De ruimte die wij aanbieden is onderdeel van een herontwikkeling. Op termijn zal deze bedrijfsruimte worden herontwikkeld naar wonen, vandaar dat de verhuurder op dit moment enkel flexibele overeenkomsten aangaat.

  LOCATIE

  Omgevingsfactoren
  De Ettensebaan is een uitstekend bereikbare locatie in een dynamische omgeving, gelegen aan een van de hoofdroutes (A16/centrum van Breda). Naast de bedrijfshal waar in het verleden de Nibb-it fabriek heeft gestaan, is de ontwikkeling begonnen van de nieuwe woonwijk Blossem. In deze wijk zullen ruim 600 woningen worden gerealiseerd.

  Bereikbaarheid
  De bereikbaarheid is zeer goed te noemen. Binnen enkele minuten zijn de snelwegen A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) en A58 (Roosendaal/Breda/Tilburg/Eindhoven) gelegen.
  In de directe omgeving zijn diverse bushaltes gelegen met een goede verbinding naar het centraal station. Zonder overstappen is centraal station Breda per bus (lijn 316) binnen 10 minuten bereikbaar.

  Parkeren
  Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid.

  OBJECTGEGEVENS

  Indeling
  De bedrijfshal van ca. 1.950 m² heeft een open vloer. Boven de overheaddeuren aan de voorzijde is een stuk kantoor gelegen van ca. 150 m². Het terrein is toegankelijk middels een toegangspoort. Er is op dit moment één huurder op het terrein die tevens gebruik maakt van deze toegangspoort.

  Oppervlakte
  Op dit moment wordt er ca. 1.950 m² bedrijfsruimte aangeboden voor verhuur. Er is ca. 150 m² kantoorruimte beschikbaar in de bedrijfshal. Per juni komt hier ca. 2.640 m² bij, dit is verdeeld over drie afscheidbare units van ca. 1.350 m², ca. 340 m² en ca. 950 m². Het is mogelijk om te huren vanaf ca. 340 m² op flexibele basis.

  Opleveringsniveau
  Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd met onder meer de navolgende voorzieningen:
  - TL verlichting;
  - betonvloer;
  - geen verwarming;
  - verschillende laadperrons met elektrisch bediende overheaddeur.

  Bestemmingsplan
  Binnen het bestemmingsplan “Tuinzigt-Westerpark” kent het object de bestemming “Bedrijventerrein”, hier zijn bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.1 toegestaan.

  Energielabel
  Niet van toepassing.

  HUURGEGEVENS

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt € 40,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

  Servicekosten
  Het voorschot servicekosten wordt in goed onderling overleg nader bepaald en wordt verrekend op basis van nacalculatie.

  Huurtermijn
  In overleg.

  Indexering
  Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Zekerheidsstelling
  Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

  BTW
  Er wordt voor BTW geopteerd.

  Overige bepalingen
  De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

  Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 40 p/m² p.j.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Ettensebaan 2
  Plaats Breda
  Provincie Noord brabant
  Land Nederland
  Ligging
  • In woonwijk

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 4590 m²
  Oppervlakte in units vanaf 340 m²
  Kantoor oppervlakte 150 m²

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Ettensebaan 2, 4814 NN, Breda

  Locatie

  Ettensebaan 2, 4814 NN, Breda

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.