Everdenberg 37 , 4902 TT, Oosterhout

  • A+
€ 675.000 k.k.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Kleinschalig kantoorgebouw gelegen op bedrijventerrein Everdenberg. Dit representatieve kantoorgebouw met een oppervlakte van ca. 440 m² bestaat uit twee lagen met een dakterras. Het is gelegen op een royaal terrein met achttien parkeerplaatsen en een fraaie tuin....

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 440 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

Kleinschalig kantoorgebouw gelegen op bedrijventerrein Everdenberg. Dit representatieve kantoorgebouw met een oppervlakte van ca. 440 m² bestaat uit twee lagen met een dakterras. Het is gelegen op een royaal terrein met achttien parkeerplaatsen en een fraaie tuin. Door de royale opzet heeft het pand aan de binnenzijde een luxe uitstraling. Het pand heeft een energielabel A+.

LOCATIE

Omgevingsfactoren
Het hoogwaardige bedrijventerrein kenmerkt zich door de grote diversiteit aan type bedrijfsobjecten. Zowel voor dienstverlenende als productiebedrijven heerst er een gunstig vestigingsklimaat.

De gemeente is van plan het bedrijventerrein Everdenberg uit te breiden. Het nieuwe bedrijventerrein Everdenberg Oost wordt begrensd door de Heikantsestraat aan de noordzijde (direct achter het object), het bestaande bedrijventerrein Everdenberg c.q. het Oude Heikantsepad aan de westzijde, het Wilhelminakanaal aan de zuidzijde en het landelijk gebied aan de oostzijde.

Meer informatie kunt u vinden op: https://www.oosterhout.nl/ondernemers/bedrijventerreinen/everdenberg-oost.

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein Everdenberg. Dit bedrijventerrein (ca. 45 ha) ligt naast de A27 en is bereikbaar via de afslag Oosterhout-Oost. De bereikbaarheid per auto is hiermee uitstekend.

Parkeren
Op het terrein is het mogelijk aan de voorzijde twee auto’s te parkeren en aan de achterzijde zestien. Eventueel is dit nog uitbreidbaar.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Begane grond (oppervlakte ca. 305 m²*)
Royale entree met twee grote vides en twee fraaie trappen naar de eerste verdieping; spreekkamer centraal in de hal gelegen. Vanuit de centrale hal zijn alle ruimtes bereikbaar. Dit betreffen onder meer de navolgende ruimtes: kantoor met aansluitend printerruimte en archief; naast elkaar gelegen magazijn- en werkruimte, die toegankelijk is middels een overheaddeur; toiletgroep met drie toiletten; keuken/kantine met nette keukeninrichting en openslaande deuren naar het buitenterrein; kleine werkruimte; drie naast elkaar gelegen kantoorkamers.

Eerste verdieping (oppervlakte ca. 135 m²*)
Fraaie centrale ruimte, ook te gebruiken ten behoeve van kantooropstellingen; grote kantoorruimte, annex instructieruimte; directiekamer; toiletgroep met twee toiletten. Vanuit de centrale ruimte is het royale dakterras bereikbaar.

*De vierkante meters zijn niet vastgesteld middels een NEN 2580 meetstaat.

Opleveringsniveau
Bouwaard
Het pand is opgetrokken uit gemetselde gevels in spouw in combinatie met een vliesgevel. De binnenwanden zijn tevens opgetrokken uit gemetselde wanden. De vloeren zijn van beton, voorzien van diverse materialen, zoals tegelvloeren, vloerbedekking en linoleum. Plat dak voorzien van bitumineuze dakbedekking met diverse lighttubes voor daglichttoetreding. Het dakterras is voorzien van plavuizen en rondom een hekwerk. Aan de voorzijde van het pand is een fraaie tuin aangelegd en een groot aantal parkeerplaatsen.

Afwerking
De binnenzijde is voorzien van systeemplafonds met TL-lichtarmaturen en inbouwspots. Binnenwanden zijn opgetrokken uit steenswanden, deels afgewerkt met stucwerk; twee toiletgroepen met respectievelijk drie toiletten en twee toiletten met net tegelwerk; keuken met keukenapparatuur; centrale verwarming met radiatoren; mechanische ventilatie; een deel van de kamers is voorzien van airco-units.

Bestemmingsplan
Het pand is gelegen binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Oosterhout 2022”. Het pand heeft de bestemming “Bedrijf” met een functieaanduiding tot en met categorie 3.2. Voor meer informatie wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Oosterhout
Sectie: G
Nummer: 2944
Groot: 1.435 m²

Energielabel
Het pand heeft energielabel A+.

KOOPGEGEVENS

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 675.000.-- kosten koper.

Aanvaarding
In overleg.

Overige bepalingen
De kosten voor de notaris en de overdrachtsbelasting komen voor rekening van de koper.
Voor de vastlegging van een koopovereenkomst maken wij gebruik van het model van de NVM. In dit model is standaard de verplichting voor een koper opgenomen om een zekerheid te stellen (bankgarantie/waarborgsom) ter grootte van 10% van de koopsom.

Mocht u interesse hebben in de aankoop van dit object zijn wij op basis van de WWFT verplicht om een onderzoek naar uw c.q. de identiteit van de koper in te stellen. Daarnaast dienen wij u te vragen naar de herkomst van de voor de aankoop benodigde gelden.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 675.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2003
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Everdenberg 37
Plaats Oosterhout
Provincie Noord brabant
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein

>Kantoor

Oppervlakte 440 m²
Oppervlakte in units vanaf 440 m²

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 18

Energie

Energielabel A+
Energielabel einddatum 2032-06-16

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Everdenberg 37, 4902 TT, Oosterhout

Locatie

Everdenberg 37, 4902 TT, Oosterhout

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie