Fatimaplein 10 , 4835 BJ, Breda

  • A++
€ 85.000 p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Direct aan de afrit van de zuidelijke rondweg komt deze zeer herkenbare winkelruimte voor de verhuur beschikbaar. Het pand kent door het vele glas aan de voorzijde en het zinken dak een moderne uitstraling. LOCATIE Bereikbaarheid Het Fatimaplein is zeer gunstig...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 1455 m²

Downloads

Direct aan de afrit van de zuidelijke rondweg komt deze zeer herkenbare winkelruimte voor de verhuur beschikbaar. Het pand kent door het vele glas aan de voorzijde en het zinken dak een moderne uitstraling.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het Fatimaplein is zeer gunstig gelegen en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Zowel de A-16 als de A-27 zijn eenvoudig via de zuidelijke rondweg te bereiken. Daarnaast is er een bushalte op 400 meter afstand met een regelmatige verbinding met het centrum.

Parkeren
Parkeren kan op de openbare weg (Fatimaplein/Ploegstraat). Op eigen terrein kan eventueel voor de overheaddeur geparkeerd worden.

OBJECTGEGEVENS

Zeer goed zichtbaar winkelpand met op de begane grond aan de voorzijde ca. 230 m², op de verdieping aan de voorzijde ca. 125 m² en de winkelruimte, met secundaire ruimtes, aan de achterzijde van ca. 1.100 m². Het pand kent een zeer hoge attentiewaarde, gelegen onderaan de op- en afrit van de zuidelijke rondweg.

Opleveringsniveau
Het pand wordt aangeboden in de huidige staat (casco) met onder meer een brede aluminium pui en een elektrisch bediende overheaddeur aan de achterzijde.

Bestemmingsplan
Binnen het huidige bestemmingsplan kan het pand gebruikt worden voor detailhandel, een ander gebruik is niet toegestaan. Mocht u toch een ander idee hebben overleggen wij graag met u en de gemeente over de mogelijkheden.

Energielabel
Het pand heeft een energielabel A++.

Beschikbaarheid
Het pand is beschikbaar aan het einde van 2024.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 85.000,-- per jaar, exclusief BTW.

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten van toepassing.

Huurtermijn
Huurperiode van 5 jaar.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 85.000 p.j.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1988
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Fatimaplein 10
Plaats Breda
Provincie Noord brabant
Land Nederland
Ligging
  • In woonwijk
  • Overig

Winkelruimte

Oppervlakte 1455 m²
Oppervlakte in units vanaf 1455 m²
Oppervlakte verkoop vloer 1455 m²

Energie

Energielabel A++
Energielabel einddatum 2033-12-07

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Fatimaplein 10, 4835 BJ, Breda

Locatie

Fatimaplein 10, 4835 BJ, Breda

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.