Groenstraat 16 D, 4841 BD, Prinsenbeek
Groenstraat 16 D, 4841 BD, Prinsenbeek
4841 BD, Prinsenbeek

Groenstraat 16 D, 4841 BD, Prinsenbeek

Omschrijving

Omschrijving: Appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van een winkelunit en alle verdere toe- en aanbehoren en erf, plaatselijk bekend Groenstraat 16-D. De winkelunit is gelegen op de begane grondvloer en heeft een oppervlak van circa 195 m² BVO en...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 195 m²
Perceel 1760 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Van der Sande Makelaars

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in Breda

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1990
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Groenstraat 16 D
Plaats Prinsenbeek
Land NL
Ligging
  • wijkwinkelcentrum
  • in woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 1760 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 195 m²
Oppervlakte in units vanaf 195 m²
Horeca toegestaan ja
Energie
Energielabel A
Energielabel einddatum 2030-06-03
Parkeergelegenheid
Parkeerfaciliteiten Gratis parkeren in de straat
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

Omschrijving:
Appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van een winkelunit en alle verdere toe- en aanbehoren en erf, plaatselijk bekend Groenstraat 16-D. De winkelunit is gelegen op de begane grondvloer en heeft een oppervlak van circa 195 m² BVO en heeft een frontbreedte van ca. 10 meter.

Huurgegevens:
Het object is thans in verhuurde staat, meer informatie is te vinden in de dataroom. Langdurig verhuurd aan een drogisterij.

Huurder: A.S. Watson (Property Continental Europe) B.V.
Huuringangsdatum: 01-05-1990
Einddatum: 30-04-2025
Huurprijs: € 27.500,-- excl. BTW per jaar
Waarborgsom/bankgarantie: Niet van toepassing

Locatie:
Gelegen in de Groenstraat van de dorpskern van Prinsenbeek, gemeente Breda. Prinsenbeek ligt nabij de A16 en heeft een regionale winkelfunctie ten aanzien van Prinsenbeek, Haagse Beemden, Etten-Leur, Breda en overige omliggende plaatsen.

Bereikbaarheid:
Het object is goed bereikbaar vanaf de A16. Het NS-station Breda/Prinsenbeek is tevens binnen enkele minuten auto minuten bereikbaar.

Indeling:
De winkelunit betreft een open ruimte in het vierkant en heeft een bruto vloeroppervlak van circa 195 m² BVO en een frontbreedte van circa 10 meter.

Voorzieningen:
De winkelunit wordt verwarmd middels een cv installatie met radiatoren en een luchtverwarmingsinstallatie met airco. De winkelunit is tevens voorzien van een tegelvloer, systeemplafond met verlichtingsarmaturen en een toilet en pantry in de inpandige magazijnruimte.

Bouwaard:
Traditioneel gemetseld voorzien van houten kozijnen met dubbelglas.

Milieu:
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Gezien het bouwjaar van het verkochte is niet uit te sluiten dat er mogelijk wel asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Bestemming:
De bestemming is: “Centrumdoeleinden” bestemd voor woningen, detailhandel, horeca voorzieningen en dienstverlenende voorzieningen. Voor meer informatie wordt verwezen naar de site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Bijzonderheden:
- Het object betreft een appartementsrecht. VvE Groenstraat 16 – 20. Volgens opgave van de administrateur van de vereniging bedraagt de maandelijkse bijdrage € 122,36. Het totale reservefonds bedroeg per 1 januari 2020 € 31.849,34.
- Verkoper beschikt over een energieprestatiecertificaat.
- Koper dient zich zelf er van te vergewissen dat het registergoed (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het registergoed (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het registergoed, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het registergoed (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Alle media

Alle afbeeldingen

Groenstraat 16 D, 4841 BD, Prinsenbeek
Groenstraat 16 D, 4841 BD, Prinsenbeek

Bedrijfstakken in Breda

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie