Karrestraat 5 , 4811 WT, Breda

  € 40.000 p.j.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  KENMERKEN Omgevingsfactoren Op een A-locatie in de binnenstad van Breda komt er aan de Karrestraat 5 een winkelruimte beschikbaar voor de verhuur. De Karrestraat vormt samen met de Eindstraat, Torenstraat en Ginnekenstraat het hoofdwinkelgebied van Breda. In de...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 60 m²

  Downloads

  KENMERKEN

  Omgevingsfactoren
  Op een A-locatie in de binnenstad van Breda komt er aan de Karrestraat 5 een winkelruimte beschikbaar voor de verhuur. De Karrestraat vormt samen met de Eindstraat, Torenstraat en Ginnekenstraat het hoofdwinkelgebied van Breda. In de directe omgeving vindt u vooral de bekende grote ketens, zoals onder andere de “Zara” en “H&M”.

  Er zijn diverse landelijke en lokale retailers gevestigd zoals onder andere “Zara”, “Bakkertje Bol”, “Flying Tiger” en “Ziengs”.

  LOCATIE

  Bereikbaarheid
  Het pand is gelegen in het voetgangersgebied. Bevoorrading kan dagelijks voor 11:00 en na 17:00 uur, met uitzondering van de koopavond op donderdag.

  Het centrum van Breda is -vanzelfsprekend- goed bereikbaar met de auto. Daarnaast zijn in de directe omgeving voldoende bushaltes aanwezig, waardoor het pand eenvoudig te bereiken is via het openbaar vervoer.

  Parkeren
  Parkeren kan in een van de bronpunten rondom het centrum, zoals parkeergarage “De Barones”.

  OBJECTGEGEVENS

  Indeling
  Winkelruimte van ca. 60 m² op de begane grond. Het pand is onlangs volledig gerenoveerd en wordt u als casco aangeboden.

  Bestemmingsplan
  Volgens bestemmingplan “Binnenstad” heeft het pand als aangeduide bestemming “Centrum -2”. Deze bestemming biedt ruimte aan een breed scala aan bedrijvigheid zoals onder andere ‘Detailhandel’, ‘Dienstverlening’, ‘Cultuur en ontspanning’, ‘Maatschappelijke voorzieningen’ en ‘Horeca 1’.

  HUURGEGEVENS

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt € 40.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

  Servicekosten
  Nader te bepalen.

  Huurtermijn
  Huurperiode in overleg.

  Indexering
  Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Zekerheidsstelling
  Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

  BTW
  Er wordt voor BTW geopteerd.

  Overige bepalingen
  De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

  Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 40.000 p.j.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 1900
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Karrestraat 5
  Plaats Breda
  Provincie Noord brabant
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Winkelruimte

  Oppervlakte 60 m²
  Oppervlakte in units vanaf 60 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 60 m²

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Karrestraat 5, 4811 WT, Breda

  Locatie

  Karrestraat 5, 4811 WT, Breda

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.