Koele Mei 34 , 4816 JD, Breda

  € 795.000 k.k.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Ontdek de voordelen van deze bedrijfswoning met achtergelegen bedrijfshal en garageboxen, gunstig gelegen aan de noordelijke zijde van het centrum van Breda. Met het station en het stadscentrum op slechts vijf minuten afstand, biedt dit pand een uitstekende locatie...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 465 m²

  Downloads

  Ontdek de voordelen van deze bedrijfswoning met achtergelegen bedrijfshal en garageboxen, gunstig gelegen aan de noordelijke zijde van het centrum van Breda. Met het station en het stadscentrum op slechts vijf minuten afstand, biedt dit pand een uitstekende locatie voor uw bedrijfsactiviteiten.

  LOCATIE

  Omgevingsfactoren
  De bedrijvenstrip aan de Koele Mei vormt de buffer tussen een woonwijk (“Doornbos”) en de spoorzone. Doornbos is een typische woonwijk uit het einde van de “wederopbouwperiode” en is gelegen aan de noordzijde van het spoor. Door de ontwikkeling van de spoorzone is de wijk veel meer betrokken geraakt bij het stationsgebied en daarmee ook bij het centrum. Op de bedrijvenstrip “Koele Mei” zijn diverse interessante, kleinschalige bedrijven gevestigd zoals een “schouwenpaleis” en een “brommergarage”.

  Bereikbaarheid
  Het pand is zowel met de auto als voor vrachtverkeer goed bereikbaar vanaf de noordelijke rondweg. Op loopafstand is een bushalte gelegen. Zowel het centraal station als het centrum van Breda zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

  Parkeren
  Het terrein biedt voldoende ruimte om op eigen terrein te kunnen parkeren.

  OBJECTGEGEVENS

  Indeling
  Woonhuis:
  BEGANE GROND
  Entree / hal direct toegang tot de (open) trapopgang, garderobe, toilet, kantoor en woonkeuken.

  De woonkeuken is middels de aanbouw verbonden met de woonkamer, de woonkamer is voorzien van een houten vloer en schouw met openhaard. Vanuit de aanbouw bereikt men middels twee openslaande deuren het terras en de tuin. Vanuit de aanbouw is er middels een deur toegang tot een berging, deze berging heeft tevens een deur naar buiten en een deur naar het kantoor.

  EERSTE VERDIEPING

  Overloop met (open) trapopgang, toegang tot slaapkamers I, II, III, de badkamer en berging.

  Slaapkamer I, gelegen aan de achterzijde met deur naar het balkon daarnaast is deze slaapkamer voorzien van inbouwkast, vloerbedekking en airco-unit.

  Slaapkamer II, gelegen aan de achterzijde met deur naar het balkon daarnaast is deze slaapkamer voorzien van inbouwkast en vloerbedekking.

  Slaapkamer III, gelegen aan de zijkant/achterzijde verdeeld over twee kamers, één kamer is voorzien van zijraam en de andere kamer is voorzien van dakkapel, de slaapkamer is voorzien van twee inbouwkasten. Daarnaast is er vanuit deze kamer toegang tot ze zolder middels een vlizotrap.

  Badkamer, gelegen aan de voorzijde met toilet, wastafel, inloopdouche, ventilatie en verschillende inbouwkasten.

  Berging, gelegen aan de voorzijde voorzien van aansluitingen voor de wasmachine.

  De begane grond van de woning heeft een oppervlakte van ca. 110 m², de verdieping ca. 65 m² en de zolder ca. 32 m².

  Achter het woonhuis zijn in totaliteit zeven garageboxen gelegen, twee hiervan zijn ingericht als multi-functionele ruimte, verdeeld over twee ruimten, één toilet en wasbak. De overige vijf garageboxen zijn ingericht ten behoeve van de staling van auto’s of opslag.

  Bedrijfshal:
  Naast de garageboxen is een bedrijfshal gelegen, in totaal heeft deze bedrijfshal een oppervlakte van ca. 465 m² verdeeld over de begane grond met ca. 320 m² en 145 m² op de verdieping. De bedrijfshal is aan de voorzijde voorzien van een overheaddeur. De bedrijfshal is voorzien van een tegelvloer en verwarming middels een gasgestookte heater. De verdieping in de bedrijfshal is voorzien van een houten vloer.

  De woning, bedrijfshal en de garages worden in principe leeg opgeleverd. Een aantal zaken uit de bedrijfshal worden, in overleg, ter overname aangeboden.

  Bestemmingsplan
  Binnen het bestemmingplan “Linie – Doornbos” kent het object de bestemming “Bedrijventerrein”, een bestemming die ruimte biedt aan bedrijven in de milieucategorie 1 en 2, bestaande bedrijven en bedrijfswoning.

  Kadastrale gegevens
  Gemeente: Breda
  Sectie: I
  Nummer: 1653
  Groot: 1.505 m²

  Energielabel
  Er dient nog een energielabel opgemaakt te worden.

  KOOPGEGEVENS

  Koopprijs
  De koopprijs bedraagt € 795.000,-- kosten koper.

  Aanvaarding
  In overleg.

  Overige bepalingen
  De kosten voor de notaris en de overdrachtsbelasting komen voor rekening van de koper.
  Voor de vastlegging van een koopovereenkomst maken wij gebruik van het model van de NVM. In dit model is standaard de verplichting voor een koper opgenomen om een zekerheid te stellen (bankgarantie/waarborgsom) ter grootte van 10% van de koopsom.

  Mocht u interesse hebben in de aankoop van dit object zijn wij op basis van de WWFT verplicht om een onderzoek naar uw c.q. de identiteit van de koper in te stellen. Daarnaast dienen wij u te vragen naar de herkomst van de voor de aankoop benodigde gelden.

  Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 795.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Verkocht onder voorbehoud

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 1976
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Koele Mei 34
  Plaats Breda
  Provincie Noord brabant
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein
  • In woonwijk

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 465 m²
  Oppervlakte in units vanaf 465 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Koele Mei 34, 4816 JD, Breda
  Koele Mei 34, 4816 JD, Breda

  Locatie

  Koele Mei 34, 4816 JD, Breda

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.