Minervum 7316 - 7318 , 4817 ZD, Breda

  • A
€ 1.500.000 k.k.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Vrijstaand bedrijfscomplex met groot buitenterrein, gelegen op bedrijventerrein “Hoogeind” (ook wel Minervum). Het complex is opgedeeld in twee units, die ook als één object gebruikt kunnen worden. LOCATIE Omgevingsfactoren Bedrijventerrein Hoogeind is gelegen aan...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 942 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

Vrijstaand bedrijfscomplex met groot buitenterrein, gelegen op bedrijventerrein “Hoogeind” (ook wel Minervum). Het complex is opgedeeld in twee units, die ook als één object gebruikt kunnen worden.

LOCATIE

Omgevingsfactoren
Bedrijventerrein Hoogeind is gelegen aan de oostkant van Breda en kan worden gezien als het A1 bedrijvenpark van de stad. Door de ligging langs de A27 is het terrein uitstekend bereikbaar. De omgeving wordt bepaald door representatieve bedrijfsobjecten, met een diversiteit aan bedrijven in de sectoren handel, nijverheid en dienstverlening. De afgelopen jaren zijn daar retail en leisure functies aan toegevoegd, hetgeen het voorzieningenniveau en de dynamiek in positieve zin heeft beïnvloed. Bedrijvenpark Hoogeind beschikt o.a. over een hotelaccommodatie, restaurants, kinderdagverblijf, bioscoop, evenementenhal en een vestiging van Decathlon.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar, doordat het direct grenst aan de in- en uitvalswegen, onder meer de A27 (Utrecht) en via de noordelijke route naar de A16 (Rotterdam-Antwerpen). Er is een rechtstreekse busverbinding aanwezig naar het centrum en het station van Breda.

Parkeren
Parkeren kan ruimschoots op eigen terrein.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Via een centraal gelegen patio zijn de twee delen bereikbaar:

Minervum 7316
Kantorensectie over twee verdiepingen: BG Entree/hal met veel lichtinval en een ruime trap; spreekkamer, toiletten en een pantry; tussenvloer met spreekkamer; verdiepingsvloer met 3 ruimtes en een doorloop naar een archief zolder.

Aan de achterzijde bevindt zich de bedrijfsruimte voorzien van een lichtstraat en een heater. In de ruimte is ook een kleine entresolvloer geplaatst.

Dit deel heeft een totale oppervlakte van ca. 586 m² en is onderverdeeld in:
Kantoorruimte: ca. 274 m²
Bedrijfshal: ca. 312 m²
Entresol: ca. 30 m²

Minervum 7318
Kantorensectie over twee verdiepingen: BG Entree/hal en een ruimte trappartij; spreekkamer, toiletten en een pantry; tussenvloer met kantoorruimte; verdiepingsvloer met twee ruimtes en een toilet.

Dit deel heeft een totale oppervlakte van ca. 586 m² en is onderverdeeld in:
Kantoorruimte: ca. 206 m²
Bedrijfshal: ca. 150 m²

Geasfalteerd buitenterrein van circa 2.000 m². Het terrein is afgesloten middels een hekwerk. Beide bedrijfsruimtes hebben een overheaddeur.

Opleveringsniveau
Het pand wordt u aangeboden in de huidige staat.

Bestemmingsplan
Binnen het bestemmingplan “Hoogeind” kent het object de gebruiksmogelijkheid voor bedrijven tot en met milieucategorie 4. Het maximale bebouwingspercentage bedraagt 70%, waarbij er een afwijkingsmogelijkheid bestaat tot 90%. Het huidige bebouwingspercentage bedraagt ca. 25%.

Kadastrale gegevens
Het pand is kadastraal bekend als gemeente Ginneken, sectie N, nummer 4047 en is 3.199 m² groot.

Energielabel
Het pand beschikt over energielabel A.

Bouwjaar
Het complex is gebouwd in 2003.

KOOPGEGEVENS

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 1.500.000,-- kosten koper.

Aanvaarding
In overleg.

Overige bepalingen
De kosten voor de notaris en de overdrachtsbelasting komen voor rekening van de koper.
Voor de vastlegging van een koopovereenkomst maken wij gebruik van het model van de NVM. In dit model is standaard de verplichting voor een koper opgenomen om een zekerheid te stellen (bankgarantie/waarborgsom) ter grootte van 10% van de koopsom.

Mocht u interesse hebben in de aankoop van dit object zijn wij op basis van de WWFT verplicht om een onderzoek naar uw c.q. de identiteit van de koper in te stellen. Daarnaast dienen wij u te vragen naar de herkomst van de voor de aankoop benodigde gelden.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.500.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2003
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Minervum 7316 - 7318
Plaats Breda
Provincie Noord brabant
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein

Terrein

Oppervlakte 2000 m²

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 462 m²
Kantoor oppervlakte 480 m²
Terrein oppervlakte 2000 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2028-10-04

Bedrijfstakken in

Ontdek de bedrijfsruimte

Minervum 7316 - 7318, 4817 ZD, Breda
Minervum 7316 - 7318, 4817 ZD, Breda

Locatie

Minervum 7316 - 7318, 4817 ZD, Breda

Results

No results were found
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie