Neerloopweg 23 , 4814 RS, Breda

  • A
€ 24.000 p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Op een unieke zichtlocatie aan een drukke doorgaande route is een kantoorunit op de tweede verdieping beschikbaar. Deze fraaie kantoorunit heeft een eigentijdse afwerking met industriële look. Gezien het opleveringsniveau is de unit instapklaar. De zichtlocatie biedt...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 168 m²

Downloads

Op een unieke zichtlocatie aan een drukke doorgaande route is een kantoorunit op de tweede verdieping beschikbaar. Deze fraaie kantoorunit heeft een eigentijdse afwerking met industriële look. Gezien het opleveringsniveau is de unit instapklaar. De zichtlocatie biedt de mogelijkheid voor een goede exposure voor uw bedrijf.

LOCATIE

Omgevingsfactoren
Bedrijventerrein Heilaar-Noord is vanaf 2000 ontwikkeld en kenmerkt zich door een mix van bedrijven, zoals het hoofdkantoor van Van Tilburg-Bastianen, Aartsen Fruit en een groot aantal bedrijven in het MKB. Op de begane grond zijn een aantal showrooms gelegen en op de verdieping zijn met name kantoorgebruikers gevestigd die een eigentijds imago wensen. Door de uitstraling van het gebouw biedt het huurders zich te onderscheiden. De grote glaspartijen en de industriële look/afwerking bieden een zeer prettige werkomgeving.

Bereikbaarheid
De locatie is gelegen tussen het stadiongebied en de Ettensebaan met de meubelboulevard, op korte afstand gelegen van de A16 richting Rotterdam-Antwerpen. Het centrum van Breda en het station zijn snel bereikbaar.

Parkeren
Op eigen terrein zijn twee exclusieve parkeerplaatsen gelegen. In de directe omgeving zijn voldoende mogelijkheden voor vrij parkeren. Eventueel zijn er meer parkeerplaatsen beschikbaar.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
De kantoorunit is te bereiken via de galerij welke zich aan de achterzijde van het pand bevindt. Vanuit de centrale entree is middels een lift en trap de galerij bereikbaar.
De voor- en achtergevel bestaan geheel uit glas en bieden hierdoor een riant uitzicht. Door de huidige gebruiker is de unit afgewerkt met een industriële look en door middel van scheidingswanden is een courante indeling ontstaan met een groot kantoor aan de voorzijde, twee kantoorkamers, toilet en een pantry.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van de kantoorunit bedraagt ca. 168 m² BVO.

Opleveringsniveau
De kantoorunit is opgeleverd met onder meer de navolgende voorzieningen:
- betonnen constructieplafond met verlichting;
- betonvloer;
- wanden pleisterwerk;
- toilet;
- pantry;
- twee klimaatunits voor koelen en verwarmen;
- zonwering aan de buitenzijde;
- zonwering aan de binnenzijde;
- intercominstallatie.

Bestemmingsplan
Binnen het huidige bestemmingsplan “Heilaar” kent het object de bestemming “bedrijventerrein” en is het geschikt voor bedrijven die voorkomen in de milieucategorie 2 en 3.

Energielabel
Het object beschikt over energielabel A.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 24.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 228,25 per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
Huurperiode 5 jaar met 5 verlengingsjaren.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

WWFT
Op basis van de WWFT zijn wij gehouden om een onderzoek in te stellen naar uw identiteit en/of de identiteit van de UBO van uw organisatie.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 24.000 p.j.
Servicekosten € 228 per maand
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2006
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Neerloopweg 23
Plaats Breda
Provincie Noord brabant
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein

Kantoor

Oppervlakte 168 m²
Oppervlakte in units vanaf 168 m²

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 2

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2028-04-11

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Neerloopweg 23, 4814 RS, Breda

Locatie

Neerloopweg 23, 4814 RS, Breda

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie