Nieuwstraat 36, 4811 WV, Breda
Nieuwstraat 36, 4811 WV, Breda
Nieuwstraat 36, 4811 WV, Breda
Nieuwstraat 36, 4811 WV, Breda
Nieuwstraat 36, 4811 WV, Breda
4811 WV, Breda

Nieuwstraat 36, 4811 WV, Breda

€ 18.000 p.j.

Omschrijving

Schuin tegenover de Albert Heijn en vlak bij de uitgang van de parkeergarage “De Barones” komt er aan de Nieuwstraat 36 een unieke, kleinschalige winkelruimte met een fantastische frontbreedte van ca. 8 meter beschikbaar voor de verhuur. De Nieuwstraat kent een...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 50 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Van der Sande Makelaars

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs € 18.000 p.j.
Servicekosten € 300 per maand
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Nieuwstraat 36
Plaats Breda
Provincie Noord brabant
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 50 m²
Oppervlakte in units vanaf 50 m²
Oppervlakte verkoop vloer 50 m²
Frontbreedte 800 cm
Energie
Energielabel B
Energielabel einddatum 2029-11-18
Onderhoud
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Uitgebreide omschrijving

Schuin tegenover de Albert Heijn en vlak bij de uitgang van de parkeergarage “De Barones” komt er aan de Nieuwstraat 36 een unieke, kleinschalige winkelruimte met een fantastische frontbreedte van ca. 8 meter beschikbaar voor de verhuur. De Nieuwstraat kent een monumentale uitstraling en is centraal gelegen in het kernwinkelgebied. Daarnaast vormt de straat de verbinding tussen de Eindstraat, Lange Brugstraat en het gebeid van “De Nieuwe Haven”. De Nieuwstraat kent een aantrekkelijke mix van bedrijvigheid, zoals onder andere ‘Run2Day’, ‘Used Products’ en ‘Hotel Nassau Breda’.

Bereikbaarheid
De locatie is prima te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bevoorrading kan plaatsvinden voor 11 uur ’s ochtends of na 5 uur in de middag, m.u.v. koopavonden. Het mag voor zich spreken dat de bereikbaarheid per openbaar vervoer prima is, ook een openbare fietsenstalling en parkeergarage “De Barones” bevinden zich op loopafstand.

Parkeren
Op ca. 60 meter is parkeergarage “De Barones” gesitueerd. Deze parkeergarage beschikt over 510 parkeerplaatsen. Daarnaast is op ca. 240 meter afstand parkeergarage Q-Park, die over 300 parkeerplaatsen beschikt.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Winkelruimte van ca. 50 m² met pantry; gang en toilet. De gang wordt eveneens gebruikt door de bewoner van de achtergelegen studio. Het is mogelijk om de winkelruimte apart af te sluiten.

Opleveringsniveau
Het pand wordt u aangeboden in de huidige, hoogwaardig afgewerkte staat. Een aantal zaken worden door de huidige huurder ter overname aangeboden.

Bestemmingsplan
Volgens het bestemmingsplan “Binnenstad” heeft het pand als aangeduide bestemming “Gemengd -1”. Deze bestemming biedt aan een breed scala aan bedrijvigheid zoals onder andere ‘Detailhandel’, ‘Dienstverlening’, ‘Cultuur en ontspanning’, ‘Maatschappelijke voorzieningen’ en ‘horeca 1’.

Energielabel
Het pand heeft een energielabel B.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 18.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 300,-- per maand, te vermeerderen met BTW, voor onder meer het verbruik van gas, water, elektra en glasverzekering.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Alle media

Alle afbeeldingen

Nieuwstraat 36, 4811 WV, Breda
Nieuwstraat 36, 4811 WV, Breda
Nieuwstraat 36, 4811 WV, Breda
Nieuwstraat 36, 4811 WV, Breda
Nieuwstraat 36, 4811 WV, Breda
Nieuwstraat 36, 4811 WV, Breda

Bedrijfstakken in Breda

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie