Nijverheidsweg 3 B , 4854 MT, Bavel

  • A
€ 9.000 p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Op zoek naar een bedrijfsruimte met eigen oprit? Wij bieden een bedrijfsruimte aan op het bedrijventerrein De Bunder in Bavel. Het gaat om een bedrijfsruimte van ca. 189 m² voorzien van overheaddeur, separate loopdeur en lichtkoepel....

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 189 m²

Downloads

Op zoek naar een bedrijfsruimte met eigen oprit?

Wij bieden een bedrijfsruimte aan op het bedrijventerrein De Bunder in Bavel. Het gaat om een bedrijfsruimte van ca. 189 m² voorzien van overheaddeur, separate loopdeur en lichtkoepel.

LOCATIE

Omgevingsfactoren
Het pand is gelegen op bedrijventerrein “De Bunder” in Bavel. De locatie kenmerkt zich door een mix van grote en kleine bedrijven, met name in het MKB-segment. De kern van Bavel is gelegen op ca. 1 kilometer en kent alle voorzieningen die je van een dorpskern mag verwachten.

Bereikbaarheid
De Nijverheidsweg is gunstig gelegen ten opzichte van de zuidelijke rondweg van Breda en de A59, waardoor de A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam) en de A27 (Breda/Utrecht) goed te bereiken zijn.

Parkeren
Voor het pand zijn een aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast is er in de omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
De bedrijfshal ligt aan de achterzijde van het pand (rood omlijnde gedeelte op plattegrond) en is bereikbaar via de poort aan de rechterzijde. De hal heeft een oppervlakte van ca. 189 m² en beschikt over een pantry met twee toiletten, lichtstraat en een overheaddeur.

Opleveringsniveau
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat.

Bestemmingsplan
In het actuele bestemmingsplan "Bavel" is het pand bestemd in de categorie "Bedrijventerrein" die ruimte biedt aan bedrijven in milieucategorie 1, 2 en 3.1.

Energielabel
Het pand beschikt over energielabel A.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 9.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 50,- per maand, te vermeerderen met BTW. Voor het verbruik van gas en elektra wordt een voorschot in rekening gebracht. Deze bedraagt € 100,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

In de servicekosten vallen het jaarlijks onderhoud en schoonmaken van de c.v.-installatie, glasbewassing buitenzijde, tuin- en terreinonderhoud, dakonderhoud en waterverbruik.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 9.000 p.j.
Servicekosten € 150 per maand
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1992
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Nijverheidsweg 3 B
Plaats Bavel
Provincie Noord brabant
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 189 m²
Oppervlakte in units vanaf 189 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2028-04-30

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Ontdek de bedrijfsruimte

Nijverheidsweg 3 B, 4854 MT, Bavel

Locatie

Nijverheidsweg 3 B, 4854 MT, Bavel

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.