Oude Vest 3 , 4811 HR, Breda

  € 98 p/m² p.j.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Omgevingsfactoren Op een markante locatie gelegen multifunctioneel gebouw waarin een gedeelte van een kantooretage van ca. 700 m² op de eerste verdieping beschikbaar is voor de verhuur en op de tweede verdieping is beschikbaar voor verhuur ca. 375 m². De etage op de...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 375 m²

  Downloads

  Omgevingsfactoren
  Op een markante locatie gelegen multifunctioneel gebouw waarin een gedeelte van een kantooretage van ca. 700 m² op de eerste verdieping beschikbaar is voor de verhuur en op de tweede verdieping is beschikbaar voor verhuur ca. 375 m². De etage op de tweede verdieping heeft een royale zelfstandige entree op de begane grond. Op de begane grond is een Albert Heijn gevestigd. Het complex is gelegen aan een zeer drukke route in het centrum op korte afstand van het casino, Bredaas Museum, de bibliotheek en het voetgangersdomein richting centrum. Aan de overzijde van het pand is reeds de start gemaakt met de transformatie van het voormalige postkantoor naar woningen en commerciële ruimtes. Hierdoor ontstaat een zeer aantrekkelijke omgeving.

  LOCATIE

  Bereikbaarheid
  De Oude Veste is goed bereikbaar. Op enkele minuten loopafstand zijn er verschillende bushaltes aanwezig. Een openbare fietsenstalling en een parkeerplaats (Mols Parking) bevinden zich op loopafstand.

  Parkeren
  Aan de achterzijde van het pand is een parkeerplaats gelegen ten behoeve van “kort parkeren”. Op korte afstand liggen een aantal belangrijke “bronpunten” zoals “Molsparking” en de “Vlaszak”.

  OBJECTGEGEVENS

  Indeling
  Via de entree op de begane grond is het trappenhuis of lift eenvoudig te bereiken. De tweede verdieping bestaat uit een centrale hal die toegang biedt tot verschillende kantoorruimtes, sanitaire groep en keuken.
  De gehele vloer heeft een oppervlakte van ca. 650 m², waarvan ca. 375 m² beschikbaar is voor verhuur.

  Opleveringsniveau
  De aangeboden ruimte wordt casco opgeleverd. In overleg met verhuurder is het mogelijk om het opleveringsniveau nader aan te passen.

  Bestemmingsplan
  Volgens bestemmingsplan “Binnenstad” heeft het pand als aangeduide bestemming “Gemengd -1”. Deze bestemming biedt ruimte aan een breed scala van bedrijvigheid zoals onder andere ‘Detailhandel’, ‘Dienstverlening’, ‘Cultuur en ontspanning’, ‘Maatschappelijke voorzieningen’ en ‘Horeca 1’.

  Energielabel
  Het pand beschikt over energielabel A.

  HUURGEGEVENS

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt € 98,-- per m², exclusief BTW en servicekosten.

  Servicekosten
  Nader te bepalen.

  Huurtermijn
  Huurperiode van 5 jaar.

  Indexering
  Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Zekerheidsstelling
  Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

  BTW
  Er wordt voor BTW geopteerd.

  Overige bepalingen
  De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

  Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 98 p/m² p.j.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 1983
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Oude Vest 3
  Plaats Breda
  Provincie Noord brabant
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Kantoor

  Oppervlakte 375 m²
  Oppervlakte in units vanaf 375 m²
  Verdiepingen
  • 1
  Voorzieningen
  • systeemplafond
  • toilet
  • pantry
  • verwarming

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Oude Vest 3, 4811 HR, Breda

  Locatie

  Oude Vest 3, 4811 HR, Breda

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.