Paardeweide 20 C , 4824 EH, Breda

  • A+
€ 295.000 k.k.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Op zoek naar een kleinschalige kantoorvilla op het kantorenpark aan de Paardeweide in de Haagse Beemden? Wij bieden hier een twee onder een kap kantoorvilla aan van in totaal ca. 160 m². Voor de deur zijn zes parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein. Het pand heeft...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 160 m²

Downloads

Op zoek naar een kleinschalige kantoorvilla op het kantorenpark aan de Paardeweide in de Haagse Beemden? Wij bieden hier een twee onder een kap kantoorvilla aan van in totaal ca. 160 m². Voor de deur zijn zes parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein. Het pand heeft volledig eigen voorzieningen, maar kan door de opzet en aanwezige voorzieningen per verdieping worden gebruikt.

LOCATIE

Omgevingsfactoren
Het betreft een kleinschalig kantoorpand, type twee onder een kap, op een kleinschalig kantorenpark. De Paardeweide is een aantrekkelijke groene kantoorlocatie aan de rand van de woonwijk “Haagse Beemden”. Op korte afstand zijn een aantal voorzieningen gelegen, zoals een kinderdagverblijf en een wijkwinkelcentrum met onder meer een supermarkt. Het pand betreft een kantoorvilla gerealiseerd als Businesshouse. Het pand heeft volledig eigen voorzieningen per laag en een royaal parkeerterrein.

Bereikbaarheid
Het pand is goed te bereiken met de auto. De A16 en de A59 zijn uitstekend te bereiken via de Emerparklaan en de noordelijke rondweg. In de nabije omgeving bevindt zich ook een bushalte waardoor het centrum en het station van Breda makkelijk te bereiken is.

Parkeren
Op eigen terrein zijn zes parkeerplaatsen gelegen.

OBJECTGEGEVENS

Indeling en oppervlakte
Het object is een functioneel en representatief kantoorpand, onderverdeeld in verschillende kantoorruimtes. Het totale vloeroppervlak bedraagt ca. 160 m², dit is evenredig verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.
De indeling is als volgt: centrale entree met toegang tot de begane grond en de verdieping. De begane grond bestaat uit een open kantoorruimte met een separate opslagruimte, pantry en toilet. Op de verdieping zijn in totaal vier kantoorruimtes en een toilet gelegen.

Opleveringsniveau
Het pand wordt zeer compleet opgeleverd met onder meer de navolgende voorzieningen:
- sanitair en keukenblok;
- airco-units;
- LED verlichting;
- zonwering;
- scheidingswanden;
- vloerbedekking;
- stadsverwarming met radiatoren.

Bestemmingsplan
Op grond van het bestemmingsplan “Haagse Beemden” is het pand geschikt voor gebruik door bedrijven tot en met milieuklasse 3.2., alsmede ten behoeve van kantoren, maatschappelijke voorzieningen en dienstverlening tot een maximum van 130 m² per vestiging. Afwijking van het bestemmingsplan is op diverse locaties inmiddels gerealiseerd.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Breda
Sectie: H
Nummer: 8730
Groot: 360 m²

Energielabel
Paardeweide 20C heeft een energielabel A+
Paardeweide 20D heeft een energielabel A++

KOOPGEGEVENS

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 295.000,-- kosten koper.

Aanvaarding
In overleg.

Overige bepalingen
De kosten voor de notaris en de overdrachtsbelasting komen voor rekening van de koper.
Voor de vastlegging van een koopovereenkomst maken wij gebruik van het model van de NVM. In dit model is standaard de verplichting voor een koper opgenomen om een zekerheid te stellen (bankgarantie/waarborgsom) ter grootte van 10% van de koopsom.

Mocht u interesse hebben in de aankoop van dit object zijn wij op basis van de WWFT verplicht om een onderzoek naar uw c.q. de identiteit van de koper in te stellen. Daarnaast dienen wij u te vragen naar de herkomst van de voor de aankoop benodigde gelden.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 295.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1998
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Paardeweide 20 C
Plaats Breda
Provincie Noord brabant
Land Nederland
Ligging
  • Kantorenpark

Kantoor

Oppervlakte 160 m²
Oppervlakte in units vanaf 160 m²

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 6

Energie

Energielabel A+
Energielabel einddatum 2034-06-25

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Paardeweide 20 C, 4824 EH, Breda

Locatie

Paardeweide 20 C, 4824 EH, Breda

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.