Prinsenkade 9 B , 4811 VB, Breda

  • A
€ 37.600 p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

In het kantoorgebouw "Alexander Office" komt de tweede verdieping beschikbaar. Het pand is gelegen in hartje centrum aan de Haven. Hierdoor zijn de voorzieningen, zoals winkels en horecagelegenheden op loopafstand beschikbaar. Op dit moment wordt de centrale entree...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 240 m²

In het kantoorgebouw "Alexander Office" komt de tweede verdieping beschikbaar. Het pand is gelegen in hartje centrum aan de Haven. Hierdoor zijn de voorzieningen, zoals winkels en horecagelegenheden op loopafstand beschikbaar.

Op dit moment wordt de centrale entree op de begane grond gerenoveerd.

Het kantoor heeft eigen voorzieningen, zoals een pantry en een toiletgroep.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De Prinsenkade, aan de rand van het winkelhart van Breda, en gelegen aan de Nieuwe Mark, het water van de haven dat recent is teruggebracht in het stadscentrum van Breda, is een uitstekende zakenlocatie.

De Prinsenkade is goed bereikbaar vanaf de singels en gelegen op korte afstand van het NS-station.

Parkeren
Prinsenkade 9 beschikt op eigen afsluitbaar parkeerterrein achter het pand, over totaal elf parkeerplaatsen, bereikbaar vanaf de Adriaan van Bergenstraat via het openbaar parkeerterrein.

Per kantoorlaag zijn er twee vaste parkeerplaatsen beschikbaar. In de directe nabijheid is royale parkeercapaciteit aanwezig in de drie openbare parkeergarages: De Prins aan de Middellaan, De Barones en Q-Park Centrum aan de Markendaalseweg.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
De indeling bestaat uit diverse kantoor- en werkvertrekken rondom een kern met lifthal en trappenhuis. De verdieping beschikt over een eigen toiletgroep en pantry.

De kantoorruimte heeft op dit moment een indeling middels scheidingswanden. Deze kunnen eventueel worden aangepast naar wens van een huurder.

Oppervlakte
De kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 240 m².

Opleveringsniveau
Energieverbruik per verdieping
Aangezien iedere kantoorlaag een eigen energie-/nutsbedrijvenaansluiting heeft, wordt het energieverbruik door iedere kantoorhuurder zelf bepaald.

Plafonds met energiezuinige verlichting
De plafonds zijn voorzien van TL-armaturen met reflector en daglichttoetredingsregeling. De aanwezigheidsdetectie-bewegingsmelders voorkomen onnodig verbruik. De nieuwe kabelgoten zijn geschikt voor toevoeging van computer- en telefoonbedrading etc.

Koeling, verwarming en warmteterugwininstallatie
De installaties garanderen comfort en optimaal energieverbruik. Per kantoorlaag is een buitenunit aangebracht, per laag individueel werkend. Het Daikin VRV IV-systeem geeft continue verwarming met warmtepomp, variabele verdampingstemperatuur en VRV-configurator maken voormelde claim waar. Round-flow plafond inbouwunits geven een luchtuitblaaspatroon met gelijkmatige verdeling in de ruimte. Iedere ruimte c.q. kantoorkamer kan m.b.t. koelen en/of verwarmen individueel worden geregeld.

Keuken- en pantryvoorziening
De keuken is voorzien van composiet werkblad (1.80m¹) met achterwand, wandkasten en servieskast alsmede een koelkast en vaatwasser.

Energielabel
Het pand beschikt over energielabel A.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
Kantoorruimte: € 37.600,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.
2 Parkeerplaatsen: € 2.400,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen, ten behoeve van onder meer algemeen onderhoud, algemene verlichting, waterverbruik en onderhoudsabonnementen installaties.

Nutsbedrijven: elke vloerlaag beschikt over eigen voorzieningen, te weten verwarming/koeling en elektra. Huurder verkrijgt eigen, zelfstandige directe aansluitingen.

Huurtermijn
5 jaar met 5 verlengingsjaren.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 37.600 p.j.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Prinsenkade 9 B
Plaats Breda
Provincie Noord brabant
Land Nederland
Ligging
  • Kantorenpark
  • Winkelgebied stadscentrum

Kantoor

Oppervlakte 240 m²
Oppervlakte in units vanaf 240 m²

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 2

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2028-12-10

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Prinsenkade 9 B, 4811 VB, Breda

Locatie

Prinsenkade 9 B, 4811 VB, Breda

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.