Reduitlaan 25 , 4814 DC, Breda

  • A
€ 148 p/m² p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

HET IDEE Een Merk: een herkenningsteken, een aspect dat de ene onderneming onderscheid van de andere. Bouwen aan sterke merken en verzinnen van creatieve oplossingen en toepassingen: dat is waar het Merkhuis voor staat. Samen maken we merken sterker. Samen bouwen we...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 347 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

HET IDEE

Een Merk: een herkenningsteken, een aspect dat de ene onderneming onderscheid van de andere. Bouwen aan sterke merken en verzinnen van creatieve oplossingen en toepassingen: dat is waar het Merkhuis voor staat. Samen maken we merken sterker. Samen bouwen we aan een creatieve community.

Het Merkhuis is de nieuwe toevoeging aan de TripleO Campus: hét creatieve centrum van Breda en omgeving. Dit door Kadans Science Partner geëxploiteerde gebouw biedt ruimte aan groeiende en gevestigde bedrijven en organisaties in de creatieve en innovatieve sector. Met diverse ruimten die geheel naar eigen visie zijn in te richten, is het Merkhuis een welkome toevoeging aan de campus.

Bedrijven willen graag onderdeel zijn van de TripleO Campus. Met de komst van het Merkhuis kun jij als nieuwe bewoner ook deel uit gaan maken van deze creatieve community. Iedere partij brengt zijn eigen expertise mee waardoor er waardevolle samenwerkingen ontstaan, niet alleen binnen het gebouw, maar binnen de campus en zelfs binnen het uitgebreide netwerk van Kadans Science Partner.

TRIPLEO CAMPUS

De TripleO Campus ligt aan de noordwest kant van het centrum van Breda. De TripleO Campus is het centrum voor creativiteit en technologie in Breda en omstreken. Een schone, groene en rustige oase in de stad. Professionals van meer dan 100 bedrijven uit verschillende disciplines werken hier samen.

Deze campus biedt niet alleen onderdak aan prominente bedrijven in de creatieve industrie, maar ook start-ups en scale-ups weten hun weg naar de TripleO Campus te vinden vanwege het unieke concept en de vele huisvestingsmogelijkheden. Door veel mogelijkheden aan te bieden wordt er een unieke setting gecreëerd die je nergens anders in de regio van Breda zult vinden.

De combinatie van hoogwaardige ruimten en gedeelde faciliteiten, zoals de gezamenlijke buitenruimte, studio’s, grand café “CAN10” (volledig gerenoveerd in maart 2019) en vergaderruimten, stimuleren de onderlinge samenwerking.

De campus draait om het netwerk. Nieuwe mensen leren kennen, samenwerken, borrels, synergie, voetballen op het gras, uitbreiding van jouw vrienden-, maar voornamelijk jouw zakelijke netwerk.

Naast de sociale duurzaamheid is op de campus onder meer geïnvesteerd in warmte-koude opslag, zonne-energie en de groene buitenruimte. Het AV-huis draagt het groenlabel van agentschap NL afgegeven door het ministerie van infrastructuur en milieu.

MERKHUIS

Het Merkhuis wordt hét bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve bedrijven actief in verschillende creatieve disciplines. Het gebouw zal binnen het huidige ecosysteem bijdragen aan kennisdeling, synergie en communicatie. Een gebouw met een kloppend hart.

De verdiepingen in het Merkhuis hebben de grootte van 1.280 m² VVO, wat uniek is binnen het Bredase multi-tenant aanbod! Deze zijn te huren als een kwart, halve, driekwart of volledige verdiepingsvloer. De plattegronden geven een denkbare verdeling weer, maar de mogelijkheid bestaat om kwadranten te combineren. De genoemde metrages betreffen verhuurbaar vloeroppervlak en verschillen per kwadrant.

Begane grond
De begane grond is volledig verhuurd.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is volledig verhuurd.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is volledig verhuurd.

Derde verdieping
De derde is de hoogste verdieping van het Merkhuis en hier is beschikbaar ca. 347 m².
De faciliteiten in het centrale hart blijven voor alle huurders beschikbaar.

VERHUURMOGELIJKHEDEN

De verdiepingen in het Merkhuis worden met een industriële look-and-feel opgeleverd. De ruimten zijn flexibel, wat betekent dat er een kwart, halve, driekwart of volledige verdiepingsvloer gehuurd kan worden. Ieder kwart heeft zijn eigen entree, waardoor deze combinaties gemakkelijk mogelijk worden gemaakt. Huurders kunnen de ruimten in overleg met Kadans Science Partner verder (laten) afbouwen. Binnen de ruimte kun je als huurder je eigen creatieve concept uitrollen variërend van een traditionele indeling tot een activity based werkomgeving of een eigen creatief of inspirerend concept.

Het pand telt 72 parkeerplaatsen, voor verhuur op basis van het parkeernorm van 1:50 m², 10 parkeerplaatsen zijn voorzien van een laadpunt voor elektrische auto’s. Daarnaast is er 1 MIVA parkeerplaats. Ook zijn er in overleg parkeerplaatsen beschikbaar achter het naastgelegen Posthuis.

VOLLEDIG OP MAAT

Het unieke ontwikkelconcept van Kadans Science Partner is ook van toepassing op het Merkhuis. Dit betekent dat ieder huisvestingsvraagstuk van de gebruiker kan worden ingepast in het ontwerp van het Merkhuis.

Dit zie je terug in de flexibele indeling, het opleveringsniveau en de uitstraling van de ruimten. Er is altijd ruimte voor maatwerk. Vanwege dit flexibele op-maat concept is het niet mogelijk om een standaard huurprijs te vermelden. Het type ruimte, het opleveringsniveau, de indeling en de condities bij een huurovereenkomst zijn allemaal van invloed op de huurprijs.

Daarom voeren we graag een eerste oriënterend gesprek op locatie en verkennen we samen jouw behoeften. Op basis daarvan kunnen we snel het financiële overzicht inzichtelijk maken en zijn we direct in de gelegenheid om de ruimten ook daadwerkelijk te bekijken.

Huren in het Merkhuis betekent ook dat je gebruik kunt maken van diverse additionele diensten zoals:
- lokale community manager;
- centraal restaurant in het Blushuis;
- schoonmaak en afvalverwerking;
- beveiliging;
- receptie;
- investering in de afbouw;
- toegang tot coaching en financiering;
- business en community events;
- lokaal en (inter)nationaal netwerk;
- vergaderen op meerdere locaties: op de campus maar ook portefeuille-breed;
- eigen vastgoedbeheerafdeling.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 148 p/m² p.j.
Servicekosten € 45 per vierkante meters per jaar
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2021
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Reduitlaan 25
Plaats Breda
Provincie Noord brabant
Land Nederland
Ligging
  • Kantorenpark
  • Winkelgebied stadscentrum

>Kantoor

Oppervlakte 347 m²
Oppervlakte in units vanaf 347 m²

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 45
Niet-overdekt prijs 750
Niet-overdekt BTW belast ja

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2030-12-18

Onderhoud

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Reduitlaan 25, 4814 DC, Breda
Reduitlaan 25, 4814 DC, Breda

Locatie

Reduitlaan 25, 4814 DC, Breda

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie