Roskam 2 , 4813 GZ, Breda

  • D
€ 750.000 k.k. / € 50 p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Op zoek naar dé locatie voor uw restaurant? Of op zoek naar een pand dat mogelijk te transformeren is? Wij hebben hier voor u de kans. Op dit moment zit er een enkelbestemming horeca op het pand, dit maakt het uitermate geschikt voor de huisvesting van een...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 210 m²

Downloads

Op zoek naar dé locatie voor uw restaurant? Of op zoek naar een pand dat mogelijk te transformeren is? Wij hebben hier voor u de kans. Op dit moment zit er een enkelbestemming horeca op het pand, dit maakt het uitermate geschikt voor de huisvesting van een horecagelegenheid. Met een totale oppervlakte van ca. 300 m² biedt dit pand genoeg ruimte om er een nette bestemming aan te geven.

LOCATIE

Omgevingsfactoren
Een gunstig gelegen pand in de wijk ‘Princenhage’ aan de westkant van Breda. De oude dorpskern rond de Haagsemarkt is nog goed zichtbaar en is omringd door verschillende bedrijven.

Bereikbaarheid
Het pand is zeer goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Via diverse toegangswegen is de locatie vanuit snelwegen goed bereikbaar. Er is op circa 200 meter een bushalte beschikbaar. De zuidelijke rondweg is op steenworp afstand, de zuidelijke rondweg is de ringweg die de verbinding vormt tussen de A16 en de A27.

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het pand is als laatste in gebruik geweest als restaurant. De indeling van de begane grond is hier ook op ingericht. Het restaurant heeft een oppervlakte van ca. 80 m². Aan de achterzijde van het restaurant zijn op dit moment twee toiletten, een keuken en koelcel gerealiseerd. De eerste verdieping is voorzien van twee slaap- en/of kantoorkamers, toilet en badkamer. De badkamer is middels een doorgang verbonden aan de tweede slaap- kantoorkamer. Op de zolder zijn twee kamers gerealiseerd waarvan een voorzien is van een wasbak. Tot slot bevindt er zich onder het restaurant een kelder van ca. 22 m² met een hoogte van ca. 1.80 m. Voor de precieze indeling van dit pand verwijzen wij u naar de beschikbare plattegronden.

Oppervlakte:
Kelder ca. 22 m²
Begane grond ca. 125 m²
Eerste verdieping ca. 51 m²
Zolder ca. 12 m²
Dakterras ca. 18,5 m²

Bouwjaar
Het pand is gebouwd in 1931, in 1952 is het gedeelte van de koelcel en keuken bijgebouwd en in 1997 is het restaurant uitgebouwd met de serre.

Opleveringsniveau
Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd.

Bestemmingsplan
Binnen het bestemmingsplan “Princenhage - Haagpoort” kent het object de enkelbestemming “Horeca”.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Princenhage
Sectie: N
Nummer: 2696
Oppervlakte perceel: 533 m²

Energielabel
Het pand heeft een energielabel D.

KOOPGEGEVENS

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 750.000,-- kosten koper.

Aanvaarding
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Overige bepalingen
De kosten voor de notaris en de overdrachtsbelasting komen voor rekening van de koper.
Voor de vastlegging van een koopovereenkomst maken wij gebruik van het model van de NVM. In dit model is standaard de verplichting voor een koper opgenomen om een zekerheid te stellen (bankgarantie/waarborgsom) ter grootte van 10% van de koopsom.

Mocht u interesse hebben in de aankoop van dit object zijn wij op basis van de WWFT verplicht om een onderzoek naar uw c.q. de identiteit van de koper in te stellen. Daarnaast dienen wij u te vragen naar de herkomst van de voor de aankoop benodigde gelden.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
Nog nader overeen te komen.

Huurtermijn
In overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 750.000 k.k. / € 50 p.j.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Hoofdfunctie horeca
Bouwjaar 1931
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Roskam 2
Plaats Breda
Provincie Noord brabant
Land Nederland
Ligging
  • In woonwijk

Horeca

Totaal beschikbare oppervlakte 210 m²
Verkoop vloer oppervlakte 80 m²

Energie

Energielabel D
Energielabel einddatum 2030-01-26

Bedrijfstakken in

Ontdek de horecagelegenheid

Roskam 2, 4813 GZ, Breda
Roskam 2, 4813 GZ, Breda
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.