Object
Object
Object
Object

Takkebijsters 13, Breda 4817 BL Breda

4817 BL Breda huurprijs € 100 m² p.j.

Omschrijving

KENMERKEN

In het kantoorgebouw Namur House zijn nog enkele kantoorruimtes voor verhuur beschikbaar. Eigenaar zal op korte termijn starten met de upgrading van dit gebouw, waarbij duurzaamheid centraal staat. Het kantoorgebouw staat op zichtlocatie aan de noordelijke rondweg en biedt hierdoor exposure mogelijkheden voor huurders. Door diverse eigenaren op het bedrijventerein wordt geïnvesteerd...

Brochure

Download de brochure van Takkebijsters 13, Breda.

Download brochure

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Breda

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

In het kantoorgebouw Namur House zijn nog enkele kantoorruimtes voor verhuur beschikbaar. Eigenaar zal op korte termijn starten met de upgrading van dit gebouw, waarbij duurzaamheid centraal staat. Het kantoorgebouw staat op zichtlocatie aan de noordelijke rondweg en biedt hierdoor exposure mogelijkheden voor huurders. Door diverse eigenaren op het bedrijventerein wordt geïnvesteerd in gebouwen waardoor een aantrekkelijk geheel ontstaat.

Het betreft een kleinschalig kantoorgebouw met een identiteitvolle uitstraling c.q. architectuur. Van het totale object groot ca. 1.700 m² zijn nog drie verdiepingen (elk groot ca. 290 m²) te huur. De begane grond en de eerste verdieping zijn langdurig verhuurd. Iedere verdieping heeft eigen voorzieningen en de mogelijkheid om te splitsen in twee units.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De Takkebijsters is gesitueerd aan de A27 richting Tilburg-Utrecht-Rotterdam-Antwerpen. De locatie is op redelijke afstand gelegen van het centrum/stadscentrum. Op ca. 550 meter afstand is er een busstation.

Parkeren
Het kantoorgebouw beschikt over een zeer royale parkeercapaciteit, volledig op eigen terrein.

De parkeernorm bedraagt 1:50. Dit betekent dat per verdieping 6 parkeerplaatsen beschikbaar zijn op het parkeerterrein gelegen rondom het kantoor.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Via de centrale hoofdentree is de trapopgang en de lift bereikbaar die de verdiepingen ontsluiten. Iedere verdieping bestaat uit een kantoorvloer met in de kern een toiletgroep en een pantry. De vloeren lenen zich uitstekend voor de combinatie van een open structuur al dan niet met kantoorkamers.

Op dit moment is ca. 870 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over drie etages. Verhuur is mogelijk in units van 145 m² of 290 m². Indien gewenst kunnen afwijkende oppervlaktes worden aangeboden.

Opleveringsniveau
Verhuurder gaat op korte termijn aanvangen met een upgrading van de kantoren. Onder meer zal na de upgrading het gehuurde worden opgeleverd met onder meer de navolgende voorzieningen:
- fraaie entree;
- plafonds met LED-verlichting;
- open kantoorruimtes of met bestaande wanden;
- vloerafwerking in overleg;
- kabelgoten;
- cv met radiatoren.

Verhuurder zal in de basis een moderne en eigentijdse kantoorruimte opleveren. Indien gewenst kan het gehuurde worden voorzien van een airconditioning. Als de huurder aanvullende wensen heeft in de afwerking van de kantoren is dit mogelijk en kan een turn-key oplevering plaatsvinden. De huurvoorwaarden zullen dan nader worden vastgesteld.

Energielabel
Het pand heeft energielabel A.

HUURGEGEVENS

Huurprijs op basis van standaard upgrading
De huurprijs bedraagt € 100,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijs parkeerplaats
€ 250,-- per plaats, per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 2.200,-- per jaar, te vermeerderen met BTW. Elke verdieping beschikt over een eigen meter / eigen cv-unit.

Huurtermijn
Minimaal 3 jaar.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 100 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1990
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Takkebijsters 13
Plaats Breda
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Kantoor
Oppervlakte 870 m²
Oppervlakte in units vanaf 290 m²
Verdiepingen 5
Voorzieningen inbouwarmaturenliftente openen ramen
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.