Tuinzigtlaan 15, Breda 4813 XH Breda

4813 XH Breda huurprijs € 124 m² p.j.

Omschrijving

Omgevingsfactoren
Onderhavig object is gerealiseerd in 2002. Het betreft een bijzonder representatief kantoorgebouw in een royale en groene setting. Van het totale terreinoppervlak van circa 4000 m² is slechts een kwart bebouwd. Het gebouw is speciaal voor de locatie ontwikkeld en is met zijn slechts twee bouwlagen en open groene front met waterpartij hier aan de Tuinzigtlaan uitstekend op zijn...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Breda

Uitgebreide omschrijving

Omgevingsfactoren
Onderhavig object is gerealiseerd in 2002. Het betreft een bijzonder representatief kantoorgebouw in een royale en groene setting. Van het totale terreinoppervlak van circa 4000 m² is slechts een kwart bebouwd. Het gebouw is speciaal voor de locatie ontwikkeld en is met zijn slechts twee bouwlagen en open groene front met waterpartij hier aan de Tuinzigtlaan uitstekend op zijn plek. Door zijn vorm-, materiaal- en kleurgebruik heeft het een krachtige eigen identiteit. De belevingswaarde binnen is aangenaam hoog.

Bereikbaarheid
Ettensebaan zeer in trek bij kantoren en bedrijven. Profiteren van de kwaliteit en de mogelijkheden van Breda is één. Maximaal profijt hebben doordat gekozen is voor de goede plek, is twee. Een locatie als de Ettensebaan is dan nadrukkelijk in beeld. De Ettensebaan heeft als kantoorlocatie een grote aantrekkingskracht. Office Princenhage is gelegen aan de entree van de stad op de hoek Ettensebaan-Tuinzigtlaan, nabij de op- en afritten van de A16 Rotterdam-Antwerpen en de A58 richting Roosendaal-Vlissingen. De Ettensebaan is de doorgaande route naar het centrum van Breda.

Object
Het gebouw is gesplitst in twee units, elk met twee boven elkaar gelegen ruimtes. Unit A met een totaal vloeroppervlak van circa 630 m² beslaat een derde van het gebouw. Unit B (circa 1150 m2) is recent verhuurd. Het gebouw beschikt over twee aparte entrees met trappartij en lift. Beide units beschikken over eigen voorzieningen. De verkeers- en andere secundaire ruimtes zijn centraal in het gebouw gelegen. Daaromheen bevinden zich de kantoorruimtes.

Parkeren
Het voorterrein is voorzien van een vijverpartij. Hierdoor is niet alleen de wegkruising overzichtelijk, maar heeft bovendien de locatie meerwaarde gekregen. De ontsluiting van de kantoorlocatie geschiedt middels een eigen toegangsweg vanaf de Tuinzigtlaan.

Opleveringsniveau
De mens als gebruiker heeft centraal gestaan bij de opzet van de technische installaties. Aan alles is gedacht om een prettig werkklimaat te scheppen met kantoorruimtes die niet alleen functioneel, maar ook behaaglijk zijn. Een goed samenspel van verwarming, koeling, verlichting en ventilatie bepalen mede het gebruikscomfort van een modern kantoor. Installaties dienen goed op elkaar te zijn afgestemd en ingeregeld. Office Princenhage heeft een goed doordachte installatie-opzet. Het gebouw beschikt over een uitstekend ventilatiesysteem dat gebruik maakt van 100% verse buitenlucht en voorzien is van warmteterugwinning. In de zomermaanden wordt de ventilatielucht gekoeld. Het systeem is per unit in te regelen. De units zijn apart bemeterd en voorzien van een systeem met kabelgoten met afzonderlijke compartimenten voor elektra bekabeling en voor data-, telecom- en beveiligings- en overige zwakstroombekabeling. In het installatiepakket zijn opgenomen inbraaksignalering, toegangscontrole, registratie, closed circuit-tv e.d. In de centrale hal is een volledig zelfdragende en beveiligde platform liftinstallatie aangebracht met glazen schacht, geschikt als rolstoellift.

Huurgegevens
De beschikbare vloeroppervlakte bedraagt circa 630 m² en beschikt over ca. 18 parkeerplaatsen.

HUURPRIJS omvang per.m2./jaar basis per facturatie op basis
exclusief BTW m² huurprijs maand p.3.mnd 1 jaar
huur-kantoor-m² 630 m² € 124 € 6.510 € 19.530 € 78.120
parkeerplaatsen. 18 pp €. 675 € 1.013 € 3.038 € 12.150

Servicekosten: volgens nadere opgave.

Uitgangspunten standaard aan-/verhuurvoorwaarden basis ROZ-model uitgaande van o.a.:
- huurperiode van minimaal vijf jaar onder jaarlijkse huurprijsaanpassing index;
- bankgarantie-afgifte door huurder van 3 maanden huur, servicekosten, BTW;
- huurprijs bij vooruitbetaling per 3 maanden (facturatie)of per 1 maand
- voormelde bedragen zijn exclusief BTW.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 124 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 1 jaar, 6 maanden, 2 weken, 2 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Tuinzigtlaan 15
Plaats Breda
Land NL
Ligging kantorenparkin woonwijk
Kantoor
Oppervlakte 630 m²
Oppervlakte in units vanaf 630 m²
Verdiepingen 2
Voorzieningen inbouwarmaturenliften
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.