Object
Object
Object
Object
Object
Uitgelicht

Tuinzigtlaan 15, Breda 4813 XH Breda

4813 XH Breda huurprijs € 134 m² p.j.

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Onderhavig object is gerealiseerd in 2002. Het betreft een bijzonder representatief kantoorgebouw in een royale en groene setting. Van het totale terreinoppervlak van circa 4000 m² is slechts een kwart bebouwd. Het gebouw is speciaal voor de locatie ontwikkeld en is met zijn slechts twee bouwlagen en open groene front met waterpartij hier aan de Tuinzigtlaan...

Brochure

Download de brochure van Tuinzigtlaan 15, Breda.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Breda

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Onderhavig object is gerealiseerd in 2002. Het betreft een bijzonder representatief kantoorgebouw in een royale en groene setting. Van het totale terreinoppervlak van circa 4000 m² is slechts een kwart bebouwd. Het gebouw is speciaal voor de locatie ontwikkeld en is met zijn slechts twee bouwlagen en open groene front met waterpartij hier aan de Tuinzigtlaan uitstekend op zijn plek. Door zijn vorm-, materiaal- en kleurgebruik heeft het een krachtige eigen identiteit. De belevingswaarde binnen is aangenaam hoog.

Het voorterrein is voorzien van een vijverpartij. Hierdoor is niet alleen de wegkruising overzichtelijk, maar heeft bovendien de locatie meerwaarde gekregen. De ontsluiting van de kantoorlocatie geschiedt middels een eigen toegangsweg vanaf de Tuinzigtlaan.

Ettensebaan zeer in trek bij kantoren en bedrijven. Profiteren van de kwaliteit en de mogelijkheden van Breda is één. Maximaal profijt hebben doordat gekozen is voor de goede plek, is twee. Een locatie als de Ettensebaan is dan nadrukkelijk in beeld. De Ettensebaan heeft als kantoorlocatie een grote aantrekkingskracht.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Office Princenhage is gelegen aan de entree van de stad op de hoek Ettensebaan-Tuinzigtlaan, nabij de open afritten van de A16 Rotterdam-Antwerpenen de A58 richting Roosendaal-Vlissingen. De Ettensebaan is de doorgaande route naar het
centrum van Breda.

Parkeren
Parkeerplaatsen in ruime mate voorzien:
- totaal 18 parkeerplaatsen;
- 1 parkeerplaats per 35 m² kantoorruimte.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het gebouw is gesplitst in twee units, elk met twee boven elkaar gelegen ruimtes. Unit A met een totaal vloeroppervlak van circa 630 m² beslaat een derde van het gebouw. Unit B (circa 1.150 m²) is verhuurd. Het gebouw beschikt over twee aparte entrees met trappartij en lift. Beide units beschikken over eigen voorzieningen. De verkeers- en andere secundaire ruimtes zijn centraal in het gebouw gelegen. Daaromheen bevinden zich de kantoorruimtes.

Opleveringsniveau
De mens als gebruiker heeft centraal gestaan bij de opzet van de technische installaties. Aan alles is gedacht om een prettig werkklimaat te scheppen met kantoorruimtes die niet alleen functioneel, maar ook behaaglijk zijn. Een goed samenspel van verwarming, koeling, verlichting en ventilatie bepalen mede het gebruikscomfort van een modern kantoor. Installaties dienen goed op elkaar te zijn afgestemd en ingeregeld. Office Princenhage heeft een goed doordachte installatie-opzet. Het gebouw beschikt over een uitstekend ventilatiesysteem dat gebruik maakt van 100% verse buitenlucht en voorzien is van warmteterugwinning. In de zomermaanden wordt de ventilatielucht gekoeld. Het systeem is per unit in te regelen. De units zijn apart bemeterd en voorzien van een systeem met kabelgoten met afzonderlijke
compartimenten voor elektra bekabeling en voor data-, telecom- en beveiligings- en overige zwakstroombekabeling. In het installatiepakket zijn opgenomen inbraaksignalering, toegangscontrole, registratie, closed circuit-tv e.d. In de centrale hal is een volledig zelfdragende en beveiligde platform liftinstallatie aangebracht met glazen schacht, geschikt als rolstoellift.

Bestemmingsplan
In het actuele bestemmingsplan "Princenhage - Haagpoort" is het pand bestemd in de categorie "Gemengd 2" met als extra functieaanduiding kantoor die ruimte biedt aan bedrijven in milieucategorie 1, 2 en dienstverlening alsmede aan paramedische beroepen/praktijken.

Energielabel
Het pand beschikt over energielabel A.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 21.105,-- per drie maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurprijs 18 parkeerplaatsen
€ 3.038,-- per drie maanden, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 2.400,-- per drie maanden, te vermeerderen met BTW t.b.v. de nutsbedrijven.
€ 2.400,-- per drie maanden, te vermeerderen met BTW t.b.v. de overige servicekosten.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 134 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Tuinzigtlaan 15
Plaats Breda
Land NL
Ligging kantorenparkin woonwijk
Kantoor
Oppervlakte 630 m²
Oppervlakte in units vanaf 630 m²
Verdiepingen 2
Voorzieningen inbouwarmaturenliften
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.