Vloeiveld 14 , 5126 RG, Gilze

  € 24.000 p.j.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Functionele bedrijfsruimte op het bedrijventerrein Broekakkers in Gilze. Het gebouw wordt op dit moment aan de buitenzijde terug bij de tijd gebracht doordat de gevel, het kantoor dak en de pui van het kantoor volledig worden gerenoveerd....

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 372 m²

  Bedrijfstakken in

  Downloads

  Functionele bedrijfsruimte op het bedrijventerrein Broekakkers in Gilze. Het gebouw wordt op dit moment aan de buitenzijde terug bij de tijd gebracht doordat de gevel, het kantoor dak en de pui van het kantoor volledig worden gerenoveerd.

  LOCATIE

  Omgevingsfactoren
  Bedrijventerrein Broekakkers is gelegen tussen de kern van Gilze en de snelweg. Op dit bedrijventerrein zijn in de afgelopen jaren steeds meer panden gerevitaliseerd, waardoor er een aangenaam ondernemersklimaat ontstaan is.

  Bereikbaarheid
  Het pand is goed bereikbaar vanaf de A58. Op 15 autominuten afstand liggen de steden Breda en Tilburg. Binnen enkele minuten bent u in het centrum van Gilze.

  Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Op loopafstand is een bushalte ten behoeve van regiobusdiensten.

  Parkeren
  Op eigen terrein zijn acht parkeerplaatsen aan de zijkant van het pand gelegen, voor het pand liggen drie parkeerplaatsen. De acht parkeerplaatsen aan de zijkant kunnen tevens worden ingericht als buitenterrein met als afscheiding een vangrail.

  OBJECTGEGEVENS

  Indeling
  Via de entree aan de rechterzijde van het gebouw betreedt u eenvoudig de kantoorruimte. Vanuit deze ruimte loopt u via de hal naar de bedrijfshal of u gaat met de trap naar de kantoorruimte op de eerste verdieping.

  Oppervlakte
  Bedrijfshal: ca. 298 m²
  Kantoor begane grond: ca. 37 m²
  Kantoor eerste verdieping: ca. 37 m²

  Opleveringsniveau
  De bedrijfshal en kantoorruimte worden op dit moment gerenoveerd. Het kantoor dak wordt voorzien van een felsplaten dak, de bedrijfshal krijgt een nieuw geïsoleerde sandwichpanelen wand en de pui van het kantoor wordt vervangen. Daarnaast wordt het pand opgeleverd met de navolgende voorzieningen:
  - krachtstroom, 3 x 63A;
  - elektrische overheaddeur;
  - twee toiletten.

  Bestemmingsplan
  In het bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein Broekakkers’’ kent het pand de bestemming ‘’bedrijventerrein’’. Deze bestemming biedt ruimte aan bedrijven in de milieucategorie 1 t/m 4.1.

  Het pand en buitenterrein lenen zich niet voor traditionele logistieke dienstverleners.

  HUURGEGEVENS

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt € 24.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

  Servicekosten
  De servicekosten bedragen € 35,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

  Internetkosten
  Op dit adres is een verplichte afname van glasvezel van toepassing. De kosten hiervan bedragen ca. € 56,-- per maand te vermeerderen met BTW. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het gebruik.

  Beschikbaar
  Medio februari 2024 (afhankelijk van de voortgang renovatie).

  Huurtermijn
  In overleg, met als uitgangspunt 5 + 5 verlengingsjaren.

  Zekerheidstelling
  Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden inclusief servicekosten en BTW.

  Indexering
  Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  BTW
  Er wordt voor BTW geopteerd.

  WWFT
  Op basis van de WWFT zijn wij gehouden om een onderzoek in te stellen naar uw identiteit en/of de identiteit van de UBO van uw organisatie.

  Overige bepalingen
  De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.
  Verhuurder heeft de voorkeur om een eigen cilinder te plaatsen in het gehuurde.

  Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 24.000 p.j.
  Servicekosten € 35 per maand
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 1985
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Vloeiveld 14
  Plaats Gilze
  Provincie Noord brabant
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 298 m²
  Kantoor oppervlakte 74 m²

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Vloeiveld 14, 5126 RG, Gilze

  Locatie

  Vloeiveld 14, 5126 RG, Gilze

  Results

  No results were found
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie