Wouwbaan 135 A , 4703 TA, Roosendaal

  prijs op aanvraag
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Op de kleine bedrijvenstrip aan de Wouwbaan, op loopafstand van de succesvolle Designer Outlet Roosendaal en op korte afstand van afrit 19 van de A17, mogen wij u namens de eigenaar dit perceel aanbieden. Het perceel is gelegen aan een doodlopende zijstraat van de...

  Toon meer

  Kenmerken

  Bedrijfstakken in

  Downloads

  Op de kleine bedrijvenstrip aan de Wouwbaan, op loopafstand van de succesvolle Designer Outlet Roosendaal en op korte afstand van afrit 19 van de A17, mogen wij u namens de eigenaar dit perceel aanbieden. Het perceel is gelegen aan een doodlopende zijstraat van de Wouwbaan, tussen het kantoor van LSNed (Leidingstraat Nederland) en tuincentrum De Groene Loods.

  Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Roosendaal en Nispen, sectie P, nummer 630 (gedeeltelijk). Het perceel moet nog worden ingemeten, het uitgangspunt is dat er 5.000 m² geleverd wordt.

  VERKOOPPROCEDURE
  Deze verkoop zal plaatsvinden op basis van een vrijwillige inschrijving. Wij nodigen u uit om uiterlijk op 15 december 2023 uw voorstel uit te brengen met behulp van het daarvoor bedoelde biedingsformulier. Dit formulier en alle overige relevante informatie kunt u vinden in onze voor deze verkoop ingerichte dataroom. Op verzoek verstrekken wij u toegang tot deze dataroom.

  Mocht u interesse hebben in de aankoop van dit perceel, dan zijn wij op basis van de WWFT (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) gehouden om u te vragen naar de herkomst van de voor de aankoop benodigde middelen.
  Voor zover u interesse hebt namens een rechtspersoon zullen wij u tevens een UBO-verklaring van uw organisatie vragen.

  Verkoper behoudt zich het recht voor om het perceel niet te gunnen.

  KADASTRALE GEGEVENS
  Gemeente: Roosendaal en Nispen
  Sectie: P
  Nummer: 630 (gedeeltelijk)
  Groot: 5.000 m²

  Voor de volledigheid wijzen wij u erop dat het perceel nog geen officieel eigen huisnummer heeft.

  BESTEMMINGSPLAN
  Binnen het bestemmingsplan ”De Stok fase 2 en 2a” kent het perceel de bestemming “bedrijf -2”. Deze bestemming biedt ruimte aan bedrijven in de milieucategorie 1 en 2. De in het bestemmingsplan beschreven maximale bebouwingspercentage bedraagt 50% bij een maximum bouwhoogte van 6 meter.

  Voor alle bestemmingsplannen en informatie hieromtrent verwijzen we u naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

  LIGGING
  De bereikbaarheid met de auto is goed te noemen. Binnen enkele autominuten zijn de A17 en A58 (Rotterdam/Breda/Bergen op Zoom) bereikbaar.
  Op loopafstand is een bushalte gelegen (ca. 600 meter).

  KOOPVOORWAARDEN
  Verkoper heeft een dataroom ingericht met alle relevante informatie. Toegang tot de dataroom kunnen wij u verstrekken na ontvangst van een geldig legitimatiebewijs, uittreksel KvK en een non-disclosure verklaring. Indien naar aanleiding van deze vrijblijvende projectinformatie uw interesse is gewekt, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met ons kantoor.

  DISCLAIMER
  Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

  Deze informatie is een uitnodiging om in gesprek te gaan over koop en verkoop en uiteindelijk een bieding te doen voor deze propositie.

  Na het verstrijken van de uiterste termijn waarbinnen de bieding moet zijn ingediend wordt de geïnteresseerde die een bieding heeft ingediend geacht onverkort en onvoorwaardelijk met de inhoud van de documenten te hebben ingestemd en kan hij geen bezwaar meer maken tegen eventuele onduidelijkheden of onvolkomenheden in de documenten. Verkoper noch Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars is dan op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen van de eventuele onduidelijkheden of onvolkomenheden; deze zijn voor risico van de geïnteresseerde.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs prijs op aanvraag
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bouwgrond
  Bouwvorm Niet van toepassing

  Locatie

  Adres Wouwbaan 135 A
  Plaats Roosendaal
  Provincie Noord brabant
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bouwgrond

  Wouwbaan 135 A, 4703 TA, Roosendaal

  Locatie

  Wouwbaan 135 A, 4703 TA, Roosendaal

  Results

  No results were found
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie