Object
Verkocht

Generaal Maczekstraat 88 -90, Breda 4818 BX Breda

4818 BX Breda

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren en locatie
Het pand is gelegen aan de Generaal Maczekstraat. Een drukke toegangsroute naar het centrum van Breda die de populaire woonwijken “Zandberg” en “Sportpark” scheidt. De straat kenmerkt zich door met name woonhuizen met enkele commerciële ruimtes.

Parkeren
In de omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen gelegen.

OBJECTGEGEVENS

Van der Sande VanOpstal...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren en locatie
Het pand is gelegen aan de Generaal Maczekstraat. Een drukke toegangsroute naar het centrum van Breda die de populaire woonwijken “Zandberg” en “Sportpark” scheidt. De straat kenmerkt zich door met name woonhuizen met enkele commerciële ruimtes.

Parkeren
In de omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen gelegen.

OBJECTGEGEVENS

Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars heeft de exclusieve opdracht van de Gemeente Breda gekregen voor de verkoop van een aantal maatschappelijke beleggingsobjecten. Het pand aan de Generaal Maczekstraat 88 en 90 te Breda is volledig langdurig verhuurd aan Kober kinderopvang en vormt daardoor een interessante beleggingspropositie. Nummer 88 en 90 worden als één geheel verkocht, het betreft 1 appartementsrecht. Kober is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in West-Brabant met meer dan 185 locaties.

Indeling
Het betreft hier de begane grond met binnentuin van een voormalig kloostercomplex. De verdiepingen zijn eigendom van derden en in gebruik ten behoeve van studentenhuisvesting. De begane grond van het belendende pand is tevens in gebruik bij Kober echter behoort niet tot het verkochte. Deze ruimte is volledig ingericht ten behoeve van een kinderdagverblijf in combinatie met een BSO. Derhalve betreft het met name een combinatie van grote open ruimtes en slaapkamers alsmede bijbehorende faciliteiten. Door huurder is/wordt geïnvesteerd in de afwerking van de ruimtes in het kinderdagverblijf.

Het pand kent diverse entrees waaronder twee aan de Generaal Maczekstraat. De eerste entree hoort bij nummer 90 en dient als ingang van Kober kinderopvang, de tweede entree hoort bij nummer 88 en dient als ingang van de BSO. Het achtergelegen belendende pand van nummer 90 hoort niet bij het verkochte deel. Het geheel is 880 m² groot.

KOOPGEGEVENS

Kadastrale gegevens
Gemeente: Breda
Sectie: D
Nummer: 10098 A2

Bestemmingsplan
Het pand Generaal Maczekstraat 88 en 90 heeft een maatschappelijke bestemming en is gelegen in de wijk Zandberg. De bestemming is "maatschappelijk’’. Dit impliceert dat het pand gebruikt mag worden ten behoeve van maatschappelijke voorzieningen. Dit betreft onder meer voorzieningen inzake welzijn, volksgezondheid (medisch en paramedisch), cultuur, religie, verenigingsleven, onderwijs, openbare orde en veiligheid, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen en daarmee gelijk te stellen bedrijven of instellingen. Meer informatie is te verkrijgen op ruimtelijkeplannen.nl.

Koopsom
De richtprijs bedraagt € 1.185.000,-- kosten koper.
De huuropbrengst per jaar is op aanvraag.

BTW
Er zal door verkoper niet geopteerd worden voor een BTW belaste levering van de registergoederen.

Datum eigendomsoverdracht
Tussen partijen nader te bepalen.

Notaris
Linders Notarissen te Breda.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie maatschappelijkvastgoed
Bouwjaar 1959
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Generaal Maczekstraat 88 -90
Plaats Breda
Land NL
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.