Gijzenveld 7, 4817 ZE, Breda
Verhuurd 4817 ZE, Breda

Gijzenveld 7, 4817 ZE, Breda

Omschrijving

KENMERKEN Omgevingsfactoren Aan de Gijzenveld 7 komt een multifunctioneel bedrijfpand met kantoor beschikbaar. Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein “Moleneind” te Breda. Het bedrijventerrein vormt samen met Hoogeind een geheel van bedrijventerreinen dat...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 700 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Van der Sande Makelaars

Bedrijfstakken in Breda

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Gijzenveld 7
Plaats Breda
Land NL
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 700 m²

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Aan de Gijzenveld 7 komt een multifunctioneel bedrijfpand met kantoor beschikbaar. Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein “Moleneind” te Breda. Het bedrijventerrein vormt samen met Hoogeind een geheel van bedrijventerreinen dat langs de snelweg A27 is gelegen. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen zoals onder andere “Karwei Bouwmarkt”, “Alphabet” en “Bond Seafood B.V.”.

Op bedrijventerrein Moleneind is een zogenenaamde BIZ-regeling van toepassing. Door middel van deze regeling wordt terreinbreed grip gehouden op de uitstraling van het terrein en worden zaken als openbaar groen, straatmeubilair en een collectieve bewaking (op terreinniveau) geregeld. Over 2020 bedraagt de BIZ-bijdrage € 618,15.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Bedrijventerrein “Moleneind” wordt geheel omsloten door de infrastructuurlijnen van de Tilburgseweg, de Nieuwe Kadijk, de spoorlijn Breda/Tilburg en de Rijksweg A27. De ligging direct bij de op- en afrit van de A27 en aan belangrijke stadsontsluitingswegen geeft het gebied een optimale bereikbaarheid.

Parkeren
Het terrein beschikt op eigen terrein over 11 parkeerplaatsen. In de directe omgeving zijn voldoende gratis parkeervoorzieningen aanwezig.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Een bedrijfspand van ruim 700m² met een eigen ruime entree die direct aansluit op enkele kantoorruimtes, vergaderruimte of via een tussendeur toegang tot de multi-functionele bedrijfsruimte geeft. De bedrijfsruimte heeft een hoogte van ruim 3 meter en is voorzien van daglicht-koepels.

Door de doorkijk van de kantoren is het een lichte en ruime ruimte. Aan de voorzijde van het pand is een ruim kantoor met naastgelegen doka (studio / opslag). Deze ruimte is eenvoudig als extra kantoor erbij te trekken. Aan de andere kant van de 140m² grote bedrijfsruimte is een inpandige keuken gesitueerd, een inpandige opslag en een extra kantoor met dubbele openslaande deuren compleet met glaspanelen.

Via de garage, voorzien van een lichtstraat in het dak, komt u in de loods / opslag. Het eerste deel van ruim 2 meter is een doorgang geworden waar zich nog 2 extra toiletten bevinden. Via deze gang is er toegang tot een ruim kantoor (50m²) en naar het magazijn.

Het magazijn heeft een hoogte van ruim 4,5 meter. Aan de achterzijde is een een stalen nooddeur waardoor u op het buitenterrein komt. Aan de achterzijde bevindt zich nog een extra werkplaats waar krachtstroom en wateraansluitingen zijn. Aan de voorzijde is een extra kantoor gemaakt van 50m.

Opleveringsniveau
Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;
- Lichtstraten;
- Krachtstroom;
- Elektrische overheaddeur;
- Gedeeltelijk LED verlichting;
- Keuken/kantine;
- Twee toiletgroepen, met dames- en herentoilet;
- Alarm;
- Brandpreventiemiddelen.

Bestemmingsplan
Op basis van het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Moleneind” kent het pand de bestemming “Bedrijventerrein” die ruimte biedt aan bedrijven onder de milieucategorieën 2 en 3 niet zijnde bedrijven die vallen onder het Besluit externe veiligheid inrichtingen.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 44.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Er worden geen servicekosten gerekend.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg, met een minimum van 3 jaar.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Bedrijfstakken in Breda

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie