Ginnekenweg 317, 4835 ND, Breda
Verhuurd 4835 ND, Breda

Ginnekenweg 317, 4835 ND, Breda

Kenmerken

Oppervlakte 170 m²
Meer kenmerken

Bedrijfstakken in Breda

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1934
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Ginnekenweg 317
Plaats Breda
Land NL
Ligging
  • in woonwijk
Winkelruimte
Oppervlakte 170 m²
Oppervlakte in units vanaf 170 m²
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
In de wijk Ginneken komt op een markante hoeklocatie een commerciële ruimte beschikbaar op de begane grond. Breda-Zuid en meer specifiek het Ginneken staat bekend als een gewilde woonwijk met een relatief hoog bestedingspatroon. Op steenworp afstand ligt de Ginnekenmarkt, dat met haar terrassen en evenementen een waar trekpleister is.
De locatie waarop dit pand is gelegen kenmerkt zich door een gevarieerde mix van detailhandel en horeca zoals onder andere La Cucina Italiana, Eetlokaal Zin, een kinderdagverblijf en een fysiotherapie praktijk.

LOCATIE
Bereikbaarheid
Het pand is gelegen in het laatste en meest zuidelijke deel van de Ginnekenweg, een eenrichtingsverkeersweg met voldoende parkeergelegenheden. Tijdens de jaarlijkse evenementen die in het Ginneken georganiseerd worden kan de bereikbaarheid beperkt zijn.

Het dichtstbijzijnde busstation is op enkele minuten loopafstand gelegen.

Parkeren
Voor de deur kan betaald geparkeerd worden. In de directe omgeving kan ook vrij geparkeerd worden, onder meer in de Dillenburgstraat en op het Schoolakkerplein.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Via de centrale entree betreedt u de open winkelruimte van 116m² op de begane grond. Aan de achterzijde van de winkelruimte bevinden zich twee opslagruimtes met een deur aan de buitenzijde die de mogelijkheid biedt om te laden en lossen. Via de trapopgang, gelegen in het midden van de winkelruimte, is de kelder en de verdieping eenvoudig te bereiken. De kelder bestaat uit verschillende opslagruimtes met een totaliteit van ca. 57 m². De verdieping van ca. 22 m² bestaat uit een toiletgroep met een kantine inclusief keukenblok. Het pand heeft een totale verhuurbare vloeroppervlakte van ca. 195 m².

Opleveringsniveau
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:
- betonvloeren;
- systeemplafonds met lichtarmaturen;
- uitgebreide elektra voorzieningen;
- pantry;
- twee toiletten;
- rondom puien.

Bestemmingsplan
In het actuele bestemmingsplan “Ginneken” is het pand bestemd in de categorie “Centrum”, die ruimte biedt aan een breed scala aan bedrijvigheid zoals detailhandel, dienstverlening en bedrijven in milieucategorie 1 en 2.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 30.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Er worden geen servicekosten gerekend.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Bedrijfstakken in Breda

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie