Object
Verhuurd

Haagdijk 264, Breda 4811 TX Breda

4811 TX Breda

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
De Haagdijk is een van de drukste aanloopstraten van het centrum van Breda. De directe omgeving kenmerkt zich door een mix van filiaalbedrijven, speciaalzaken, boutiquezaken e.d. al dan niet in combinatie met bewoning.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De Haagdijk is gelegen aan een drukke doorgaande eenrichtingsweg die uitkomt op de Nieuwe Haven, aan de westrand van het...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
De Haagdijk is een van de drukste aanloopstraten van het centrum van Breda. De directe omgeving kenmerkt zich door een mix van filiaalbedrijven, speciaalzaken, boutiquezaken e.d. al dan niet in combinatie met bewoning.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De Haagdijk is gelegen aan een drukke doorgaande eenrichtingsweg die uitkomt op de Nieuwe Haven, aan de westrand van het centrum van Breda. Het is hiermee een toegankelijke locatie met een grote passantenstroom.

Parkeren
Op de Haagdijk zijn ruime, betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. Ondernemers kunnen parkeren in de directe omgeving met een vergunning van de gemeente Breda.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Via een gezamenlijk entree met de bovenbewoners is de winkelruimte te bereiken. Het betreft een langwerpige winkelruimte. Achterin de ruimte bevindt zich aan de rechterkant een opslag en aan de linkerkant een keukenblokje en toilet. Het keukentje geeft tevens toegang tot de achtergelegen tuin die ook achterom te bereiken is.

Opleveringsniveau
Het pand wordt opgeleverd met de navolgende voorzieningen:
- gestucte wanden;
- laminaatvloer;
- sanitaire voorzieningen.

De overige afwerking zal met een toekomstige huurder worden afgestemd. Bij het aangaan van een huurovereenkomst zal door de verhuurder de ruimte worden voorzien van een nieuw plafond.

Energielabel
Het pand beschikt niet over een energielabel.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 12.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen €150,-- per maand, te vermeerderen met BTW ten behoeve van met name het gebruik van gas, water en licht.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur + servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1900
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Haagdijk 264
Plaats Breda
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 84 m²
Oppervlakte in units vanaf 84 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen redelijk
Onderhoud buiten redelijk
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.