Object
Verhuurd

Meerten Verhoffstraat 1, Breda 4811 AR Breda

4811 AR Breda

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
In het Rijksmonument “Streba” is een kantoorunit voor verhuur beschikbaar. Dit bijzondere kantoorobject is jaren geleden omgebouwd van leerlooierij naar kantoorgebouw en is gelegen op een strategische locatie op een steenworp afstand van het nieuwe station, maar ook van het centrum en het Valkenberg park. Dit stationsgebied kent een grote dynamiek met een mix van...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
In het Rijksmonument “Streba” is een kantoorunit voor verhuur beschikbaar. Dit bijzondere kantoorobject is jaren geleden omgebouwd van leerlooierij naar kantoorgebouw en is gelegen op een strategische locatie op een steenworp afstand van het nieuwe station, maar ook van het centrum en het Valkenberg park. Dit stationsgebied kent een grote dynamiek met een mix van wonen en kantoorgebruikers. Door de aantrekkingskracht hebben zich inmiddels een groot aantal gerenommeerde bedrijven gevestigd, zoals KPMG en Hertoghs Advocaten. Diverse bedrijven zijn nog op zoek naar een locatie in deze omgeving.

Dit gebouw biedt huurders de mogelijkheid onderscheidende huisvesting te realiseren. Nagenoeg alle kantoren bestaan uit grote open ruimtes in een bijzondere architectonische setting.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het pand is zeer goed te noemen. Via diverse uitvalswegen is het pand te bereiken met de auto. Het centrum is gelegen op loopafstand van het kantoorgebouw. Het nieuwe station ten behoeve van de trein en de bus is op een steenworp afstand gesitueerd. Hierdoor is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer gegarandeerd.

Parkeren
Voor het pand zijn parkeerhavens gelegen voor betaald parkeren. In de directe omgeving zijn diverse mogelijkheden voor betaald parkeren middels vergunningen. De eigenaar bezit een afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde van het pand. Op dit parkeerterrein kunnen een aantal parkeerplaatsen worden aangeboden tegen nader overeen te komen voorwaarden.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het betreft hier een kleinschalig kantoorgebouw, bestaande uit een viertal verdiepingen.
De unit op de tweede verdieping (rechts) is beschikbaar (ca. 100 m²).

Het medegebruik van de algemene ruimtes zijn niet toebedeeld tot het aantal vierkante meters.

Opleveringsniveau
Het pand wordt opgeleverd met diverse authentieke elementen passende bij het voormalige industriële karakter en daarnaast heeft het voorzieningen zoals:
- Pleisterwerk plafonds;
- Vloerafwerking in overleg;
- Afgewerkte wanden;
- Daglicht-toetreding;
- Aansluiting verlichting;
- Per unit 1 toilet en een pantry;
- Intercominstallatie, per unit te bedienen;
- CV met radiatoren.

Indien huurder specifieke wensen heeft, is het mogelijk deze in overleg met verhuurder te realiseren.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 950,-- per maand.

Servicekosten
Het servicekosten voorschot bedraagt € 100,-- per maand, ten behoeve van onder meer kosten van de nutsvoorzieningen (gas, water, licht).

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot 3 maanden huur + servicekosten.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1875
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Meerten Verhoffstraat 1
Plaats Breda
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Kantoor
Oppervlakte 100 m²
Oppervlakte in units vanaf 100 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen toiletpantryverwarming
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.