Object
Verhuurd

Neerloopweg 53, Breda 4814 RS Breda

4814 RS Breda

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Het pand is gelegen op het moderne en representatieve bedrijventerrein “Heilaar-Noord”. De locatie is gelegen tussen het stadiongebied en de Ettensebaan met de meubelboulevard, op korte afstand van de A16 richting Rotterdam en Antwerpen. Op het terrein zijn verschillende representatieve bedrijven gevestigd zoals Van Tilburg Bastianen, Aartsen Fruit en Nouwens...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Het pand is gelegen op het moderne en representatieve bedrijventerrein “Heilaar-Noord”. De locatie is gelegen tussen het stadiongebied en de Ettensebaan met de meubelboulevard, op korte afstand van de A16 richting Rotterdam en Antwerpen. Op het terrein zijn verschillende representatieve bedrijven gevestigd zoals Van Tilburg Bastianen, Aartsen Fruit en Nouwens Transport. Winkelcentrum Stada Stores is binnen enkele autominuten te bereiken waar alle dagelijkse voorzieningen te vinden zijn.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid vanuit het centrum en vanaf de A16 Rotterdam-Antwerpen is uitstekend. Op 5 minuten lopen is tevens een bushalte gelegen.

Parkeren
Aan de voorzijde van het pand bevinden zich vier parkeerplaatsen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het pand bestaat uit een bedrijfshal van ca. 246 m² met een voorgelegen kantorensectie van ca. 125 m². Het kantorendeel is verdeeld over twee bouwlagen. Op de begane grond is een kantoor gelegen en op de eerste verdieping zijn twee kantoren en een pantry te vinden. De bedrijfshal beschikt over een elektrische overheaddeur.

Opleveringsniveau
Het pand wordt u aangeboden in de huidige staat en is onder meer voorzien van:
- rolluiken;
- alarminstallatie;
- elektrische overheaddeur;
- dubbelglas;
- airco;
- toilet;
- pantry.

Energielabel
Het label van het pand is nog niet bekend.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 32.500,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten van toepassing.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2005
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Neerloopweg 53
Plaats Breda
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 246 m²
Kantoor oppervlakte 125 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.