Object
Verkocht

Riethil 3 5, Breda 4825 AP Breda

4825 AP Breda

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
De Riethil is een zijstraat van de “Konijnenberg", de doorgaande route op bedrijventerrein “de Krogten”. Bedrijventerrein De Krogten te Breda is een gemengd terrein van ca. 400 ha. aan de noordzijde van Breda. Het terrein kenmerkt zich door een brede diversiteit aan bedrijven. Bekende namen zijn onder meer Bo-Rent, Makro, Staples, Hornbach.

Op de Riethil is met...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
De Riethil is een zijstraat van de “Konijnenberg", de doorgaande route op bedrijventerrein “de Krogten”. Bedrijventerrein De Krogten te Breda is een gemengd terrein van ca. 400 ha. aan de noordzijde van Breda. Het terrein kenmerkt zich door een brede diversiteit aan bedrijven. Bekende namen zijn onder meer Bo-Rent, Makro, Staples, Hornbach.

Op de Riethil is met name de aanwezigheid van de ATEA-groep beeldbepalend. Deze sociaal maatschappelijke instelling heeft hier meerdere panden in gebruik, waaronder het kringloopwarenhuis “Vindingrijk”.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Met pand is zowel met de auto als per vrachtwagen zeer goed bereikbaar. De Noordelijke rondweg, die op twee manieren eenvoudig te bereiken is, biedt een directe ontsluiting op de A-16 en de A-27. Ook aan de noordzijde van Breda is de A-59 bereikbaar.

Parkeren
Parkeren kan goed op eigen terrein. De parkeerdruk in de directe omgeving is, met name door de aanwezigheid van de Kringloopwinkel, vrij hoog.

OBJECTGEGEVENS

Algemeen
Dit voormalige bedrijfscomplex van Haribo heeft tot voor kort dienst gedaan als gemeentelijk depot voor met name fietsen. Na het vertrek van de gemeente en de nieuwbouw van Haribo zelf is het complex overbodig geworden.

Indeling
Het complex bestaat van origine uit twee gebouwen (Riethil 3 en 5), die op enig moment aan elkaar vastgemaakt zijn. Beide panden kennen een kantorensectie met een achtergelegen hal met de navolgende oppervlakte:
Kantoren ca. 510 m² verdeeld over de begane grond (180 m²) en de eerste verdieping (330 m²);
Hallen ca. 2850 m² en ca. 5 meter hoog;
Perceelgrote beide ca. 4.139 m².

Opleveringsniveau
Het pand wordt u aangeboden in de huidige staat. Voor exploitatie in de huidige samenstelling dient u rekening te houden met een aanzienlijke renovatie.

Bestemmingsplan
Op basis van het geldende bestemmingsplan “De Krogten” van Riehil 3 in bestemmingscategorie “Bedrijfsdoeleinden B(4)”. Deze bestemmingscategorie biedt ruimte aan bedrijven in de milieucategorie tot en met 5. Riethil 5 ligt net in een andere zone, hier zijn bedrijven toegestaan tot en met milieucategorie 4.

Energielabel
Er is geen energielabel beschikbaar.

KOOPGEGEVENS

Koopprijs
€ 875.000,-- kosten koper. Er is geen BTW van toepassing.

Aanvaarding
In overleg.

Overige bepalingen
• de kosten voor de notaris en de overdrachtsbelasting komen voor rekening van de koper
• voor de vastlegging van een koopovereenkomst maken wij gebruik van het model van de NVM. In dit model is standaard de verplichting voor een koper opgenomen om een zekerheid te stellen (bankgarantie/waarborgsom) ter grootte van 10% van de koopsom.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1960
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Riethil 3 5
Plaats Breda
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 4139 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 3360 m²
Kantoor oppervlakte 510 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen matig
Onderhoud buiten matig
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.