Object
Verkocht

Sophiastraat 32, Breda 4811 EM Breda

4811 EM Breda

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Het klasse kantoor object is uitstekend gelegen binnen het singel- en centraal stationsgebied. Het Valkenberg park draagt bij aan de aangename ligging in een groene omgeving en vormt de verbinding met het station en hart centrum. In de omgeving zijn overwegend (zakelijke) dienstverleners in karakteristieke kantoorobjecten gevestigd waaronder advocatuur en financiële...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Het klasse kantoor object is uitstekend gelegen binnen het singel- en centraal stationsgebied. Het Valkenberg park draagt bij aan de aangename ligging in een groene omgeving en vormt de verbinding met het station en hart centrum. In de omgeving zijn overwegend (zakelijke) dienstverleners in karakteristieke kantoorobjecten gevestigd waaronder advocatuur en financiële dienstensector e.d.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is goed, de hoofdverkeerswegen liggen op korte afstand waaronder de A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en de A27 (Utrecht-Breda).

Het pand is per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Zowel het (nieuwe) centraal station alsmede bushalten zijn op enkele minuten loopafstand gelegen.

Parkeren
Parkeren geschiedt op basis van parkeervergunningen en wordt regulier geregeld tussen de gemeente en de kantoorgebruikers.

Meerdere vergunningen kunnen beschikbaar worden gesteld (waaronder zogenaamde mobiele parkeervergunningen t.b.v. cliënten).

OBJECTGEGEVENS

Indeling
De vloeroppervlakten kunnen als volgt worden gespecificeerd:
- begane grond, kantoor + secundaire ruimten : ca. 185 m²
- eerste verdieping, kantoor + secundaire ruimten : ca. 75 m²
- tweede verdieping, woonfunctie : ca. 75 m²
- derde verdieping, zolder/archief : ca. 50 m²
- kelder, klein archief : ca. 10 m²
totaal : ca. 395 m²

De indeling van de begane grond bestaat uit een hal/entree, toegang tot receptie, wachtruimteadministratie tussenportaal toegang gevend tot 4 à 5 werkkamers (o.a. tuinkamer/kantoor); er zijn flexibele herindelingsmogelijkheden. Tot de secundaire ruimten behoren printerruimte e.d., pantry, technische ruimte, een klein archief/kelder en toiletgroep. De begane grond beschikt over een aparte cv-installatie.

Het trappenhuis geeft toegang tot de eerste verdieping met overloop, twee zeer royale kantoorvertrekken alsmede kleine kantoorkamer. De verdieping is voorzien van een toiletgroep.

De tweede verdieping bestaat uit overloop toegang gevend tot ingedeelde ruimten t.b.v. een woonfunctie waaronder een zitkamer, slaapkamer, keuken en sanitaire ruimte.

De derde verdieping bestaat uit een zolder, een grote archiefruimte en een technische ruimte met cv-installatie.

Opleveringsniveau
Het pand wordt met de huidige functionele en gebruikelijke afwerkingen opgeleverd met o.a. wand-/plafondafwerkingen en verlichtingen. In diverse vertrekken (grotendeels) bevinden zich airco units. Omstreeks 2011 en 2015 zijn deelrenovaties uitgevoerd. Het buitenterrein aan achterzijde is toegankelijk via een looppad (erfdienstbaarheid), met aangelegde tuin/achterplaats.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Breda
Sectie: B
Nummer: 3235
Groot: 3a en 3 ca

Bestemmingsplan
Het pand valt onder de regels van het bestemmingsplan “Binnenstad”. In het plan heeft het pand de bestemming “Gemengd-2”. Dit impliceert dat het bestemd kan worden als kantoor en voor wat betreft de tweede verdieping een woonfunctie.

KOOP-/HUURGEGEVENS

Koopprijs
De koopsom bedraagt € 780.000,-- .

Aanvaarding
De aanvaarding kan eventueel op korte termijn geschieden.

Overige bepalingen
- Kosten koper.
- Zekerheidsstelling van 10% van de koopsom.

Voor de schriftelijke vastlegging zal gebruikt worden gemaakt van het meest recente standaard model overeenkomst van NVM Business.

Bijzondere bepalingen
Verhuur wordt bespreekbaar gesteld op nader overeen te komen voorwaarden voor wat betreft o.a. looptijd en overige gebruikelijke verhuurvoorwaarden die van toepassing zijn bij een huurovereenkomst. De huursom bedraagt € 49.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW en excl. parkeervergunningskosten.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1881
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Sophiastraat 32
Plaats Breda
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 303 m²
Kantoor
Oppervlakte 395 m²
Oppervlakte in units vanaf 395 m²
Verdiepingen 4
Voorzieningen toiletpantryverwarming
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.