Object
Verhuurd

van Coothplein 53, Breda 4811 ND Breda

4811 ND Breda

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Commercieel interessant object gelegen aan de uitloper van het Van Coothplein. De locatie is uitstekend geschikt ten behoeve van een winkelruimte of een (balie)kantoor / zakelijke dienstverlening.

Er zijn diverse speciaalzaken op deze locatie gevestigd, variërend van een keukenshowroom, een uitzendbureau, een gallery tot een financieel adviescentrum (De...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Commercieel interessant object gelegen aan de uitloper van het Van Coothplein. De locatie is uitstekend geschikt ten behoeve van een winkelruimte of een (balie)kantoor / zakelijke dienstverlening.

Er zijn diverse speciaalzaken op deze locatie gevestigd, variërend van een keukenshowroom, een uitzendbureau, een gallery tot een financieel adviescentrum (De Hypotheker).

LOCATIE

Bereikbaarheid
De commerciële ruimte is gelegen nabij de hoek Markendaalseweg / Van Coothplein, een perfecte zichtlocatie op de aanlooproute naar het centrum van Breda. De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Parkeren
In de nabijheid zijn ruim voldoende parkeerfaciliteiten aanwezig, zoals parkeerhavens alsmede een parkeergarage in de Concordiastraat, op ca. 200 meter afstand.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Kleinschalig commerciële ruimte van ca. 55 m². De ruimte kent een indeling met een open entree, twee gesloten (behandel-)kamers, een keukentje en een toilet.

Opleveringsniveau
Het pand wordt u aangeboden in de huidige staat, onder meer voorzien van de huidige indeling, de aanwezige tegelvoer en de pantry.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 9.600,-- per jaar, te vermeerderen met BTW. Facturering geschiedt per 3 maanden, betaling kan op verzoek geschieden in maandelijkse termijnen van € 800,--.

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het gebruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn
In overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1983
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres van Coothplein 53
Plaats Breda
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 55 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.