Object
Verkocht

Verviersstraat 6 a-8, Breda 4826 HT Breda

4826 HT Breda

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren en locatie
Het pand is gelegen in Breda Noord in de wijk Biesdonk. In de directie omgeving zijn diverse scholen gelegen en op een steenworp afstand bevindt zich wijkwinkelcentrum Hoge Vucht.

Parkeren
Om het pand zijn diverse parkeermogelijkheden op eigen terrein aanwezig.

OBJECTGEGEVENS

Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars heeft de exclusieve opdracht van de...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren en locatie
Het pand is gelegen in Breda Noord in de wijk Biesdonk. In de directie omgeving zijn diverse scholen gelegen en op een steenworp afstand bevindt zich wijkwinkelcentrum Hoge Vucht.

Parkeren
Om het pand zijn diverse parkeermogelijkheden op eigen terrein aanwezig.

OBJECTGEGEVENS

Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars heeft de exclusieve opdracht van de Gemeente Breda gekregen voor de verkoop van een aantal maatschappelijke beleggingsobjecten. Het pand aan de Verviersstraat 6a en 8 te Breda is gedeeltelijk verhuurd aan Kober kinderopvang en gedeeltelijk aan Roc West-Brabant. De huurcontracten hebben een verschillende looptijd. Nummer 6a en 8 worden als één geheel verkocht. Kober is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in West-Brabant met meer dan 185 locaties. ROC West-Brabant is de grootste beroepsonderwijsinstelling (praktijkonderwijs, vmbo en mbo) in West-Brabant.

Indeling
Het pand Verviersstraat 6a is verdeeld over twee lagen en heeft een eigen entree. Dit deel is in gebruik bij Kober ten behoeve van een kinderdagverblijf en BSO. Dit pand heeft een oppervlakte van 726 m².

Het pand Verviersstraat 8 is in gebruik als school door het ROC. Dit pand bestaat uit een aantal bouwdelen met diverse hoogtes en in de kelder is een fietsenberging gerealiseerd. Het pand heeft een oppervlakte van 3.688 m².

KOOPGEGEVENS

Kadastrale gegevens
Gemeente: Breda
Sectie: G
Nummers: 2923 en 2982
Oppervlakte: 6.377 m²

Bestemmingsplan
Het pand heeft een maatschappelijke bestemming. De bestemming is "maatschappelijk’’. Dit impliceert dat het pand gebruikt mag worden ten behoeve van maatschappelijke voorzieningen. Dit betreft onder meer voorzieningen inzake welzijn, volksgezondheid (medisch en paramedisch), cultuur, religie, verenigingsleven, onderwijs, openbare orde en veiligheid, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen en daarmee gelijk te stellen bedrijven of instellingen. Meer informatie is te verkrijgen op ruimtelijkeplannen.nl.

Koopsom
De richtprijs bedraagt € 1.950.000,-- kosten koper.
De huuropbrengst per jaar is op aanvraag.

BTW
Er zal door verkoper niet geopteerd worden voor een BTW belaste levering van de registergoederen.

Datum eigendomsoverdracht
Tussen partijen nader te bepalen.

Notaris
Linders Notarissen te Breda.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie maatschappelijkvastgoed
Bouwjaar 1978
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Verviersstraat 6 a-8
Plaats Breda
Land NL
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.