Object
Verhuurd

Wilhelminapark 19, Breda 4818 SL Breda

4818 SL Breda

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
In een zeer fraai kantoor- annex sociëteitsgebouw komen twee kantoorruimtes beschikbaar op de eerste en tweede verdieping. Het pand is gelegen op een unieke locatie tegenover de Wilhelminavijver nabij het centrum en op loopafstand van winkels en horecagelegenheden. In de directe omgeving zijn een aantal kantoren gelegen in de zakelijke dienstverlening en een...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
In een zeer fraai kantoor- annex sociëteitsgebouw komen twee kantoorruimtes beschikbaar op de eerste en tweede verdieping. Het pand is gelegen op een unieke locatie tegenover de Wilhelminavijver nabij het centrum en op loopafstand van winkels en horecagelegenheden. In de directe omgeving zijn een aantal kantoren gelegen in de zakelijke dienstverlening en een kinderdagverblijf. Verder is in de directe omgeving een fraaie woonwijk gesitueerd.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het pand is goed te bereiken met de auto. Ondanks de centrumligging zijn de uitvalswegen binnen enkele minuten bereikbaar. Op korte afstand is een bushalte gelegen met een hoge frequentie naar de diverse wijken in Breda-Zuid en het station.

Parkeren
Op eigen terrein is per unit één parkeerplaats beschikbaar. In de directe omgeving is het mogelijk vergunningplaatsen te regelen, op basis van beschikbaarheid. In de woonwijken op loopafstand is het vrij parkeren.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Dit bijzondere gebouw uit begin 1900 heeft op de begane grond een sociëteit. Op de eerste en tweede verdieping zijn kantoorruimtes gelegen. De begane grond heeft een royale entree die toegang geeft tot de kantoren. In de kantoren zijn een aantal karakteristieke elementen bewaard gebleven, zoals een fraaie grote glazen gevelpartij. Op de eerste verdieping is een grote hal met twee separate toiletten.

Thans komt er een kantoorruimte van ca. 48 m² beschikbaar op de eerste verdieping en een kantoorruimte van ca. 65 m² op de tweede verdieping.

Eventueel is het mogelijk de ruimte van de sociëteit te gebruiken voor bijeenkomsten, een en ander met inachtneming van de agenda van 't Turfschip.

Opleveringsniveau
Het pand wordt opgeleverd met onder meer de navolgende voorzieningen:
- stucwanden en stucplafonds;
- twee gemeenschappelijke toiletten;
- gemeenschappelijke pantry;
- verwarming middels radiatoren;
- intercominstallatie;
- vloerafwerking.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
Kantoorruimte eerste verdieping (ca. 48 m²): € 7.200,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.
Kantoorruimte tweede verdieping (ca. 65 m²): € 5.850,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
In overleg met huurder wordt de omvang van het servicekostenpakket en de bijkomende kosten vastgesteld. In ieder geval zijn de servicekosten verschuldigd voor de nutsvoorzieningen en schoonmaak algemene ruimte.

Huurprijs parkeerplaats
€ 750,-- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
Huurperiode minimaal 2 jaar.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur + servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1933
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Wilhelminapark 19
Plaats Breda
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 1096 m²
Kantoor
Oppervlakte 176 m²
Oppervlakte in units vanaf 51 m²
Verdiepingen 2
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.