Wilhelminastraat 18, 4818 SG, Breda
Verhuurd 4818 SG, Breda

Wilhelminastraat 18, 4818 SG, Breda

Omschrijving

KENMERKEN Omgevingsfactoren Op toplocatie gelegen winkelruimte die voor verhuur beschikbaar is. De winkelruimte is gelegen aan de Wilhelminastraat, een hoogwaardige winkelstraat met een grote diversiteit van mode- en interieurwinkels. Onder meer zijn op dit moment...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 205 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Van der Sande Makelaars

Bedrijfstakken in Breda

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1900
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Wilhelminastraat 18
Plaats Breda
Land NL
Ligging
  • winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 205 m²
Oppervlakte in units vanaf 205 m²
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Op toplocatie gelegen winkelruimte die voor verhuur beschikbaar is. De winkelruimte is gelegen aan de Wilhelminastraat, een hoogwaardige winkelstraat met een grote diversiteit van mode- en interieurwinkels. Onder meer zijn op dit moment de navolgende winkels gevestigd: Riverwoods, Suit Supply en Rituals. Verder kent de straat een grote diversiteit van sterke lokale winkeliers en is het restaurant “Hemels” gevestigd, zodat de verblijfsduur in de straat wordt verbeterd. In de straat zijn goede parkeervoorzieningen aanwezig en tevens zijn twee bushaltes gelegen. De huidige winkelruimte leent zich goed voor een speciaalzaak in de modische sfeer of de meubelbranche.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met de auto is redelijk tot goed. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed.

Parkeren
Op het binnengebied van de Wilhelminastraat zijn ruim voldoende betaalde parkeervoorzieningen aanwezig. In de directe omgeving zijn ook nog mogelijkheden voor vrij parkeren.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
De winkelruimte heeft een totale verhuurbare oppervlakte van ca. 205 m², verdeeld over ca. 90 m² op straatpeil en ca. 115 m² verdiept. Het verdiepte deel (ca. 1 meter beneden peil) is bereikbaar middels een fraaie brede trap. Het geheel heeft een frontbreedte van ca. 5,5 meter. Aan de achterzijde van het pand is nog een kleine buitenplaats gelegen ten behoeve van een nooduitgang.

Opleveringsniveau
Het pand wordt casco opgeleverd.

Bestemmingsplan
Op basis van het geldende bestemmingplan “Zandberg” is het pand geschikt voor het gebruik in de categorie “Gemengd -1”, een bestemming die ruimte biedt aan een breed scala van bedrijvigheid, waaronder detailhandel en dienstverlening.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 39.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten van toepassing.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Bedrijfstakken in Breda

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie