Aankoopbegeleiding: koop samen uw droomhuis.

Wonen

Aankoopbegeleiding: koop samen uw droomhuis.

Aankoopbegeleiding: koop samen uw droomhuis.

Waarom een aankoopmakelaar?

U zoekt de bekende speld in een hooiberg, heeft geen tijd om -zoals wij dat voor u kunnen doen- de woningmarkt in de gaten te houden of u merkt dat de woningen die u leuk vindt steeds net voor uw neus verkocht zijn?

Kies voor het Van der Sande Aankooppakket en wij nemen u alle zorg uit handen......

Als u al iets vindt zijn de meest gewilde woningen vaak al verkocht voordat u zelfs maar hebt kunnen aangeven dat u geïnteresseerd bent. Snel handelen is en blijft dus erg belangrijk. Maar stel dat u wel tegen een interessante woning aanloopt, welke nog beschikbaar is, wat staat er dan te gebeuren? Wat moet u bieden, hoe moet u onderhandelen, wat zijn de valkuilen en hoe zet u vervolgens de afspraken op papier?

Het kopen van een woning vereist deskundigheid en ervaring. Voor ons is het dagelijks werk, maar voor de meesten een belangrijke stap die maar 2 of 3 keer in het leven wordt gemaakt. Wij helpen u graag daarbij!

De 10 redenen om Van der Sande Makelaars als aankoopmakelaar in te schakelen!

 1. Veiligheid
 2. Tijdwinst door uitbesteden
 3. Zekerheid
 4. Gemak
 5. Risicobeperking
 6. Snellere koop
 7. Laagste koopsom
 8. Meer panden om uit te kiezen
 9. Onderhandelen
 10. Procesbegeleiding

  De aankoopmakelaar werkt bij de transactie van een huis nooit voor twee partijen tegelijk. Dat zou namelijk niet correct zijn. Afhankelijk of u een makelaar nodig heeft voor het kopen of verkopen van een huis, spreken we van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar. Natuurlijk kan een NVM-makelaar de ene keer aankoopmakelaar zijn en de andere keer verkoopmakelaar. Want zowel van aankoop als verkoop heeft hij veel verstand. Maar hij zal dit nooit doen bij één en hetzelfde huis.


Aankoopbegeleiding duur? ....Nee!

Welke service u ook kiest, een aankoopmakelaar verdient zichzelf terug.
Aankoopbegeleiding is maatwerk. Omdat er zoveel vormen van aankoopbegeleiding mogelijk zijn, bespreken wij graag met u uw wensen en zullen naar aanleiding hiervan u een passend voorstel doen.

Wij werken heel simpel, namelijk op basis van No Cure – No Pay. Met andere woorden: krijgen wij de woning niet gevonden of loopt een onderhandeling op niets uit, dan bent u ons ook niets verschuldigd. Het tarief is in overleg met onze makelaars te bepalen. Het is afhankelijk van het type object, de locatie en prijsklasse. Uiteraard is een prestatieafhankelijke courtage bespreekbaar bij ons.

Neem eens vrijblijvend contact op met onze aankoopconsulent
Merijn Bol (06-12813368 of m.bol@vandersande.nl), voor de voorwaarden!


076-5147453
wonen@vandersande.nl
ook via WhatsApp zijn wij bereikbaar

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.