Geen aankoopstress met een aankoopmakelaar in Breda. -  39370

Geen aankoopstress met een aankoopmakelaar in Breda.

Een nieuw huis kopen is superleuk maar kan ook wel veel stress opleveren in de huidige woningmarkt in Breda en omgeving. Vaak ben je te laat als je je droomhuis denkt te hebben gevonden. Heb je eenmaal de droomwoning gevonden dan zijn er tal van vragen waar je eigenlijk geen raad mee weet. In dat geval doe je er goed aan om een aankoopmakelaar van Van der Sande Makelaars in Breda in te schakelen. Dit kan voor het hele traject, maar natuurlijk ook voor een aantal losse ondedelen waar je de hulp het beste bij kan gebruiken. Jouw aankoopmakelaar gaat mee met de bezichtigingen, doet zijn uiterste best om het huis voor de beste prijs voor je aan te kopen en zorgt er voor de alles goed op papier komt in het koopcontract.

Maak eens vrijblijvend een afspraak met onze aankoopmakelaar.
Bel 076-5147453 | 06-12813368 of stuur een WhatsApp bericht.

Ja, help mij bij mijn zoektocht.

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

No cure no pay

Gehele procesbegeleiding

Nummer 1 aankopen 2019 Breda

Een huis aankopen in 5 stappen.

Huis kopen

Waarom?

In de huidige woningmarkt in Breda en omstreken is het verstandig om eens rond de tafel te gaan zitten met iemand die hier dagelijks mee bezig is. Voor particulieren is het namelijk erg lastig om tijdig bij die geschikte woning te zijn en dan daarnaast ook nog eens het juiste bod uit te brengen. Een aankoopmakelaar van Van der Sande kan ook een reëel beeld geven van wat de woning nu eigenlijk echt waard is.

Huis kopen

Afspraak maken

Kun je wat hulp gebruiken of heb je advies nodig bij jouw zoektocht? Neem dan contact op met de aankoopmakelaar van Van der Sande. Dit kan per mail via wonen@vandersande.nl of m.bol@vandersande.nl, maar bellen of appen is sneller! Dit kan op 06-12813368 of op 0765147453. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en plannen graag een vrijblijvende afspraak in op locatie of bij ons op kantoor in Breda.

Huis kopen

Vrijblijvend gesprek

Tijdens ons eerste gesprek zijn wij vooral benieuwd naar het verhaal en de gehele zoektocht. We bespreken de woonwensen en daarna kunnen wij een beeld geven hoe lang de zoektocht ongeveer zal gaan duren. Mocht je niet bekend zijn in Breda, dan zullen we natuurlijk ook alle wijken bespreken, om zo een goed beeld mee te geven van Breda.

Huis kopen

Het kostenplaatje

Zie jij na het gesprek ook de meerwaarde in van een aankoopmakelaar en heb je een goed gevoel bij Van der Sande Makelaars? Dan maken wij voor jou graag een offerte op maat (op basis van 'no cure, no pay') en ontvang je deze binnen enkele dagen in je mailbox. Heb je de offerte bekeken en ben je nog steeds enthousiast dan gaan we uiteraard graag voor jou aan de slag!

Huis kopen

Aan de slag!

Alles is besproken en wij gaan samen met jou de zoektocht opstarten. Al onze kanalen worden ingeschakeld en onze aankoopmakelaar zet alles in het werk om het juiste huis of appartement in Breda of omgeving voor jou te vinden.

Onze aankoopspecialist: Merijn Bol

Cijfers waar we trots op zijn.

Klanttevredenheid
[BR17270]

9,0 10 1
Geschreven op
[BR17264]

8,0 10 1
Geschreven op
[BR15663]

Rondleiding was duidelijk en klaar. Voordelen en nadelen werden genoemd en getoond.

8,0 10 1
Geschreven op
[BR15663]

9,0 10 1
Geschreven op
[BR17301]

Geen aanvullingen; prima rondleiding

9,0 10 1
Geschreven op
[BR17301]

8,0 10 1
Geschreven op
[BR17301]

9,0 10 1
Geschreven op
[BR15506]

9,0 10 1
Geschreven op
[BR16966]

8,0 10 1
Geschreven op
Vijfhagen 22

Eerlijk, transparant, goede vergelijking in geest van de huidige tijd + toekomst. Van der Sande is een aanrader voor een belegging of een woonobject.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 219 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,2 Op basis van 574 reviews
Van der Sande Makelaars Breda
8.4 10 1 793

Hulp nodig bij jouw zoektocht?

Neem vrijblijvend contact op met onze aankoopmakelaar voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie