Geen aankoopstress met een aankoopmakelaar in Breda. -  39370

Geen aankoopstress met een aankoopmakelaar in Breda.

Een nieuw huis kopen is superleuk maar kan ook wel veel stress opleveren in de huidige woningmarkt in Breda en omgeving. Vaak ben je te laat als je je droomhuis denkt te hebben gevonden. Heb je eenmaal de droomwoning gevonden dan zijn er tal van vragen waar je eigenlijk geen raad mee weet. In dat geval doe je er goed aan om een aankoopmakelaar van Van der Sande Makelaars in Breda in te schakelen. Dit kan voor het hele traject, maar natuurlijk ook voor een aantal losse ondedelen waar je de hulp het beste bij kan gebruiken. Jouw aankoopmakelaar gaat mee met de bezichtigingen, doet zijn uiterste best om het huis voor de beste prijs voor je aan te kopen en zorgt er voor de alles goed op papier komt in het koopcontract.

Maak eens vrijblijvend een afspraak met onze aankoopmakelaar.
Bel 076-5147453 | 06-12813368 of stuur een WhatsApp bericht.

Ja, help mij bij mijn zoektocht.

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

No cure no pay

Grijp niet mis

Lagere koopsom

Een huis aankopen in 5 stappen.

Huis kopen

Waarom?

In de huidige woningmarkt in Breda en omstreken is het verstandig om eens rond de tafel te gaan zitten met iemand die hier dagelijks mee bezig is. Voor particulieren is het namelijk erg lastig om tijdig bij die geschikte woning te zijn en dan daarnaast ook nog eens het juiste bod uit te brengen. Een aankoopmakelaar van Van der Sande kan ook een reëel beeld geven van wat de woning nu eigenlijk echt waard is.

Huis kopen

Afspraak maken

Kun je wat hulp gebruiken of heb je advies nodig bij jouw zoektocht? Neem dan contact op met de aankoopmakelaar van Van der Sande. Dit kan per mail via wonen@vandersande.nl of m.bol@vandersande.nl, maar bellen of appen is sneller! Dit kan op 06-12813368 of op 0765147453. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en plannen graag een vrijblijvende afspraak in op locatie of bij ons op kantoor in Breda.

Huis kopen

Vrijblijvend gesprek

Tijdens ons eerste gesprek zijn wij vooral benieuwd naar het verhaal en de gehele zoektocht. We bespreken de woonwensen en daarna kunnen wij een beeld geven hoe lang de zoektocht ongeveer zal gaan duren. Mocht je niet bekend zijn in Breda, dan zullen we natuurlijk ook alle wijken bespreken, om zo een goed beeld mee te geven van Breda.

Huis kopen

Het kostenplaatje

Zie jij na het gesprek ook de meerwaarde in van een aankoopmakelaar en heb je een goed gevoel bij Van der Sande Makelaars? Dan maken wij voor jou graag een offerte op maat (op basis van 'no cure, no pay') en ontvang je deze binnen enkele dagen in je mailbox. Heb je de offerte bekeken en ben je nog steeds enthousiast dan gaan we uiteraard graag voor jou aan de slag!

Huis kopen

Aan de slag!

Alles is besproken en wij gaan samen met jou de zoektocht opstarten.Al onze kanalen worden ingeschakeld en onze aankoopmakelaar zet alles in het werk om het juiste huis of appartement in Breda of omgeving voor jou te vinden.

Onze aankoopspecialist: Merijn Bol

Cijfers waar we trots op zijn.

Klanttevredenheid
[BR16821]

Zeer sympathieke man met wat kennis van mogelijkheden en eventuele verbouwingen. Dacht mee en was sociaal sterk.

9,5 10 1
Geschreven op
Boomkensevaart 2

Er wordt helder en snel gecommuniceerd door Jan-Joost en Claudia bij bezichtigingen en voortgang. Er wordt goed gekeken naar het belang van de klant. Altijd een vast aanspreekpunt die up to date is wbt het pand en de klant. Een klein verbeterpunt is de papieren brochure die bezoekers meekrijgen. Ondanks dat vrijwel alles digitaal gaat, is dit ook een visite kaartje voor het kantoor.

8,5 10 1
Geschreven op
[BR17183]

Wij hebben een goede bezichtiging gehad. Ik vond de ligging in het Ginneken prima, enkel juist dit stukje nogal rommelig, en daarvoor de prijs misschien wat aan de hoge kant.

8,5 10 1
Geschreven op
[BR16976]

8,2 10 1
Geschreven op
[BR17188]

9,2 10 1
Geschreven op
[BR16314]

8,2 10 1
Geschreven op
Meent 275

Jan-Joost van Dijk: Kennis van zaken, heldere en snelle communicatie, betrokken en geen commerciële praatjes. Claudia Damski: Vriendelijk, snel en accuraat

9,0 10 1
Geschreven op
Prins Hendrikstraat 104

Het contact via de whatsapp groep verliep soepel. De makelaar was elke dag bereikbaar. Daarnaast is er goed geschakeld in de onderhandeling.

8,5 10 1
Geschreven op
[BR15242]

8,2 10 1
Geschreven op
[BR15242]

8,8 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 211 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,2 Op basis van 545 reviews
Van der Sande Makelaars Breda
8.4 10 1 756

Hulp nodig bij jouw zoektocht?

Neem vrijblijvend contact op met onze aankoopmakelaar voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie