Geen aankoopstress met een aankoopmakelaar in Breda. - 39370

Geen aankoopstress met een aankoopmakelaar in Breda.

Een nieuw huis kopen is superleuk maar kan ook wel veel stress opleveren in de huidige woningmarkt in Breda en omgeving. Vaak ben je te laat als je je droomhuis denkt te hebben gevonden. Heb je eenmaal de droomwoning gevonden dan zijn er tal van vragen waar je eigenlijk geen raad mee weet. In dat geval doe je er goed aan om een aankoopmakelaar van Van der Sande Makelaars in Breda in te schakelen. Dit kan voor het hele traject, maar natuurlijk ook voor een aantal losse onderdelen waar je de hulp het beste bij kan gebruiken.

Jouw aankoopmakelaar gaat mee met de bezichtigingen, doet zijn uiterste best om het huis voor de beste prijs voor je aan te kopen en zorgt er voor dat alles goed op papier komt in het koopcontract.

Maak eens vrijblijvend een afspraak met onze aankoopmakelaar. Vind je het leuk om te WhatsAppen? Dat kan ook!

Ja, help mij bij mijn zoektocht.

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

No cure No pay

Gehele procesbegeleiding

Nummer 1 aankopen 2019 Breda

De FAQ van onze aankoopmakelaar Merijn.

Hoe kom ik sneller bij de woning die ik zoek in Breda en omgeving?

 1. Zodra een woning door ons wordt aangemeld kun je dat zien op de Van Der Sande app, gratis te downloaden op je mobiele telefoon of tablet.
 2. Volg ons op Instagram en Facebook hier worden de voorzijde foto's van de woningen op geplaatst die bij ons in verkoop komen als sneak preview;
 3. Het is ook mogelijk ons inschakelen als aankoopmakelaar, waarbij we samen gericht op zoek gaan. We informeren jullie daar graag over, bij voorkeur met een afspraak op kantoor waarbij we de verschillende mogelijkheden en tarieven graag toelichten.


De eerste twee zijn vrijblijvend, de derde tegen een vergoeding. De snelheid (voor de markt uit) en kans van slagen zijn oplopend van punt 1 naar 3, punt 3 is dus het snelste en geeft de grootste kans van slagen.

Wat mag ik verwachten van de aankoopbegeleiding bij Van der Sande Makelaars?

 • Een volledige opdracht van het begin tot het eind. Wij helpen met de zoektocht (in de meeste gevallen voorafgaand aan de markt) naar de juiste woning, gaan mee naar bezichtigingen, doen de volledige (prijs)onderhandeling, juridische gedeelte m.b.t. de koopovereenkomst, een stukje ontzorgen in de afhandeling en tot slot een inspectie/laatste ronde bij de woning voorafgaand aan het transport bij de notaris.

Wat kost een volledige aankoop opdracht bij Van der Sande?

 • Onze aankoop begeleiding is maatwerk en hiervoor hebben we geen vaste tarieven, maar voor een gemiddelde opdracht rekenen wij een courtage van 1% inclusief btw (van 2x de vraagprijs min 1x de koopsom en boven de vraagprijs alleen de koopsom). Door de achterliggende rekensom werken wij prestatiegericht en is het voor beide partijen een 'win-win' situatie.

Wanneer moet ik de kosten voor de aankoopbegeleiding betalen?

 • De aankoopbegeleiding is ten eerste altijd op basis van 'no cure, no pay'. Dit houdt in dat wij pas betaald worden op het moment dat er ook daadwerkelijk een woning wordt gekocht. Het risico ligt dus bij ons, maar dit houdt het voor onze klanten wel erg laagdrempelig om in te stappen! Mocht je zelf toch de woning vinden die je zoekt, ben je ons geen kosten verschuldigd, maar helpen we je natuurlijk wel graag met de onderhandeling en de vervolg stappen tegen een ander tarief.

Krijg ik ook woningen aangeboden waarbij Van der Sande de verkopend makelaar is?

 • Zeker! Juist ook woningen waarbij wij als verkopend makelaar optreden worden getipt voorafgaand aan de markt naar onze klanten. Wel is het zo dat verkoop boven aankoop gaat, dus wij moeten optreden voor de verkopers. Mocht er interesse zijn voor een woning die wij verkopen, vervalt de opdracht, maar natuurlijk ook de courtage die we voorafgaand hebben afgesproken. In dit geval heb je dus een gratis tip voor de markt uit!

Is de desbetreffende woning te financieren?

 • Naast onze aankoop begeleiding, kunnen wij natuurlijk ook een eventuele huidige woning verkopen of een financiering regelen. Op deze manier kunnen wij de kosten voor de aankoop begeleiding aantrekkelijker maken door de opdrachten te combineren. Daarnaast is het voor ons belangrijk om te weten wat financieel haalbaar is in een eventuele onderhandeling. Graag plannen we een vrijblijvend financieel gesprek in bij onze hypotheekshop, zodat er een duidelijk beeld is voorafgaand aan de zoektocht!

Het Van der Sande aankoopplan

Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

Waarom?

In de huidige woningmarkt in Breda en omstreken is het verstandig om eens rond de tafel te gaan zitten met iemand die hier dagelijks mee bezig is. Voor particulieren is het namelijk erg lastig om tijdig bij die geschikte woning te zijn en dan daarnaast ook nog eens het juiste bod uit te brengen. Een aankoopmakelaar van Van der Sande kan ook een reëel beeld geven van wat de woning nu eigenlijk echt waard is.

Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

Afspraak maken

Kun je wat hulp gebruiken of heb je advies nodig bij jouw zoektocht? Neem dan contact op met de aankoopmakelaar van Van der Sande. Dit kan per mail via wonen@vandersande.nl of m.bol@vandersande.nl, maar bellen of appen is sneller! Dit kan op 06-12813368 of op 0765147453. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en plannen graag een vrijblijvende afspraak in op locatie of bij ons op kantoor in Breda.

Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

Vrijblijvend gesprek

Tijdens ons eerste gesprek zijn wij vooral benieuwd naar het verhaal en de gehele zoektocht. We bespreken de woonwensen en daarna kunnen wij een beeld geven hoe lang de zoektocht ongeveer zal gaan duren. Mocht je niet bekend zijn in Breda, dan zullen we natuurlijk ook alle wijken bespreken, om zo een goed beeld mee te geven van Breda.

Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

Het kostenplaatje

Zie jij na het gesprek ook de meerwaarde in van een aankoopmakelaar en heb je een goed gevoel bij Van der Sande Makelaars? Dan maken wij voor jou graag een offerte op maat (op basis van 'no cure, no pay') en ontvang je deze binnen enkele dagen in je mailbox. Heb je de offerte bekeken en ben je nog steeds enthousiast dan gaan we uiteraard graag voor jou aan de slag!

Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

Aan de slag!

Alles is besproken en wij gaan samen met jou de zoektocht opstarten. Al onze kanalen worden ingeschakeld en onze aankoopmakelaar zet alles in het werk om het juiste huis of appartement in Breda of omgeving voor jou te vinden.

Onze aankoopspecialist: Merijn Bol

Huis kopen met mijn aankoopmakelaar

Jouw woning verkopen en-/of zoeken zonder zorgen?! Dat kan ook in de periode van het coronavirus.

 • Waardebepalingen inplannen door middel van videobellen of FaceTime, zelfs in de avonduren.
 • Dat wij virtuele tours van onze woningen hebben, welke je kan bekijken op/via onze website.
 • Koopaktes telefonisch doornemen.
 • Bezichtigingen met onze eigen makelaar door middel van Whatsapp videobellen.
 • En nog veel meer, bel voor de mogelijkheden!

Cijfers waar we trots op zijn.

Klanttevredenheid
Groene Hil 12

Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking met de makelaar zowel in het contact persoonlijk en ook via de commerciele kant van hen maar tevens niet te vergeten de achterban op hun kantoor. Die hebben ook hun positieve kant laten zie in de gehele verkoopprocedure. Petje af samen goed werk verleend zoals het ook afgesproken was.Een dikke 10. Groetjes de verkopers te Breda.

9,0 10 1
Geschreven op
Vlielandstraat 30

Hele fijne samenwerking gehad met Merijn en Robbin. Altijd bereikbaar voor een vraag of advies en reageren dan ook erg snel en deskundig. Aanrader!

10 10 1
Geschreven op
Vijfhagen 22

Eerlijk, transparant, goede vergelijking in geest van de huidige tijd + toekomst. Van der Sande is een aanrader voor een belegging of een woonobject.

9,0 10 1
Geschreven op
Platte Akker 121

Met Van der Sande Makelaars is het prettig zaken doen. Deskundigheid en kwaliteit staan voorop. De lijntjes zijn kort, de communicatie is uitstekend. Alle lof.

9,0 10 1
Geschreven op
Nijverheidssingel 95

Goede en heldere communicatie. De makelaar stond mij altijd te woord als ik vragen had en heeft goed advies gegeven met een heel mooie woning als resultaat! Zeker een aanrader!

8,8 10 1
Geschreven op
Acaciastraat 127

Goede telefonische bereikbaarheid.Snelle reactie op de mail.Kennis van zaken.Duidelijke uitleg. Hulp bij de beslissingen.

9,0 10 1
Geschreven op
Coulissen 155

Een goed contact met de makelaar. Zodra de opdracht was verleend aan het kantoor, met name ook de onderhandeling werd in een goed tempo gevoerd, gestelde randvoorwaarden werd goed in acht genomen waardoor er een juist eindbod is bepaald en snel ook duidelijkheid was over de te overnemen roerende zaken.Doornemen van documenten, volledigheid van aanlevering van stukken en controle op inhoud was zeer goed en grondig.

9,0 10 1
Geschreven op
Van der Sande Makelaars Breda
8.4 10 1 825

Hulp nodig bij jouw zoektocht in Breda en omgeving?

Neem vrijblijvend contact op met onze aankoopmakelaar voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie