Bedrijfsobject taxeren.

Bedrijven

Bedrijfsobject taxeren.

Bedrijfsobject taxeren.

Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars: Een betrouwbare partner voor uw zakelijk onroerend goed

Professionalisering van de markt en de tendens naar bench marking roepen de behoefte op aan een frequente heroriëntering op onroerend goed. Een juiste interpretatie van uw input en van marktgegevens zijn daarbij van het hoogste belang en vragen om een intensief contact, en daarmee om een heldere en betrouwbare relatie. Dat is precies waar Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars reeds vele jaren in investeert.

Onze focus op relaties maakt dat wij niet alleen veel grote fondsen en investeerders tot onze vaste opdrachtgevers mogen rekenen. Ook nationale en internationale banken, woningbouwcorporaties en bedrijven uit het MKB weten ons steeds weer te vinden. Wij hebben ervaren en gekwalificeerde taxateurs in dienst die voldoen aan de hoogste graad van vakkennis en integriteit.

Wij werken landelijk aan de (balans)waarderingen van portefeuilles en commercieel onroerend goed en zijn onder meer betrokken bij taxaties ten behoeve van financieringen, de ROZ-IPD, onteigening en WOZ. Een voortdurende monitor van de markt legt de basis voor de door ons gebruikte complexe rekenmodellen, die wij voor u vertalen naar heldere presentaties. Zo geven wij u een betrouwbare basis voor gefundeerde beslissingen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust een contact op met ons kantoor voor advies. Onze bedrijfsmakelaars zijn u graag van dienst!

bog@vandersande.nl
076-5147454


Mariëlle Buurman, taxateur


Wim Lodewijk, taxateur


Dynamis Taxaties Nederland

Meer dan ooit is sprake van een toenemende behoefte aan kwalitatief hoogwaardige taxaties. Als eigenaar of financier houdt u zich, middels frequente en gedegen waardebepaling, steeds meer bezig met risicobeheersing van uw vastgoed. Tegelijkertijd zijn er als gevolg van het dalende aantal transacties minder referentiedata beschikbaar. Het gevolg is een groeiende vraag naar taxaties, in combinatie met een toenemende complexiteit van de waardebepaling. Met de oprichting van Dynamis Taxaties Nederland speelt Dynamis in op deze verander(en)de markt.

Dynamis Taxaties Nederland is gevestigd in Utrecht en wordt versterkt door een team van meer dan 50 gecertificeerde taxateurs verspreid over heel Nederland. Dit betekent dat uw taxatie te allen tijde wordt afgegeven door een taxateur die kan bouwen op kennis van zowel de regionale, als de landelijke markt.
Kijk voor meer informatie op DynamisTaxaties.nl.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.