Huis taxeren.

Wonen

Huis taxeren.

Huis taxeren.

Ook voor een deskundige taxatie van uw woning bent u bij Van der Sande Makelaars op het juiste adres!

Om de waarde van de woning vast te stellen letten wij op de actuele marktsituatie, bouwkundige constructie, staat van onderhoud, materiaalgebruik, indeling, voorzieningen, vloer- en grondoppervlak, ligging en directe omgeving, juridische zaken die op het perceel kunnen rusten, bestemmingsplan en eventuele aanwezigheid van bodemverontreiniging of asbest.

Er zijn vele redenen om een woning te laten taxeren:
• hypotheekaanvraag
• verkoopbeslissing
• aankoopbeslissing
• scheiding
• verbouwing


Taxatie met of zonder validatie

Bij een aanvraag in het kader van Nationale Hypotheek Garantie (NHG) zal een gevalideerd taxatierapport moeten worden opgesteld. Dit houdt in dat het taxatierapport door een onafhankelijk en door een Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) erkend instituut moet worden goedgekeurd. Van der Sande Makelaars kan uw taxatierapport laten valideren door een erkend instituut zoals het NWWI.

Het kan voorkomen dat een bank een gevalideerd rapport verlangt zelfs als er geen NHG wordt aangevraagd. Informeer daarom altijd bij uw bank of tussenpersoon of een taxatie met validatie noodzakelijk is. Ook bij taxatierapporten welke niet gevalideerd zijn, garanderen wij een kwalitatief hoogwaardige en uitgebreide rapportage.


Taxatie of waardeverklaring

Een taxatie en een waardeverklaring worden nogal eens met elkaar verward. Vóór u opdracht geeft tot een taxatie, is het belangrijk om na te gaan of dit ook daadwerkelijk voor u noodzakelijk is. In sommige gevallen volstaat een schriftelijke waardeverklaring.


Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie en de tarieven van onze taxaties.

076-5147453 | wonen@vandersande.nl | ook via WhatsApp zijn wij bereikbaar

Robbin Trumpi

Jan-Joost van Dijk

Pieter Ahsman

Uw woning laten taxeren?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.