Een deskundige taxatie bij Van der Sande Makelaars. -  39377

Een deskundige taxatie bij Van der Sande Makelaars.

Er zijn vele redenen om je huis in de regio Breda te laten taxeren door een erkend taxateur bij Van der Sande Makelaars:

  • Hypotheekaanvraag
  • Verkoopbeslissing
  • Aankoopbeslissing
  • Scheiding
  • Verbouwing

Naast de waarde van de woning staan er ook andere belangrijke zaken in een taxatierapport van Van der Sande Makelaars.
De onderhoudsstaat van het huis of appartement. duurzaamheid, ontwikkelingen in de omgeving en juridische aspecten maken bijvoorbeeld ook onderdeel uit van het rapport.

Afspraak maken? Neem contact op met een van onze taxateurs.
Bel 076-5147453 | 06-39483232 of stuur een Whatsapp bericht.

Ja, ik wil mijn huis laten taxeren.

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Erkende taxateurs

Met of zonder validatie

Onafhankelijk

<p>Wij taxeren volgens de richtlijnen van de onafhankelijke instituten NWWI, NRVT en Taxateurs-Unie. Op deze manier wordt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur bewaakt. Onze aangesloten taxateurs voldoen aan strenge voorwaarden en leveren zo een deskundig en kwalitatief taxatierapport aan.</p>

Deskundig en onafhankelijk taxatierapport.

Wij taxeren volgens de richtlijnen van de onafhankelijke instituten NWWI, NRVT en Taxateurs-Unie. Op deze manier wordt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur bewaakt. Onze aangesloten taxateurs voldoen aan strenge voorwaarden en leveren zo een deskundig en kwalitatief taxatierapport aan.

38232

Taxatie of waardeverklaring?

Een taxatie en een waardeverklaring worden nogal eens met elkaar verward. Vóór u opdracht geeft tot een taxatie, is het belangrijk om na te gaan of dit ook daadwerkelijk voor u noodzakelijk is. In sommige gevallen volstaat een schriftelijke waardeverklaring.

Taxatie of waardebepaling?

Een taxatie en een waardebepaling worden nogal eens met elkaar verward. Vóór u opdracht geeft tot een taxatie, is het belangrijk om na te gaan of dit ook daadwerkelijk voor u noodzakelijk is. In sommige gevallen volstaat een schriftelijke waardebepaling.

Wat is jouw huis waard?

Vraag hier een taxatierapport aan

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie