Digidomus
Bekijk onze zoekopdrachten en toekomstig aanbod!
Geef je woonwensen door!
Eenvoudig je zoekopdracht online
Vergroot je kansen op je droomhuis!

Vind je droomhuis met Digidomus!

Digidomus maakt zoekopdrachten openbaar. Woningverkopers kunnen reageren op jouw zoekopdracht als zij denken dat hun woning voldoet aan jouw woonwensen. Hierdoor kom je ook in aanraking met woningaanbod dat nog niet op Funda staat.

Waarom Digidomus?

Het is erg druk op de woningmarkt. Dat merk je als woningzoeker maar ook als verkoper. Je wilt graag je woning verkopen maar dat is erg lastig als je nog geen nieuwe woning hebt. Om dit probleem te tackelen hebben we een nieuwe online tool voor woningzoekers ontwikkeld.

Wij helpen je met het zoeken naar een nieuwe woning en maken ondertussen een inventarisatie onder potentiele kopers van jouw eigen huis. Dit doen wij anoniem zonder adres. Zo zijn we dus op twee fronten actief voor je bezig!

Heb je je droomwoning gevonden dan doen wij ons uiterste best om de beste prijs en de meest gunstige voorwaarden te onderhandelen.

Met Digidomus en Van der Sande Makelaars ben jij iedereen een stapje voor. Dat is wel zo fijn in deze moeilijke markt.

Digidomus is alleen voor de woningzoeker die reeds een koopwoning of appartement bezit. Aangezien we waar mogelijk ook proberen te matchen tussen de verschillende zoekopdrachten is Digidomus niet geschikt voor huurders of starters zonder een achterliggende woning.

Aan de hand van je woonwensen zetten wij jouw zoekopdracht online. Bovendien plaatsen we een advertentie van jouw zoekopdracht op social media. Aangezien we diverse zoekopdrachten hebben, welke allemaal een koopwoning of appartement 'achterlaten' bekijken we ook of hier een match mogelijk is. Alles om jouw droomhuis te vinden!

Tevens plaatsen we de kenmerken van jouw bestaande woning of appartement online. Geheel anoniem natuurlijk, zodat je geen kopers aan de deur krijgt. Hierdoor polsen we alvast hoe jouw woning of appartement in de markt ligt en verzamelen we wellicht al potentiële kopers. Dit versnelt het proces zodra je jouw droomhuis gevonden hebt.

Het plaatsen van een zoekopdracht kost € 295,-.

Je zoekopdracht wordt in eerste instantie geplaatst voor 6 maanden. Wij gaan keihard voor je aan de slag om binnen deze termijn je droomhuis te vinden. Mocht dit ondanks alle inspanningen niet lukken kan je kosteloos je zoekopdracht verlengen.