Makelaar Effen, ook makelaar in regio Breda

Makelaar Effen

Misschien heb je al een keer een bezichtiging gehad met een makelaar uit Effen. In jouw stad of dorp zijn verschillende makelaars actief, soms met een kantoor op een herkenbare plek en soms zijn zij gevestigd in een stad of dorp verderop.

Er zijn traditionele makelaars en er zijn makelaars die meegaan met de laatste ontwikkelingen. Een videopname met de makelaar als presentator of een ludieke foto van de makelaar bij jouw woning; de makelaardij is snel aan het vernieuwen en steeds meer makelaarskantoren gaan mee in deze trend.

Waar komt de naam makelaar vandaan en hoe is dit beroep ontstaan? Op Wikipedia (https://nl.wikipedia.org/wiki/Makelaar) zie je dat het beroep al in de Middeleeuwen bestond. Een makelaar was betrokken bij diverse vormen van handelsbemiddeling maar tegenwoordig hebben we het meestal over een makelaar in onroerende goederen, van appartement tot villa.

Aankoopmakelaar Effen van der Sande Makelaardij

Bij het kopen van een woning of appartement kun je de hulp van een aankoopmakelaar van Van der Sande Makelaars inschakelen. Onze aankoopmakelaar kent de woningmarkt in Effen als geen ander, kent de prijsontwikkeling en weet welke bouwkundige onderdelen extra aandacht nodig hebben tijdens de inspectie. Stoffen bedrading, asbest, loden leidingen en Kwaaitaal of Manta betonvloeren: voor een aankoopmakelaar van Van der Sande Makelaars zijn dit geen geheimen.

De voordelen van een aankoopmakelaar zijn zeer divers; zij geven een objectieve mening met betrekking tot de woning waar jij misschien met een roze bril naar kijkt. Onze aankoopmakelaar doet onderzoek naar de bouwkundige staat, de juridische bepalingen en geven een onderbouwd waardeoordeel over de woning in Effen.

Waarom een aankoopmakelaar in Effen inschakelen? De hulp van een aankoopmakelaar zorgt ervoor dat de aankoop van jouw droomwoning geen nachtmerrie wordt. Je krijgt een objectief advies met onderbouwing; daar kun je letterlijk op bouwen en ga je nog vele jaren profijt van hebben.

Verkoopmakelaar Effen

Als je jouw woning in Effen gaat verkopen kun je kiezen tussen een internetmakelaar, een full-service verkoopmakelaar of kun je de verkoop geheel zelf doen. De basis voor een succesvolle verkoop is het bepalen van een commercieel aantrekkelijke vraagprijs, een goede presentatie en een gedegen plan van aanpak. Weet jij als eigenaar hoe je dit zelf moet aanpakken, zonder enige vorm van ervaring in de specifieke woningmarkt? Het verkopen van een woning is meer dan het plaatsen van een tekst en foto’s op internet; ook is er een groot verschil in plan van aanpak per type woning en prijsklasse.

Van der Sande Makelaars inschakelen heeft veel voordelen. Voor ons is het verkopen van woningen en appartementen een dagelijkse bezigheid; Wij weten als geen ander hoe we de beoogde doelgroep van jouw woning kunnen bereiken. Wij kunnen ons klantenbestand informeren over jouw woning en met gerichte advertenties op Social Media, gecombineerd met het optimaal presenteren van jouw woning op Funda, de verkoop tot een succes maken.

Van der Sande Makelaars inschakelen bespaart tijd, energie en uiteindelijk ook geld. Ja, een makelaar kost geld maar met de juiste werkwijze is het resultaat dat een makelaar bereikt beter. Een hogere opbrengst, gecombineerd met gunstiger voorwaarden, zorgen ervoor dat de verkoop van jouw woning geen nachtmerrie wordt.

Waardebepaling woning Effen

Wat is mijn woning in Effen waard? Via internet kun je de vraagprijs van vergelijkbare woningen opzoeken en via het Kadaster heb je de mogelijkheid om tegen betaling transactieprijzen in een bepaalde straat of postcodegebied op te vragen. Je kunt ook kiezen voor een waardebepaling van Van der Sande Makelaars uit Effen. Van der Sande Makelaars kent de plaatselijke woningmarkt, en heeft zelfs woningen bij jou in de straat verkocht en heeft een bestand met zoekers die interesse hebben in jouw woning.

Van der Sande makelaars komt bij je langs, bekijkt de woning en gebruikt beschikbare data om tot een onderbouwde waarde van jouw woning in Effen te komen. De voordelen van Van der Sande Makelaars zijn talrijk: dankzij onze ervaring en beschikbare data weten zij als geen ander welke locaties in jouw Effen populair zijn.

Waarom een waardebepaling? De juiste waarde van jouw woning kun je niet online bepalen en als je zelf op onderzoek gaat mis je wellicht essentiële informatie die van invloed is op de waarde van jouw woning. Van der Sande Makelaars heeft wellicht al de koper in hun netwerk en kan de verkoop van jouw woning in een stroomversnelling brengen.

Huis, woning in Effen verkopen

Zoek je een makelaar in de omgeving van Effen? Bekijk dan de voordelen van Van der Sande Makelaars.

Van der Sande Makelaars is een fullservice makelaardij. Wij behartigen jouw belangen vanaf start verkoop tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Het is ook mogelijk om een deeldienst bij ons af te nemen. Mocht je bepaalde werkzaamheden zelf willen verrichten dan is dat eventueel ook mogelijk.

Ben je van plan je woning in Effen te verkopen? Nodig Van der Sande Makelaars dan uit voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling en wie weet staat er binnenkort een te koop bord in jouw tuin!

Hypotheek, financiën regelen in Effen

Als je een huis wilt gaan kopen of verkopen in Effen, is het belangrijk om eerst te weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Wij bij Van der Sande Makelaars zijn aangesloten bij De Hypotheekshop, Nederlands grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van hypotheken en zijn gevestigd op ons kantoor in Breda maar ook in Prinsenbeek en Dongen kun je een afspraak maken.

Door vooraf jouw persoonlijke financiën in kaart te brengen weet jij precies wat je kunt besteden en/of uitgeven. En vaak is dat meer dan je dacht. We bekijken alle mogelijkheden en maken vervolgens een voorstel dat bij jou past.

Wil jij een vrijblijvende afspraak maken in Breda, Prinsenbeek of Dongen? Neem dan contact met ons op.

Contact gegevens Van der Sande Makelaars en Hypotheekshop

Van der Sande Makelaars | 076 -5232555 | info@vandersande.nl

Hypotheekshop Breda, Prinsbeek, Dongen | 076 - 5141062 | fd@vandersande.nl